- 23 Kasım 2020
- 221
- 387
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım. Ben ikiz çok istiyorum Rabbim nasip eder inşallahMaşallah hayırlısı oldun ikizler geliyorum demiş erkenden
Tek embriyo için erken canım. Moralini bozma. Bir de kişiden kişiye de değişiyor kana ve idrara karışma süresiBen de 8 ağustosta bir adet 5. gün embriyosu transfer oldum. Dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Beni bu kadar kötü hissettireceğim düşünmeden yapmıştım. Belki de çok erken baktım ama etkiledi baya. Cumaya kadar kendimi sıkmadan sabretmeye çalışacağım, inşallah hepimiz pozitifleri görürüz
Güzel sonuçlar alırsınız inşaallahMerhaba arkadaşlar. Bende çam ve sakura hastanesinde bu ay başladım tüp bebek tedavisine. Şuan hastanedeyim. Bugün tedavimin 8. Günü.
Rabbim sımsıkı tutunmasını nasip etsin sağlıkla kucağınıza alınEki Görüntüle 3286216
Kızlar bugün sabah tekrar yaptım test. Düne göre biraz daha koyulaşma var. 6. gün oldu transfer sonrası bugün. 10. güne kadar idrarda takip etmeyi düşünüyorum 10. gün kan testine gideceğim. Sizlerin de pozitif haberlerinizi heyecanla bekliyorum
Benim de 8 ağustos transferim başından beri hiç belirtim olmadı ama daha test yapmadım bende korkuyorum sadece baş ağrısı yaşıyorum oda bence ilaçlardanBelirtileri geçip pozitifi gören var mı aramızda? Benim bugün 5. Gün nerdeyse hiç belirtim kalmadı ilk günlerdeki kasik ağrısı da geçti. 3. Gün transferi böyle belirtim kalmayınca üzüldüm biraz sormak istedim.
Aynen öyle ama elde olmuyor işte sabretmek beklemek en zoruymuş en ufak bişeyi acaba belirtimi diyorum sonra diyorum boşa heveslenmim negatfi çıkarsa üzülürüm ama inşallah Rabbim emeklerimizi boşa vermesin bizleride sevindirsinBen de 8 inde transfer oldum. İlk günler kasıklarda ağrı olmuştu şu an yok. Çok idrara çıkıyorum ama sebebi çok su içmem Bence belirti aramamak en iyisi çünkü daha çok erken ve bir sürü ilaç kullanıyoruz bi dünya yan etkisi var
Benimde aynı biraz bacak ağrım vardı oda yok denecek kadar az bugün 6. Günüm belirtim yokBelirtileri geçip pozitifi gören var mı aramızda? Benim bugün 5. Gün nerdeyse hiç belirtim kalmadı ilk günlerdeki kasik ağrısı da geçti. 3. Gün transferi böyle belirtim kalmayınca üzüldüm biraz sormak istedim.
Seni aradım durdum kan verdin mi canım bugün nasılsınBen halen boşluktYım gibi idrak edemedim tam
Amin inşallah sağlıklaAmin canım. Ben ikiz çok istiyorum Rabbim nasip eder inşallah
Aynen ben de hiç heveslenmek istemiyorum ama bir tarafım da umut ediyor işte. Allah hepimize sağlıkla nasip etsin insallah.Aynen öyle ama elde olmuyor işte sabretmek beklemek en zoruymuş en ufak bişeyi acaba belirtimi diyorum sonra diyorum boşa heveslenmim negatfi çıkarsa üzülürüm ama inşallah Rabbim emeklerimizi boşa vermesin bizleride sevindirsin
Ahh canım kan verdim saglıkocagında canım ama yarın cıkıcakmiş sonuc cumrtesi 487 ydi beta bakalim şimdi ne cıkıcak doktoruma atıcam kese günü için randevu vercek sen naptın kan verdinmi beta ne durumda ? iyiyim sükür ara ara kasık agrim var ve midemde şişkinlik varya sanki dünyalari yemişim hiç su içemiyorum bu yüzdenSeni aradım durdum kan verdin mi canım bugün nasılsın
Hayırlısı olsun canım bol artış olsun inşallah. Benimde cuma gecesi 246ydı bugün sabah verdim 922 çıktı cumartesi sabahtan kese kontrolü için randevu verdi dr. Benimde kaşık ağrım ve bel ağrım oluyor genelde dinlenme modundayımAhh canım kan verdim saglıkocagında canım ama yarın cıkıcakmiş sonuc cumrtesi 487 ydi beta bakalim şimdi ne cıkıcak doktoruma atıcam kese günü için randevu vercek sen naptın kan verdinmi beta ne durumda ? iyiyim sükür ara ara kasık agrim var ve midemde şişkinlik varya sanki dünyalari yemişim hiç su içemiyorum bu yüzden
Ooo cok iyi artiş 3 günde benimde ozamn o civarlar cıkar bnde bu hfta cumartesi en gec haftaya pazartesi kese görünür die hesp yapıyorum kendi kendime seninle ayniyiz seninde tek embriyoydu dimi istanbuldamısın kac yaşindasınHayırlısı olsun canım bol artış olsun inşallah. Benimde cuma gecesi 246ydı bugün sabah verdim 922 çıktı cumartesi sabahtan kese kontrolü için randevu verdi dr. Benimde kaşık ağrım ve bel ağrım oluyor genelde dinlenme modundayım