- 15 Şubat 2023
- 189
- 205
- 29
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.021
Seni o kadar iyi anlıyorum ki dış gebelik geçirdim iğne ile bitti minicikti ama hala kendime gelemiyorum o kadar çok istiyorum kalbiim içinde böyle bir boşluk rabbim doldursunEvet dekolman yasamistim 21 haziranda da kurtaj oldum. Bir yanim bekle diyor ama bir yanimda da acim o kadar agir geliyorki o anlarda saglikli bebegim olana kadar deneyeyim diyorum bilmiyorum cok istiyorum cunku canim cok yaniyor ancak yeni bir bebek sevinci biraz dindiriir acilarimi diye dusunuyorum
Aminnn canım inşallah tam ümitsizliğe düştüğüm anda geldi rüyalarıma giriyodu malum oldu heralde :)Tebrik ederimmmmmmmmmSağlıkla büyüsün ve kucğaınıza alın inşallah.
Sağolasın canım bu grupta hamile olmadan çıkan olmasıın inşallaaah :))Ayyy baya belli etmiş kendini tebrik ederiiim
tatlım bunu donduruyormusun 2 paket karbaonata ne kadar limon sıktın bazen benimde kokusuz sarı akıntım oluyor aklımda bulunsun diye soruyorumCanım o illet mantarı ben 2 sene boyunca çektim kullanmadıgım fitil ilaç kalmadı kullandıgım an geçti haftasına geri tekrarlıyor bıkmıştım artık kokudan akıntıdan kaşıntıdan ta ki annem imdatıma yetişene kadar. Sana mucizevi bi tedavi anlatim yaşa gör bana dönüş yap. Karbonat al canım 2 paket karbonat ama kabartma tozu degil tabaga dök içine limonu sık hamur şeklini alacak elinde fitil gibi sık sık koy peçeteye dolaba koy 1 gün boyunca donsun limonunu iyi ayarlaman lazım yoksa dagılır. Ben bu işlemi 1 hafta boyunca hergün yaptım ve gece iki defa kalkıp iç çamaşırı degiştim yatak bile ıslandı o kadsr detaylı anlatmamın sebebi içimde ne var ne yok bir haftada temizlendi akmayan hiç bir şey kalmadı aferdersin yeşil gibi iltihap bile aktı sonra haftada bir 4 defa yaptım çok şükür o gün bugündür mantar olmadım eahmi anadan dogma gibi temizliyormuş aydan sonra hamile kaldım canımm. Her azıcık kaşıntım olsa hemen yapıp fitil gibi vajinadan katıyorum gece yatarken ilk seferde çok yakıyor dayanman lazım 2. De hafifliyor canım
Tamamdır canım pik günüm gelince bakayım merak ettimOvulasyon testinde pik olan gün hangisi mesela ben de 2 hazirandı akrepteydi dişil burç, Google a ay takvimi yazın canım o gün ay hangi burçta ise hamile kalınırsa cinsiyet belirler diyorlar ama kanıtlı değil tabi tutarsa
Eril burç;Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay Kova
Dişil burç: Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak Balık
Hiç böyle bişi duymadım ben.Kızlar deniz havuz olaylarını napiyosunuz, yumurtlama sonrası bekleme döneminde gebeliği zorlaştırır mi acaba ne dersiniz
Hamilelikte yüzmek oneriliyo zaten sıkıntı olmuyo ama heralde tutunma döneminde de bişey olmaz yaHiç böyle bişi duymadım ben.
