- 15 Şubat 2023
- 189
- 205
- 29
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.981
Canımmm benim bat 5 temmuz sat 2 ağustos allah büyük yaa allahım sağlıklı gebelik nasip etsinSelam kızlar sizlerde durum nedir bir check alabilir miyimHamile olan var mı? Güncel Sat ve Bat'lar neler belli oldu mu?
@Nurrkaya B birbebekhikayesi @bhykrttl @Pkolu_anneadayi @TOMURCUK_27 @beun8 @fiyonaprensesolan @nurzdmrr @Mervesavas28 @doga @cans16 @sev9 @zuzu3838 @gunaygul @difembahyaa @Deniz_61 @Cancanyus @simurgggg
Islak gecelerimiz olsun o zamanKızlar gerçekten ilişki esnasında islaklik fazlaysa gebelik getiriyor, o yüzden bu hususa dikkat
Yarın nöbetçiyim ya çok üzgünüm bu yüzdenYarını da değerlendirebilirseniz değerlendirin mutlaka
İnşallah sağolasın şimdi heyecandan çok endişe etmeye başladım 3 gündür kasık ağrım vardı bugün dahada belirginleşti umarım kötü bişiler olmuyordur içerdeÇıkar çıkar. Predictor daha iyi aslında. Daha hassas. Bunda gölge gibi çıkıyor olmadı normal olabilir. Sen sabah ilk idrar ile yap ancak var bence
Ben de aslanım uyku düzensizliği hat safhada diğerinden de azar azar var. Hatta uçukladım stresten 2 gün önce.Bu ara dolunayın etkisini iliklerine kadar yaşayacak burçlar arasındaymışım ben de Oğlak olarak. Diğerleri Koç, Yengeç, Terazi, Aslan.
Uyku düzensizliği
Baş ağrısı
Yalnızlık hissi
Öfke problemi
Odaklanamama
Depresyon
Sıkışmışlık hissi
Hayattan soğumak
Stres
Anlık gelen sinir krizleri.
İnşallah gün yüzü görcez.
Evet dekolman yasamistim 21 haziranda da kurtaj oldum. Bir yanim bekle diyor ama bir yanimda da acim o kadar agir geliyorki o anlarda saglikli bebegim olana kadar deneyeyim diyorum bilmiyorum cok istiyorum cunku canim cok yaniyor ancak yeni bir bebek sevinci biraz dindiriir acilarimi diye dusunuyorumCanım biz konuşmuştuk dimi yanlış hatırlamıyorum ismini.dekolman yaşamıştık diye?
E bunlar bende hep varBu ara dolunayın etkisini iliklerine kadar yaşayacak burçlar arasındaymışım ben de Oğlak olarak. Diğerleri Koç, Yengeç, Terazi, Aslan.
Uyku düzensizliği
Baş ağrısı
Yalnızlık hissi
Öfke problemi
Odaklanamama
Depresyon
Sıkışmışlık hissi
Hayattan soğumak
Stres
Anlık gelen sinir krizleri.
İnşallah gün yüzü görcez.
Kuranda geçen bir yıldız şira (sirius) aynı zamanda ilahi bir kapı bol bol dua edelimBebeğim bir de bugünlerde siriusla ilgili bir şeyler varmış dualaramız isteklerimiz çok önemliymişBiliyor musun nedir bu
Ovulasyon testinde pik olan gün hangisi mesela ben de 2 hazirandı akrepteydi dişil burç, Google a ay takvimi yazın canım o gün ay hangi burçta ise hamile kalınırsa cinsiyet belirler diyorlar ama kanıtlı değil tabi tutarsaEril burçlar dişil burçlar diye bişey vardı mesela temmuz yengeç dişil burç diye hepimizin kızı mi oluyor cidden merak ediyorum bunları hepneye göre hesaplanıyor
Silik gölge var pozitif bu test canımAy ben gittim bi erken gebelik testi daha aldım eşimede vitaminim bitmiş onu alcam diye kandırdım Allah affetsin şimdi yaptım bu testi diğeri kadar belirgin çıkmadı bu testi daha pahalıya aldım bide diğeri hemen çıkardı bunuda ekliyorum silik ama var demi
Aa gercekmi ay çok sevindim arada girip bakıyorum ama omu kaçırmışım:)Nigu hamile kız
Eril enerji yükledim ben kendime yanlışlıkla asdfasdfa bugünde sağdan tuzlu su döktümOvulasyon testinde pik olan gün hangisi mesela ben de 2 hazirandı akrepteydi dişil burç, Google a ay takvimi yazın canım o gün ay hangi burçta ise hamile kalınırsa cinsiyet belirler diyorlar ama kanıtlı değil tabi tutarsa
Eril burç;Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay Kova
Dişil burç: Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak Balık
Öyle yapacam sağolun destek oluyorsunuz ALLAH razı olsun 7 gün fitilleri kullanıp iliskiye ara vercez artik bu ay olmaz bence ama hayirlisi olsunSıkıntı yapma, kullan ilaçlarını.Doktorun her şeyi düşünerek vermiştir.
EvetSuperpredictordeki o goruntu 62 betayla cikti yani?
Allah’ın şikayetçi olduğu insan özelliklerinden biri de “ İnsanoğlu acelecidir.” Çok ağır bir sınavdan geçiyorsun canım emin ol bunun sonu çok güzel olacak. Rabbim bize evlat veriyor ama kavuşmamızı erteliyor. Mükafatı çok büyük olacak yeterki sabırlı olalım. Bende seninle aynı düşüncedeydim ama zaman geçtikçe anlıyorum, olmadığı her ay bir sebebi olduğunu görüyorum. Artık diyorum ki ben bana düşeni yapayım sonucu rabbim bilir. İsterse, benim için hayırlıysa gönlümden geçeni bana nasip ederEvet dekolman yasamistim 21 haziranda da kurtaj oldum. Bir yanim bekle diyor ama bir yanimda da acim o kadar agir geliyorki o anlarda saglikli bebegim olana kadar deneyeyim diyorum bilmiyorum cok istiyorum cunku canim cok yaniyor ancak yeni bir bebek sevinci biraz dindiriir acilarimi diye dusunuyorum