- 2 Ağustos 2023
- 84
- 24
- 25
İnşallah teşekkür ederim dualarınızda unutmayın İnşallahÖnemli olan artış miktarı böyle düşük öğrenip ilerleyen de var bence iki gün sonra tekrarlayın artış görürsünüz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah teşekkür ederim dualarınızda unutmayın İnşallahÖnemli olan artış miktarı böyle düşük öğrenip ilerleyen de var bence iki gün sonra tekrarlayın artış görürsünüz inşallah
Yok yaa değildir inşaallah. Bir daha ne zaman kan vericeksin
Sen hiç moralini bozma bence. İnşaallah artışı da görürsün güzel güzelDört gün sonra dedi doktorum cuma günü vereceğim yine beş günü bulsun istedim artık damarımda kan kalmadı
İnşallah umarım öyle olur her kan vermeye gidişimde kalbim yerinden çıkıyorSen hiç moralini bozma bence. İnşaallah artışı da görürsün güzel güzel
Canım korkma başlarda en az yüzde 60 artması gerek iki günde bir. Senin de yüzde 60 tan fazla artmış. Ben değeri 7 olup sonradan yükselen gördüm. Allahın izniyle sağlıklı artar bundan sonraki değerlerin inşallah.Benim bugün transferden sonraki 14. Günüm 12. Günümde beta HCG 13,890 çıktı. Geçen cuma yaptım. Bugün testi tekrarladım 23,450 olmuş kanım acaba yavaş yavaş mi yükseliyor yoksa yolunda gitmeyen birşeyler mi var. Yardımcı olur musunuz kızlar böyle bişi yaşayan var mı cok korkuyorum
Allah razı olsun içime su serptin Allah'ım gönlündeki neyse sana nasip etsin var hissediyorum benimle bebeğim işte korkuyorum o kadar sancılı bir süreç ki Allah'ım boş cevirmesin elimiziCanım korkma başlarda en az yüzde 60 artması gerek iki günde bir. Senin de yüzde 60 tan fazla artmış. Ben 7 değeri olup sonradan yükselen gördüm. Allahın izniyle sağlıklı artar bundan sonraki değerlerin inşallah.
Çok iyi anlıyorum ben seni. Amin canım senin de sağlıklı bir süreç sonunda sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almanı dilerim. Kadınlar Klubü’nde vardı değeri düşük olup sonradan artanlar. Topiklere bak istersen. Rabbim gönlümdekini gerçek kılsın inşallahAllah razı olsun içime su serptin Allah'ım gönlündeki neyse sana nasip etsin var hissediyorum benimle bebeğim işte korkuyorum o kadar sancılı bir süreç ki Allah'ım boş cevirmesin elimizi
Amin Allah'ım çok amin değerimi yazacağım size tekrar burdan İnşallah katlanarak devam ederÇok iyi anlıyorum ben seni. Amin canım senin de sağlıklı bir süreç sonunda sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almanı dilerim. Kadınlar Klubü’nde vardı değeri düşük olup sonradan artanlar. Topiklere bak istersen. Rabbim gönlümdekini gerçek kılsın inşallah
Hayırlısı olsun inşaallah moral bozmadan devamArkadaşlar benim sonucum negatif kızıma henüz bir kardeş nasip olmayacakmış demek ki. Bir sonrakinde rabbim yüzümüzü güldürsün sizlere sabırlar ve güzel bir gebelik süreci diliyorum dilerim ikinci transferimde tutar
Bildiğim kadarıyla hcglerde virgül veya nokta farketmiyor kimseye küsürlü değer verilmiyor benim eltimde 4 haftalık gebeyken 17,346 larda gelmişti bence stres yapmaİnşallah umarım öyle olur her kan vermeye gidişimde kalbim yerinden çıkıyor
