2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Diğerleri 5.-6. güne gitmezse elimizde bir tane 3. gün embriyosu kalsın diye dondurulmuş o embriyo şimdi anladım. Bu anlaşılabilir bir durum ama onun çözdürülüp beşinci güne gitmesini beklemek olmazsa imha edilmesini düşünmek güzel bir fikir değil. Benim hoşuma gitmedi. Oyuncak değil ki bu embriyolar. Rabbim senin en doğru kararı vermene yardım etsin. Umarım verdiğin karar sonucunda bebeğine kavuşursun 🤲🤲🤲
Teşekkür ederim 🫂 Umarim çabalarımız boşa cıkmaz

Embriyo oluşmayınca transfer olmadı. Dondurulmuşları transfer edelim dedi ama öncesinde histeroskopi önerdi. Çizik atarız dedi. Biz biraz düşünelim dedik o sırada da benim dişim çekildi implant falan yaptırıcam o yüzden biraz ertelenecek gibi tedavi
Anladim canim senin için hayırlı zaman ozamndır demekki tez cakit bebegine kavusırsun inşaAllah☺️

Merhabalar kızlar. 9 ağustosta transfer işlemim oldu. 21 ağustos test günüm. Benim kafama takılan 17 ağustos normalde adet tarihim. adet olucak mıyım veya adet olursam tutmamış demek midir? Bilen vardır belki diye sormak istedim🤗

Amin..Universite hastanesi yapıyor basari durumlarini bilemiyorum uzaga gitmek çok masraflı daha ilaç bulamadım bile...Ama olacaksa burda da olur diye düşünüyorum denemis olmak ilerde beni üzer en azindan 1 kere deneyelim sonrasinda kapaticam artık bu konuyu..eşime de söz verdim hayırlısı buymuş derim.yqkin çevreden eczane ikac konusunda biri yardımcı olursa çok sevinirim..
Yuzde 60 dediler bana sorduğumda.umarim pozitif sonuçlanır tedaviniz müsait olunca banada bilgi verirseniz çok sevinirim

image.jpg

Ay kafam karıştı arkadaşım camını Çıkar dedi testın öyle çıkarınca hafif görünüyor test hala ıslak kuruma çizgisi olamaz gibi ama

X