- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #20.441
Tebrikler hayatım sağlıkla büyüsünKızlar kalp atışını duydukgayet güzel kese dedi boyutu da güzel dedi. 6+5 günlükmüş minnoşum Allah ım şu topicteki tüm kozlarıma nasip et isteyen kimsenin kucağını boş bırakma hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavruşlarımıza A Afratafrac fnd_50 @Perlitik @TASUU @Tikabasa @Psikolog2426 @Niqu @edahandro melisaa93 Papatyamaviss @golden-snitch etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için canımKontrole gittiğinde alttan muayene edecek yumurtaların boyutuna bakacak. İğne için sana gün ve saat soylicek sen eczaneden alıp yaptiracaksin igneyi
İnşallah kankam sonu da güzel olsun inşallah o ay bu ay olsun hayırla sağlıkla aminNeyse kankam klomen vermıs bıde takıp edeyım gel demiş gayet guzel hafı bakalım yumuslara yarasın
Mecbur pazartesi gittim aşkım adetin 4. Günü oluyordu hormon testi için geç olmaması adınaSabah yoğunluktan ne dediğini bilmiyor galiba. Kuzum devlete pazartesi değil de çarşamba falan gitmek en iyisi oluyor. Pazartesi çok kalabalık oluyor hep. İnşallah bu ay o ay
Ne demek canimÇok teşekkür ederim bilgilendirme için canımpeki iğneyi nerede yapıyorlar?
Bu bir tane mi iğne oluyor canım birden fazla mı peki? Bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum çok acıyor muNe demek canim
İğneyi ilk sekreteri yapmıştı bana. Acilde de yapabilirsin.
Daha sonraları eşim yaptı bana
Evet 1 tane. Yok hiç acımıyor ucu küçücük zatenBu bir tane mi iğne oluyor canım birden fazla mı peki? Bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum çok acıyor mugöbekten oluyor sanırım
Ayy maşallah maşallahKızlar kalp atışını duydukgayet güzel kese dedi boyutu da güzel dedi. 6+5 günlükmüş minnoşum Allah ım şu topicteki tüm kozlarıma nasip et isteyen kimsenin kucağını boş bırakma hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavruşlarımıza A Afratafrac fnd_50 @Perlitik @TASUU @Tikabasa @Psikolog2426 @Niqu @edahandro melisaa93 Papatyamaviss @golden-snitch etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım
rahatladım vallahi kuzumTebrikler hayatım sağlıkla büyüsünbundan sonra tadını çıkar koyu seyler dusunme tamammı Diğer kese kayboldu sanırım dımı
ben kendim yapmıştım canım sende kendin yapabilirsin. iğneyi buz aküsüyle veriyorlar soğuk kalması önemli sende buna dikkat edersin :)Çok teşekkür ederim bilgilendirme için canımpeki iğneyi nerede yapıyorlar?
Amin kuzum darısı hepinizin başına inşallahAyy maşallah maşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Üfff ya gerçekten hastaneler işkence. Neyse çok şükür hallettin testleriMecbur pazartesi gittim aşkım adetin 4. Günü oluyordu hormon testi için geç olmaması adına
gözün aydın canım darısı hepimizeKızlar kalp atışını duydukgayet güzel kese dedi boyutu da güzel dedi. 6+5 günlükmüş minnoşum Allah ım şu topicteki tüm kozlarıma nasip et isteyen kimsenin kucağını boş bırakma hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavruşlarımıza A Afratafrac fnd_50 @Perlitik @TASUU @Tikabasa @Psikolog2426 @Niqu @edahandro melisaa93 Papatyamaviss @golden-snitch etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım
yaa canım benım cok sevındımYaaa çok güzel habersağlıkla büyüsün minnoş inşallah. Bizler için de dua et bebeğim
Doğduğu güne de şahit oluruz inşallah canım. Sağlıkla büyüsünKızlar kalp atışını duydukgayet güzel kese dedi boyutu da güzel dedi. 6+5 günlükmüş minnoşum Allah ım şu topicteki tüm kozlarıma nasip et isteyen kimsenin kucağını boş bırakma hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavruşlarımıza A Afratafrac fnd_50 @Perlitik @TASUU @Tikabasa @Psikolog2426 @Niqu @edahandro melisaa93 Papatyamaviss @golden-snitch etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım
Valla bravo, büyük cesaret. Benim minnak iğne bile olsa ellerim titrerdi.ben kendim yapmıştım canım sende kendin yapabilirsin. iğneyi buz aküsüyle veriyorlar soğuk kalması önemli sende buna dikkat edersin :)
Amin kuzum amin inşallahgözün aydın canım darısı hepimize
Amin kuzum inşallahyaa canım benım cok sevındımtweeetyyy tarıfı olmayan bir duygu...
ınsallah saglıkla kucagına alırsın bıtanem, bizler için de duanı eksik etme olur mu
Amin kuzum inşallahDoğduğu güne de şahit oluruz inşallah canım. Sağlıkla büyüsün
Aslında bizim şu ana kadro için ayrı topik açıp oradan kim ne durumda hamileliği takip etmek lazımDoğduğu güne de şahit oluruz inşallah canım. Sağlıkla büyüsün
He valla lazımAslında bizim şu ana kadro için ayrı topik açıp oradan kim ne durumda hamileliği takip etmek lazımKim hangi aya kayıtlı bilmiyorum çok ay var. Böylece kim doğum yaptı öğrenirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?