Hiç üzme kendini Rabbim elini kolunu tekrar doldursun İnşallahArkadaşlar benim sonucum negatif kızıma henüz bir kardeş nasip olmayacakmış demek ki. Bir sonrakinde rabbim yüzümüzü güldürsün sizlere sabırlar ve güzel bir gebelik süreci diliyorum dilerim ikinci transferimde tutar
İnşallah benimde öyle olur çok teşekkür ederim cevabın içinBildiğim kadarıyla hcglerde virgül veya nokta farketmiyor kimseye küsürlü değer verilmiyor benim eltimde 4 haftalık gebeyken 17,346 larda gelmişti bence stres yapma
Bence de en önemlisi moral stres yapmayın, eğer çok kafanıza takılıyorsa ki takılıyor 5 gün bekleyeceğim demiştiniz bence beklemeyin yaptırın bir test daha arkadaşın dediği gibi kaç çıktığı önemli değil yükseliş oranı önemli. Belki biraz daha yükselmiş çıkacak rahatlamış olacaksınız. 5 gün sabah aksam öyle mi böyle mi diye düşünmek çok çok zor her gün ayrı stres. Ya da sevdiğiniz birilerini çağırın onlarla vakit geçirin kafa dağıtmaya çalışın. Ancak oyle geçer o 5 gün. Çünkü ben de yaşadım benzer süreçler geçirdim en kötüsü stres hiçbir faydası olmuyor bize maalesef.Amin Allah'ım çok amin değerimi yazacağım size tekrar burdan İnşallah katlanarak devam eder
Beklemek çok zor ama sürekli aynı şeyde olunca yoruluyorum. Bekleyelim bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler ama güzel eylesin inşallahBence de en önemlisi moral stres yapmayın, eğer çok kafanıza takılıyorsa ki takılıyor 5 gün bekleyeceğim demiştiniz bence beklemeyin yaptırın bir test daha arkadaşın dediği gibi kaç çıktığı önemli değil yükseliş oranı önemli. Belki biraz daha yükselmiş çıkacak rahatlamış olacaksınız. 5 gün sabah aksam öyle mi böyle mi diye düşünmek çok çok zor her gün ayrı stres. Ya da sevdiğiniz birilerini çağırın onlarla vakit geçirin kafa dağıtmaya çalışın. Ancak oyle geçer o 5 gün. Çünkü ben de yaşadım benzer süreçler geçirdim en kötüsü stres hiçbir faydası olmuyor bize maalesef.
insallah amin amin hepimiz için ama beklemek o kadar zor ki. Ben de bu sefer idrar testi yapmicam diye şartladım kendimi bakalım dayanabilirsem o kadar anlıyorum ki seni. Ya sen bir yere git ya da birileriyle vakit geçir zaman başka türlü geçmiyor.Beklemek çok zor ama sürekli aynı şeyde olunca yoruluyorum. Bekleyelim bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler ama güzel eylesin inşallah
Ya demekki vakti zamanı varmış üzülmeyın Herkesin bir derdi bir umudu var işte Rabbim sizinde yüzüne gülsün evladınıza bağışlasın siziArkadaşlar benim sonucum negatif kızıma henüz bir kardeş nasip olmayacakmış demek ki. Bir sonrakinde rabbim yüzümüzü güldürsün sizlere sabırlar ve güzel bir gebelik süreci diliyorum dilerim ikinci transferimde tutar
Bende 7 ağustosta transfer oldum ve 5.gün embriyosu.Asla cesaret edemiyorum negatif olursa Allah korusun sonucuna ne kadar üzülmeyeceğim desemde çok üzüleceğimi biliyorum.İnşallah o çift çizgiyi görmek bizede nasip olurSağlıkla da kucağımıza alırız.Tamam yapmıyım ozaman geçen defa üzülmem diye yaptım ağlamaktan helak olmuştum 8. Günde filan bakarım çarşamba günü inşAllah
Bende öyleyim canım kaç gündür en belirgin belirtim diyebilirimarkadaşlar afedersiniz lavabodan çıkamıyorum sürekli küçük abdeste çıkıyorum normal mi