Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin normal testine erken gebelik testi mi canım 2. Çizgi bariz belli kan ver tutmuştur Allah’ın izni ileGünaydınnn bugün trasfer günü hariç 8. Gün dayanamadım yaptım. Kan tahlili de vermeli miyim Sizce ?
Normal testle yaptım. Aminn inşallahhSenin normal testine erken gebelik testi mi canım 2. Çizgi bariz belli kan ver tutmuştur Allah’ın izni ile
MAŞALLAH canım tebrik ederim ALLAH sağlıkla ilerletsin
MAŞALLAH canım ALLAH sağlıkla ilerletsinGünaydınnn bugün trasfer günü hariç 8. Gün dayanamadım yaptım. Kan tahlili de vermeli miyim Sizce ?
Adını umutsuz değil umutlu yapabilirsin gayet çıkmış ikinci çizgi maşaallah kan da ver tabiGünaydınnn bugün trasfer günü hariç 8. Gün dayanamadım yaptım. Kan tahlili de vermeli miyim Sizce ?
Allah yardımcın olsun sağlıkla tutunsun bebişinGünaydın kızlar bugün transferim war dualarınızı bekliyorum 3. Transferim olucak bugün
diğer özel yerler için bir ön görüşme yapabilirsinz ücret ne kadar vs. hakkınzda hyaırlısı olsunÜniversite hastanesi yapıyor raporsuz 32 rapou 19 bin fiyat verdiler.ama bana çok güvenilir gelmiyor malesef özel arayisindayim ama yol korkutuyor birde rakamlar tabi
hayırlısı olsun inşalalh sağlıkla güzellikler kucağınıza alırsnızMuhtemelen aynı zamanda olduğu için bir gidiyor 26 yaşındayım canım evet tek embriyo sen kaç yaşındaydın? Çanakkaledeyim ben transferim adet kamarda oldu
bugün salı. Cuma çok geç. Hastane yok mu yakında oraya gitsenSağlık ocağına gittim kan vermek için. Evime çok yakın. Sonuçları Cuma günü alırsınız dedi. Biraz uzun bir süre değil mi ?
Pazartesi normal kontrol günüm artık kan vermiş bulundum. Biraz daha sabredicem bu zamana kadar iyi sabrettik cuma günü iş başı yapıcam ondan bu telaşım. Biraz ağır işim uzanmam gereken eğilmem gereken çok zaman oluyor. Mağaza müdür yardımcısıyım ama az kişi olduğumuz için yük çok oluyor şimdi de tam kışlıklar falan gelmiş en yoğun günler kafam karışıkbugün salı. Cuma çok geç. Hastane yok mu yakında oraya gitsen
Yaa dikkat et kendinePazartesi normal kontrol günüm artık kan vermiş bulundum. Biraz daha sabredicem bu zamana kadar iyi sabrettik cuma günü iş başı yapıcam ondan bu telaşım. Biraz ağır işim uzanmam gereken eğilmem gereken çok zaman oluyor. Mağaza müdür yardımcısıyım ama az kişi olduğumuz için yük çok oluyor şimdi de tam kışlıklar falan gelmiş en yoğun günler kafam karışık
Canım işin ağırsa başlamamanı tavsiye ederim.. biz maalesef kolay bebek sahibi olanlardan değiliz.. onca iğne ilaç emek var.. sen daha iyi bilirsin ama bana kalırsa bebeğin daha sıkı tutunana kadar rapor ya da izin alPazartesi normal kontrol günüm artık kan vermiş bulundum. Biraz daha sabredicem bu zamana kadar iyi sabrettik cuma günü iş başı yapıcam ondan bu telaşım. Biraz ağır işim uzanmam gereken eğilmem gereken çok zaman oluyor. Mağaza müdür yardımcısıyım ama az kişi olduğumuz için yük çok oluyor şimdi de tam kışlıklar falan gelmiş en yoğun günler kafam karışık
Bayadır yok evet inşallah sıkıntı yokturBu arada başlığı açan emy14 yok mesajlarda ben mi görmüyorum ya da
ayy canm cok sevindim eski olumsuzluklarını unut illaki olucaktı birgün oda bu zaman olsun inan cok sevindim strese yer yok anin keyfini cıkarın cok yollardan gectik hepimiz oyüzden biraz sevinmekten zarar gelmeZArkadaşlar bende dayanamadım test yaptım Pozitif çıktı ama önemli olan sağlıkla ilerlemesi belirtilerim aman aman yok yarın regli günüm normalde ama Çok hafif kasıklarımda Belimde ağrı var Oda sürekli değil canımı yakacak kadarda değil çok Çok hafif böyle nadiren Derler ya ayda yılda bir gibi ilaçlardan olabilir Ve normalde hiç belirtim yoktu bugüne kadar açıkçası Transferi saymıyorum sonraki 8. Gün MAŞALLAH diyelim stres yapmamaya çalışalım sağlıkla ilerlemesi için DUA edelim yoğunlaşalım hepimizinki sağlıcakla ilerlesin önceki tecrübelerim olduğu için en önemlisi sağlıkla ilerlemesi Ve fakat çok stres yapıyordum şuan yapmamaya çalışıyorum yapmıycaM ALLAH sağlıkla ilerleticek inanıyorum Tevekkül ediyorum Herkese Ve kendime bol bol şans Diliyorum iyi olumlu haberlerde buluşalım arkadaşlar Çok Aminnn