- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #20.421
Kayseri de özel Erciyes de bir doktorum vardı benim oda çok iyi bir doktormelisaa93 kayseride hangi doktora gidiyorsunuz acaba?
Benim ailem kayserıde cemal ünlü yaptırmıstı hatta doğumumu. Harika bi doktordur kendisiözel muayene açmış ama ücreti yüksekti baya
Şu anda tavsiye edebileceğim bir doktora gitmiyorum canım. İçime sinmedi henüz hiçbiri. En son gittiğim doktordan memnun gibiydim son muayeneden sonra vazgeçtim. Aslında ilgilendi muayeneyi benim istediğim şekilde yaptı ama klomen tedavisini eksik yaptı diye düşünüyorum. Ama ilk gebeliğimdeki doktorumu çok beğenmiştim tavsiye ederim.Dinçer Sümer Acıbademdeydi sonra Hüma’ya geçmişti hala orada mı bilmiyorummelisaa93 kayseride hangi doktora gidiyorsunuz acaba?
Benim ailem kayserıde cemal ünlü yaptırmıstı hatta doğumumu. Harika bi doktordur kendisiözel muayene açmış ama ücreti yüksekti baya
Özel Erciyes de bihter senem hanım vardo bende ondan memnundum şuan da Yozgat ta Özlem hanıma gidiyorum oda çok iyi benceŞu anda tavsiye edebileceğim bir doktora gitmiyorum canım. İçime sinmedi henüz hiçbiri. En son gittiğim doktordan memnun gibiydim son muayeneden sonra vazgeçtim. Aslında ilgilendi muayeneyi benim istediğim şekilde yaptı ama klomen tedavisini eksik yaptı diye düşünüyorum. Ama ilk gebeliğimdeki doktorumu çok beğenmiştim tavsiye ederim.Dinçer Sümer Acıbademdeydi sonra Hüma’ya geçmişti hala orada mı bilmiyorum
Duphastonu tavsiye ederimAy hadi inşallah o ay bu ay olur bari çok teşekkür ederim canım
Hahahahha bence o benim sözlü beyanıma inanmadı sperm testi yaptırdık iyi dediler dedim ya ısrarla görmek istedi getirdiğimde de mahcup olup geri dönüş yaptı
Henüz sonucu istediğim gibi olmadıbir de hamile kalırsam tamam bu iş inşallah
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim
Ah yavrum ah bu yolda neler yapıyoruz neler seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de öyle asla doktora danışmadan bir şey yapmam diyenlerdendim ama birkaç defa Progestan kullandım danışmadaninşallah hakkında hayırlısı olur
Bacım artık çok geç klomene başladım. Beni tekrar çağırdı ya gittiğimde Progestan ya da duphaston kullanmayı soracağım
O bence inanmadı benim olaya yani sperm testi yaptırdık iyi dediler dediğime inanmadı öğleden sonra elimde zarfla gelince şok oldu benceo güzel duana amin diyorum Allah razı olsun senin de gönlüne göre olsun inşallah
Unuttuğundan değil bacım dediğim gibi o bence inanmadı benim sözlü beyanıma. Sperm testi yaptırdık iyi dediler dedim benim görmem lazım da lazım diyip durdu elimde zarfla gelince şok oldu tabi. İnşallah iyi olur sonu da ya
Bu yumurtlama takibi oluyor dimi canım? Peki bana hap gittikten 4 gün sonra gel dedi ama yine de bu süre zarfında gün aşırı olsun dedi. Peki ben erken yumurtlarsam bunu 4 gün sonra yine de anlayabilir mi acaba
İnşallah ya güzel haberler vermeyi çok ama çok isterim aşko
MaşaAllah size çok şükür rahat bir nefes aldıkKızlar kalp atışını duydukgayet güzel kese dedi boyutu da güzel dedi. 6+5 günlükmüş minnoşum Allah ım şu topicteki tüm kozlarıma nasip et isteyen kimsenin kucağını boş bırakma hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavruşlarımıza A Afratafrac fnd_50 @Perlitik @TASUU @Tikabasa @Psikolog2426 @Niqu @edahandro melisaa93 @Papatyamaviss @golden-snitch etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım
Bana da klomen verdi doktorum bugün ilk günüm. Doktor beş gün sabah akşam iç dedi hap bitikten 4 gün sonra gel dedi. Ama bu süre zarfında bana gelene kadar gün aşırı ilişki mutlaka olsun dedi. Gittiğimde acaba çatlatma iğnesi falan mı yapacak yoksa yumurtanın büyüklüğüne olgunluğuna vs mi bakacak bir şey demedi. Ama gelene kadar gün aşırı olsun dedi. 13 aydır sebepsiz hamile kalamıyorum her şey normal temiz bütün tetkikler yapıldı ama olmayınca olmuyor :) zamanı var demek ki diyorum. İlk gebeliğimde de sebepsiz 15 ay olmamıstıRica ederim canım yine tecrübelediğime göre bir şey daha söylemek istiyorum doktorumun bana fayda sağladığı nadir şeylerden birinişöyle mesela ben 20 temmuzda çatlatma iğnesi oldum 19 unda ilişki dedi 21-22-23 şeklinde ilişki önerdi daha önce klomen kullandığımda iğneden 36 saat sonra gün aşırı demişti doktor bu işe yaramamıştı mesela bende
