2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

IMG_8617.jpeg

Kızlar bugün sabah tekrar yaptım test. Düne göre biraz daha koyulaşma var. 6. gün oldu transfer sonrası bugün. 10. güne kadar idrarda takip etmeyi düşünüyorum 10. gün kan testine gideceğim. Sizlerin de pozitif haberlerinizi heyecanla bekliyorum 🤲

Ben de 8 ağustosta bir adet 5. gün embriyosu transfer oldum. Dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Beni bu kadar kötü hissettireceğim düşünmeden yapmıştım. Belki de çok erken baktım ama etkiledi baya. Cumaya kadar kendimi sıkmadan sabretmeye çalışacağım, inşallah hepimiz pozitifleri görürüz
Tek embriyo için erken canım. Moralini bozma. Bir de kişiden kişiye de değişiyor kana ve idrara karışma süresi

Eki Görüntüle 3286216
Kızlar bugün sabah tekrar yaptım test. Düne göre biraz daha koyulaşma var. 6. gün oldu transfer sonrası bugün. 10. güne kadar idrarda takip etmeyi düşünüyorum 10. gün kan testine gideceğim. Sizlerin de pozitif haberlerinizi heyecanla bekliyorum 🤲
Rabbim sımsıkı tutunmasını nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın 😍❤️

Belirtileri geçip pozitifi gören var mı aramızda? Benim bugün 5. Gün nerdeyse hiç belirtim kalmadı ilk günlerdeki kasik ağrısı da geçti. 3. Gün transferi böyle belirtim kalmayınca üzüldüm biraz sormak istedim.

Belirtileri geçip pozitifi gören var mı aramızda? Benim bugün 5. Gün nerdeyse hiç belirtim kalmadı ilk günlerdeki kasik ağrısı da geçti. 3. Gün transferi böyle belirtim kalmayınca üzüldüm biraz sormak istedim.
Benim de 8 ağustos transferim başından beri hiç belirtim olmadı ama daha test yapmadım bende korkuyorum sadece baş ağrısı yaşıyorum oda bence ilaçlardan

Ben de 8 inde transfer oldum. İlk günler kasıklarda ağrı olmuştu şu an yok. Çok idrara çıkıyorum ama sebebi çok su içmem 😅 Bence belirti aramamak en iyisi çünkü daha çok erken ve bir sürü ilaç kullanıyoruz bi dünya yan etkisi var

Ben de 7 sinde transfer oldum arkadaşlar bendede Belirti yok bir önceki transferdede hiç belirti yoktu fakat gebe kaldım boş gebelik oldu ama o bende yumurta kisti oluşmuş opudan sonra eski doktorum bahsetmemişti boş gebelik sebebi olabilir bir ihtimal dedi
Yine de kafama takıyorum gebelik sağlıkla oluşucakmı test yapmamak için kendimi tutuyorum
Fakat çok okudum nette belirtisizde hamile kalan çok var kesinn kalıncak die bişey yok ama hiç belirtisiz kalan çok fazla
Belirtili de kalan çok fazla
Anlıycamız Takdir i İlahi diyoruz Tevekkül ettik bende çok takıyorum ve gün geçtikçe panikliyorum ama inanıyorumda Sağljkla pozitifi görelim devam etsin çok Aminnn🙏🦋🐬

Ben de 8 inde transfer oldum. İlk günler kasıklarda ağrı olmuştu şu an yok. Çok idrara çıkıyorum ama sebebi çok su içmem 😅 Bence belirti aramamak en iyisi çünkü daha çok erken ve bir sürü ilaç kullanıyoruz bi dünya yan etkisi var
Aynen öyle ama elde olmuyor işte sabretmek beklemek en zoruymuş en ufak bişeyi acaba belirtimi diyorum sonra diyorum boşa heveslenmim negatfi çıkarsa üzülürüm ama inşallah Rabbim emeklerimizi boşa vermesin bizleride sevindirsin🥰

Benimde aynı biraz bacak ağrım vardı oda yok denecek kadar az bugün 6. Günüm belirtim yok

Aynen öyle ama elde olmuyor işte sabretmek beklemek en zoruymuş en ufak bişeyi acaba belirtimi diyorum sonra diyorum boşa heveslenmim negatfi çıkarsa üzülürüm ama inşallah Rabbim emeklerimizi boşa vermesin bizleride sevindirsin🥰
Aynen ben de hiç heveslenmek istemiyorum ama bir tarafım da umut ediyor işte. Allah hepimize sağlıkla nasip etsin insallah.

Seni aradım durdum 🥰 kan verdin mi canım bugün nasılsın
Ahh canım 😍😍kan verdim saglıkocagında canım ama yarın cıkıcakmiş sonuc cumrtesi 487 ydi beta bakalim şimdi ne cıkıcak doktoruma atıcam kese günü için randevu vercek sen naptın kan verdinmi beta ne durumda ? iyiyim sükür ara ara kasık agrim var ve midemde şişkinlik varya sanki dünyalari yemişim hiç su içemiyorum bu yüzden

Ahh canım 😍😍kan verdim saglıkocagında canım ama yarın cıkıcakmiş sonuc cumrtesi 487 ydi beta bakalim şimdi ne cıkıcak doktoruma atıcam kese günü için randevu vercek sen naptın kan verdinmi beta ne durumda ? iyiyim sükür ara ara kasık agrim var ve midemde şişkinlik varya sanki dünyalari yemişim hiç su içemiyorum bu yüzden
Hayırlısı olsun canım bol artış olsun inşallah. Benimde cuma gecesi 246ydı bugün sabah verdim 922 çıktı 🥰🥰 cumartesi sabahtan kese kontrolü için randevu verdi dr. Benimde kaşık ağrım ve bel ağrım oluyor genelde dinlenme modundayım

Hayırlısı olsun canım bol artış olsun inşallah. Benimde cuma gecesi 246ydı bugün sabah verdim 922 çıktı 🥰🥰 cumartesi sabahtan kese kontrolü için randevu verdi dr. Benimde kaşık ağrım ve bel ağrım oluyor genelde dinlenme modundayım
Ooo cok iyi artiş 3 günde benimde ozamn o civarlar cıkar bnde bu hfta cumartesi en gec haftaya pazartesi kese görünür die hesp yapıyorum kendi kendime seninle ayniyiz seninde tek embriyoydu dimi istanbuldamısın kac yaşindasın😍

X