Maşallah hayırlısı oldun ikizler geliyorum demiş erkendenEki Görüntüle 3285901
Kızlarrrrr silik ikinci çizgi çıktı sabah 7 de yaptım testi . 8 ağustos transfer dondurulmuş iki embriyo transfer edildi. 5. gün bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah hayırlısı oldun ikizler geliyorum demiş erkendenEki Görüntüle 3285901
Kızlarrrrr silik ikinci çizgi çıktı sabah 7 de yaptım testi . 8 ağustos transfer dondurulmuş iki embriyo transfer edildi. 5. gün bugün
Henüz erken gibi üzmeyin kendiniz insallah kan testinde pozitifi görürüz hepimiz benim de bugün 4. Günüm 3. Gün embriyosu düne gore Kasik ağrım hafifledi diye bile üzülüyorum ben sizin üzülmeniz çok normal ya bu yolda bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsunBen de 8 ağustosta bir adet 5. gün embriyosu transfer oldum. Dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Beni bu kadar kötü hissettireceğim düşünmeden yapmıştım. Belki de çok erken baktım ama etkiledi baya. Cumaya kadar kendimi sıkmadan sabretmeye çalışacağım, inşallah hepimiz pozitifleri görürüz
Cok erken yapmissiniz insallah pozitifi görürsünüzBen de 8 ağustosta bir adet 5. gün embriyosu transfer oldum. Dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Beni bu kadar kötü hissettireceğim düşünmeden yapmıştım. Belki de çok erken baktım ama etkiledi baya. Cumaya kadar kendimi sıkmadan sabretmeye çalışacağım, inşallah hepimiz pozitifleri görürüz
Dünnn müü çok çok erken yapmışsınız hiç aldırış etmeyin kan testinde bile çıkmayabilir 4. Günde ancak tutunmuştur beta salgılayıp idrara geçmesi çok çok düşük bir ihtimal. Çift embrıyo olsa yine neyse.. moralinizi bozmayın aynı gün transfer olmuşuz sabredin biraz daha benceBen de 8 ağustosta bir adet 5. gün embriyosu transfer oldum. Dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Beni bu kadar kötü hissettireceğim düşünmeden yapmıştım. Belki de çok erken baktım ama etkiledi baya. Cumaya kadar kendimi sıkmadan sabretmeye çalışacağım, inşallah hepimiz pozitifleri görürüz
Benim de 7 Ağustos transferim test yapsam çok mu erken? Tek embriyo transfer edildi?Bende 7 ağustosta transfer oldum ve 5.gün embriyosu.Asla cesaret edemiyorum negatif olursa Allah korusun sonucuna ne kadar üzülmeyeceğim desemde çok üzüleceğimi biliyorum.İnşallah o çift çizgiyi görmek bizede nasip olurSağlıkla da kucağımıza alırız.
Moralin bozulmayacaksa sabah ilk idrarda yapılabilir 7. Gün oluyor artık erken gebelik testinde çıkabilir. Belirtiniz var mıydıBenim de 7 Ağustos transferim test yapsam çok mu erken? Tek embriyo transfer edildi?
Hayır hiç belirtim yokMoralin bozulmayacaksa sabah ilk idrarda yapılabilir 7. Gün oluyor artık erken gebelik testinde çıkabilir. Belirtiniz var mıydı
Benimde belirtim yok çok hafif bacak ağrım var okadar benim evde test yok kocamda almıyor geçen defa negatif çıkınca bayağı ağlamıştım buyuzden yapamıyorumHayır hiç belirtim yok
Benim tek embriyo transfer edildi, sizin iki mi?Benimde belirtim yok çok hafif bacak ağrım var okadar benim evde test yok kocamda almıyor geçen defa negatif çıkınca bayağı ağlamıştım buyuzden yapamıyorum
İdrar testi yap canım ama kanı erken verme boşuna fazladan kan beklemeyle ugrasmassin ben cuma çift çizgi gördüm salı kan verme günüm bekliyorum.2 gün daha sabredeyim o zaman
Benimde tek embrıyoBenim tek embriyo transfer edildi, sizin iki mi?
Transferden sonraki kaçıncı günde pozitif çıktıİdrar testi yap canım ama kanı erken verme boşuna fazladan kan beklemeyle ugrasmassin ben cuma çift çizgi gördüm salı kan verme günüm bekliyorum
Bence 9. Günü görmek lazım doktorum bana 11 gün sonra test ver demişti.Çift embriyo bende canım.Bir yanım hemen evde test yapmak istiyor sabırsızlanıyorum ama beklesem daha iyi olacakBenim de 7 Ağustos transferim test yapsam çok mu erken? Tek embriyo transfer edildi?
Ben de WC’ye çok çıkıyorum ilk bir kaç gün belim ağrıdı ama şuan birşey yok inşallah Rabbim bizede o mutluluğu yaşatsın8 Ağustosta transfer olan arkadaşlar vardi belirti varmi? Benim adet olacakmış gibi belim ağrıyor bide çok wcye gidiyorum. Gerçi bi önceki başarısız olmuştu ondada belim ağrıdı acaba tutmadimi 3. Gün 2 adet transfer oldum. Beklemek ne kadar zormus hani sayılı gün çabuk geçerdi geçmiyor
Amin inş canım hepimizin kucaklari dolu dolu olsun allahim çok aminnnn:)Ben de WC’ye çok çıkıyorum ilk bir kaç gün belim ağrıdı ama şuan birşey yok inşallah Rabbim bizede o mutluluğu yaşatsın
4 Ağustos transfer 11 Ağustos çift çizgi canımTransferden sonraki kaçıncı günde pozitif çıktı