Çok çok çok sevindim bitanem gözlerim doldu inanKızlar kalp atışını duydukgayet güzel kese dedi boyutu da güzel dedi. 6+5 günlükmüş minnoşum Allah ım şu topicteki tüm kozlarıma nasip et isteyen kimsenin kucağını boş bırakma hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavruşlarımıza A Afratafrac fnd_50 @Perlitik @TASUU @Tikabasa @Psikolog2426 @Niqu @edahandro melisaa93 @Papatyamaviss @golden-snitch etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım
Hala orada mı acaba bende en son Erciyes’e gittim başka doktora belki bir dahaki sefere senin dediğine giderimÖzel Erciyes de bihter senem hanım vardo bende ondan memnundum şuan da Yozgat ta Özlem hanıma gidiyorum oda çok iyi bence
Yaaa çok güzel haberKızlar kalp atışını duydukgayet güzel kese dedi boyutu da güzel dedi. 6+5 günlükmüş minnoşum Allah ım şu topicteki tüm kozlarıma nasip et isteyen kimsenin kucağını boş bırakma hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavruşlarımıza A Afratafrac fnd_50 @Perlitik @TASUU @Tikabasa @Psikolog2426 @Niqu @edahandro melisaa93 @Papatyamaviss @golden-snitch etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım
Yap kizzz ay bize de at bekliyorumKızlar herkese günaydın geçen hafta adetim 2 gün gecikti ikinci gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı fakat bugün 6. Gün halen olmadım ve hiç bir şekilde belirti de yok ne adetle ilgili ne de hamilelik sizce tekrar test yapayım mı bugün yoksa biraz daha beklemeli miyim
Orda diye biliyorum çok memnundum hatta benim ilk düşüğüm olmuştu ikinci hamileliğimde kan sulandırıcı kullanmamı vs sadece o demişti diğerleri bişi dememisti annemin ameliyatını da o yaptı büyük bir kisti vardı ve açık ameliyat olmadan sadece üç nokta ile alıp normal hayatına donderdi annemi Yani biz ailecek çok memnunuzHala orada mı acaba bende en son Erciyes’e gittim başka doktora belki bir dahaki sefere senin dediğine giderimErciyes hastanesinin hem hizmetini beğeniyorum hemde ulaşımı kolay benim için. Oradan bir doktor bulsam çok iyi olur
Hiç umudum yok ama bakalım yapayım haber veririm hiç belirtim yok sadece yoğun akintim oluyor o kadarYap kizzz ay bize de at bekliyorum
Kontrole gittiğinde alttan muayene edecek yumurtaların boyutuna bakacak. İğne için sana gün ve saat soylicek sen eczaneden alıp yaptiracaksin igneyiBana da klomen verdi doktorum bugün ilk günüm. Doktor beş gün sabah akşam iç dedi hap bitikten 4 gün sonra gel dedi. Ama bu süre zarfında bana gelene kadar gün aşırı ilişki mutlaka olsun dedi. Gittiğimde acaba çatlatma iğnesi falan mı yapacak yoksa yumurtanın büyüklüğüne olgunluğuna vs mi bakacak bir şey demedi. Ama gelene kadar gün aşırı olsun dedi. 13 aydır sebepsiz hamile kalamıyorum her şey normal temiz bütün tetkikler yapıldı ama olmayınca olmuyor :) zamanı var demek ki diyorum. İlk gebeliğimde de sebepsiz 15 ay olmamıstı
MaşaAllah size çok şükür rahat bir nefes aldıksağlıkla kucağına almak nasip olur inşAllah canım benim
Çok çok çok sevindim bitanem gözlerim doldu inanAllahım sağlıkla kucağına almayo nasip etsin inşallah gözümüz aydın olsun
Amin kızlarım aminYaaa çok güzel habersağlıkla büyüsün minnoş inşallah. Bizler için de dua et bebeğim
Allahım inşallah vardırHiç umudum yok ama bakalım yapayım haber veririm hiç belirtim yok sadece yoğun akintim oluyor o kadar
Canım elinde test varsa dene istersen. Eğer negtif ise stres kaynaklı dönemsel gecikme yaşıyorsundur Bat ı beklerisnKızlar herkese günaydın geçen hafta adetim 2 gün gecikti ikinci gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı fakat bugün 6. Gün halen olmadım ve hiç bir şekilde belirti de yok ne adetle ilgili ne de hamilelik sizce tekrar test yapayım mı bugün yoksa biraz daha beklemeli miyim
Bunu söylediğin iyi oldu canım tekrar doktora gitmeyi düşündüğümde ona gideyimOrda diye biliyorum çok memnundum hatta benim ilk düşüğüm olmuştu ikinci hamileliğimde kan sulandırıcı kullanmamı vs sadece o demişti diğerleri bişi dememisti annemin ameliyatını da o yaptı büyük bir kisti vardı ve açık ameliyat olmadan sadece üç nokta ile alıp normal hayatına donderdi annemi Yani biz ailecek çok memnunuz
Rica ederimBunu söylediğin iyi oldu canım tekrar doktora gitmeyi düşündüğümde ona gideyimTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?