Olmaz bence de ya. Suya gülle gibi atlama amaHamilelikte yüzmek oneriliyo zaten sıkıntı olmuyo ama heralde tutunma döneminde de bişey olmaz ya
oğlum dedin tekrar oğlun olacak kesinKuzen olacak hepsioğlumun bol bol kuzeni olacak
ay bizimki uyku problemi yaşıyor gece bazen durduk yere uyanıyor geziyor bazen bakıyorum yataktan inmiş yere uzanmış yatmış bu hafta hep öyle demek bundanmışKocam da yengeç aynı uyku düzensizliğini yaşıyor bana da yaşatıyor
Seçme şansın olursa denizi tercih et. Havuzda enfeksiyon kapma riskin olursa ilaç başlar doktor. Risk alma bence. Başıma geldi çünküKızlar deniz havuz olaylarını napiyosunuz, yumurtlama sonrası bekleme döneminde gebeliği zorlaştırır mi acaba ne dersiniz
Ay evet ya ben de havuza giremiyorum hemen mantar olurum enfeksiyon kaparım. Mümkün olduğunca havuza girmemek lazım.Seçme şansın olursa denizi tercih et. Havuzda enfeksiyon kapma riskin olursa ilaç başlar doktor. Risk alma bence. Başıma geldi çünkü
Amiiin amiiinSağolasın canım bu grupta hamile olmadan çıkan olmasıın inşallaaah :))
Ay ben yaptım o hatayı unutup iskeleden atladım geçen ay işte ama çok hızlı değildi vicdan yapmicamOlmaz bence de ya. Suya gülle gibi atlama ama
Cok haklisin. Zaten acim o kadar zorluyorki bazen saglikli dusunemiyorum bu yuzden. İki yildir evliyim normalde birkac yil cocuk dusunmuyorduk ama surpriz olmustu dekolman yasadigim bebegim,aslinda bugune kadar hala cocuk dusunmemis olsak bu sekilde istiyor olmazdim ama ben o aciyi yasadiktan sonra aklim fikrim bebek oldu yanlis oldugunu da biliyorum gercekten cok istedigim icin de sinaniyor olabilirimAllah’ın şikayetçi olduğu insan özelliklerinden biri de “ İnsanoğlu acelecidir.” Çok ağır bir sınavdan geçiyorsun canım emin ol bunun sonu çok güzel olacak. Rabbim bize evlat veriyor ama kavuşmamızı erteliyor. Mükafatı çok büyük olacak yeterki sabırlı olalım. Bende seninle aynı düşüncedeydim ama zaman geçtikçe anlıyorum, olmadığı her ay bir sebebi olduğunu görüyorum. Artık diyorum ki ben bana düşeni yapayım sonucu rabbim bilir. İsterse, benim için hayırlıysa gönlümden geçeni bana nasip ederYani anlatmaya çalıştığım üzerindeki sorumluluğu Allah’a bırakmak, hafiflemek, taşıdığın emaneti sahibine teslim etmek gibi düşün. Hala bir bebek gördüğümde içim yanıyor bu geçmedi ama kendime bakışım,yaşadığım hayata bakışım değişti. Zaman gerçekten bazı şeylere iyi geliyor. Daha yeni bir süreçten geçtin bir adet görmeyi bekleyip toparlanıp denemelere devam et bence ama rahat olmaya çalışarak illa olsun diye değil canım. En çok istediğimiz şeyle sınanırız her zaman
Seni o kadar iyi anlıyorum ki dış gebelik geçirdim iğne ile bitti minicikti ama hala kendime gelemiyorum o kadar çok istiyorum kalbiim içinde böyle bir boşluk rabbim doldursunEvet dekolman yasamistim 21 haziranda da kurtaj oldum. Bir yanim bekle diyor ama bir yanimda da acim o kadar agir geliyorki o anlarda saglikli bebegim olana kadar deneyeyim diyorum bilmiyorum cok istiyorum cunku canim cok yaniyor ancak yeni bir bebek sevinci biraz dindiriir acilarimi diye dusunuyorum
Aquaparka gidip kaydıraklardan kayasim var da sabrediyorumOlmaz bence de ya. Suya gülle gibi atlama ama
Tamam canım sağolasın. Ne bileyim bende kolay oluyor kullanıyordumBebe yagı kullanma canım bende zorlanıyodum iliskiye girerken onla kolay diye iki sene kullandım ve bende de mantar yaptı ayrıca spermleri de öldürüp hamile kalmanı zorlastıran bi etkisi var tabi o zamanlar cocuk istemedigim icin zararını bilmiyordum simdiki aklım olsa asla kullanmam
Canım limonu göz kararı ayarlıyorsun fitil olacak kıvama gelecek hamur gibi düşün buzluga degil normal dolabta bir gün beklet tutuyor zatentatlım bunu donduruyormusun 2 paket karbaonata ne kadar limon sıktın bazen benimde kokusuz sarı akıntım oluyor aklımda bulunsun diye soruyorum