2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ay kafam karıştı arkadaşım camını Çıkar dedi testın öyle çıkarınca hafif görünüyor test hala ıslak kuruma çizgisi olamaz gibi ama
Canim 3. Gün embriyosumuydu o bnce sen testi yarın yada test gününe az klmiştir 9. Gün yap bnce testin ıslaksa bu çizgi varsa bnce var bişeyler canim boşa üzme kndini

Canim 3. Gün embriyosumuydu o bnce sen testi yarın yada test gününe az klmiştir 9. Gün yap bnce testin ıslaksa bu çizgi varsa bnce var bişeyler canim boşa üzme kndini
5. Gün embrıyosuydu aslında son fotoda belli hala ıslak test ilk 5 dakikada gördüm ama sağlıksız gebelik olabilir mi ki

Amin inşallaah sizce 7. Gün için çok çok silik değil mi
Canımm bence çizginin olması önemli böyle başlayıp ilerleyen çok insan var silikle öğrenebiliyorlar arkadaşım regli geçincemi ne silikle öğrenmişti sanki ama geneede kan testi bunu destekliycektir içini ferah tut olumlu düşünmeye çalış umarım sağlıkla ilerlesin arkadaşımmm

Amin inşallah öyle yapayım bekleyeyım madem Allah büyük

5. Gün embrıyosuydu aslında son fotoda belli hala ıslak test ilk 5 dakikada gördüm ama sağlıksız gebelik olabilir mi ki
Yooo neden düşünüyosun böyle ilk bes dakikada cizgi cıkmış işte tutunması gec olmuştur büyük ihtimal bnce sakin ol ve stres ypma heyecanlanmalısın bnce ama ya test gününü bekle yada iki gün sonra yine yap

Okadar kurcaladım ki o çizgiyi görmek için sizde gördünüz mü yani inanamıyorum ki sanki aslında çizgi yokta dibine girince gözüküyor gibi geliyor

Okadar kurcaladım ki o çizgiyi görmek için sizde gördünüz mü yani inanamıyorum ki sanki aslında çizgi yokta dibine girince gözüküyor gibi geliyor
Tabikide gördüm kurcalamadAn direk gözüküyo valla yinede üzülmek yerine bu cigiye tutun derim bekle bikac gün daha bnm 7. Gğn belirtilerim aniden çogaldı

Günaydın herkese bugün 7. Günüm ve adet olacakmışım gibi belirtiler kaşık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet oluştu dünden beri sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…