- 2 Ağustos 2023
- 100
- 46
- 27
Teşekkür ederimDiğerleri 5.-6. güne gitmezse elimizde bir tane 3. gün embriyosu kalsın diye dondurulmuş o embriyo şimdi anladım. Bu anlaşılabilir bir durum ama onun çözdürülüp beşinci güne gitmesini beklemek olmazsa imha edilmesini düşünmek güzel bir fikir değil. Benim hoşuma gitmedi. Oyuncak değil ki bu embriyolar. Rabbim senin en doğru kararı vermene yardım etsin. Umarım verdiğin karar sonucunda bebeğine kavuşursun
Anladim canim senin için hayırlı zaman ozamndır demekki tez cakit bebegine kavusırsun inşaAllahEmbriyo oluşmayınca transfer olmadı. Dondurulmuşları transfer edelim dedi ama öncesinde histeroskopi önerdi. Çizik atarız dedi. Biz biraz düşünelim dedik o sırada da benim dişim çekildi implant falan yaptırıcam o yüzden biraz ertelenecek gibi tedavi
Aa negüzel transfer olup bekleme aşamasındamisiniz durumunuz ne suanBenim de doktorum ebru hoca
Evet 8 ağustosta transfer oldum aslında Gaziantep te yaşıyorum ama oraya inandık güvendik şimdi bekliyoruz ctesi test günüAa negüzel transfer olup bekleme aşamasındamisiniz durumunuz ne suan
Merhaba bende Çanakkale'deyim özelden konusabilirmiyizÇok teşekkür ederim canakkaledeyim
Üniversite hastanesi yapıyor raporsuz 32 rapou 19 bin fiyat verdiler.ama bana çok güvenilir gelmiyor malesef özel arayisindayim ama yol korkutuyor birde rakamlar tabiçanakkalede tüp bebek dotoru yapan hastane varmı inşalah hakkınzda hayırlslı olur kolaylıkla kavuşursunz evladınıza
Yuzde 60 dediler bana sorduğumda.umarim pozitif sonuçlanır tedaviniz müsait olunca banada bilgi verirseniz çok sevinirimAmin..Universite hastanesi yapıyor basari durumlarini bilemiyorum uzaga gitmek çok masraflı daha ilaç bulamadım bile...Ama olacaksa burda da olur diye düşünüyorum denemis olmak ilerde beni üzer en azindan 1 kere deneyelim sonrasinda kapaticam artık bu konuyu..eşime de söz verdim hayırlısı buymuş derim.yqkin çevreden eczane ikac konusunda biri yardımcı olursa çok sevinirim..
Merhaba bende Çanakkale'deyim merkez ve Dr arayisindayim özelden konuşabilir miyiz?Muhtemelen aynı zamanda olduğu için bir gidiyor26 yaşındayım canım evet tek embriyo sen kaç yaşındaydın? Çanakkaledeyim ben transferim adet kamarda oldu
Bilemiyorum canım ama buz koyuyorum dik vurmaya havasını almaya çalışıyorum ama nafileBenim doktorum sadece Progestan verdi ya. Kan sulandırıcı kullanmıyorum ben. Umarım bu şekilde de doğru gidiyordur. Herkes kullanıyor sanırım.
Çok teşekkürler canım hemen alacam birazdan kan verecem çok heyecanlıyımEki Görüntüle 3286785
Canım bu morluk kremi bir arkadaşım bunu kullanıyor
7. Günüm ve yine olmadı
Günaydın Canımm daha sonra kanda çıkma ihtimali olabilirmi erken gebelik testi aslında
doktorum özeliile demişti yapma die önceden Ama sen kan da ver bi istersen Regli dönemin geçtimi peki canım
üzülme ne olur, kan testi de yaptırırsın belki geç tutundu o yüzden daha çıkmıyor7. Günüm ve yine olmadı arkadaşlar
Ben de görüyorumHayalet çizgiyi bir tek ben mi görüyorum kızlar yoksa umudu keseyim mi dürüst olun lütfen
Sen ilaçlarını kesme ve stres yapma kan testini beklemeyeceksen bile bu testi en az 2 gün sonra tekrarlaAy kafam karıştı arkadaşım camını Çıkar dedi testın öyle çıkarınca hafif görünüyor test hala ıslak kuruma çizgisi olamaz gibi ama