2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben de 8 ağustosta bir adet 5. gün embriyosu transfer oldum. Dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Beni bu kadar kötü hissettireceğim düşünmeden yapmıştım. Belki de çok erken baktım ama etkiledi baya. Cumaya kadar kendimi sıkmadan sabretmeye çalışacağım, inşallah hepimiz pozitifleri görürüz
Aynı gün transfer olmuşuz çok erken test yapmışsınız geç tutunma olabiliyor Allah nasip etsin dizede banada.

Ooo cok iyi artiş 3 günde benimde ozamn o civarlar cıkar bnde bu hfta cumartesi en gec haftaya pazartesi kese görünür die hesp yapıyorum kendi kendime seninle ayniyiz seninde tek embriyoydu dimi istanbuldamısın kac yaşindasın😍
Muhtemelen aynı zamanda olduğu için bir gidiyor 🥰🥰26 yaşındayım canım evet tek embriyo sen kaç yaşındaydın? Çanakkaledeyim ben transferim adet kamarda oldu

Merhaba kızlar bende ayın 8 inde salı günü 5. Gün embriyosu transferim oldu. Amh 0,5 ve 2 yumurtadan birisi oluştu çok şükür. Bugün 3. gündü ve göbekten ovitrelle vurdum. Onun dışında kan sulandırıcı ve folik asit ile birlikte tabiki progestan 🤦🏻‍♀️ kullanıyorum. Bu ikinci transferim ilkinde 2,5 aylıkken bebişim kalbi durdu. İlk defa yaptıranlara belirteyim ki çok belirti aramayın çünkü genelde ilaç kaynaklı belirtiler oluyor. Doktorun dediği güne sadık kalıyorum. 9. Gün yani perşembe günü kan vereceğim. Hayırlısıyla güzel haberler alalım 🤲Soru sormak isteyenler olursa cevaplayabilirim. Allah herkesin emeklerinin karşılığını versin zor bir süreç bizi biz anlarız ♥️
Ben de bir gun once yaptırdım.benim doktor transferden sonra amh baktirmadi.progestoren baktirdi o da dusuk cikti ilaclari artirdi.hamilelik testini de 19 agistosa verdi neden bu kadar gec verdi

08.08 benım transfer günüm. İlk iki gün bacaklarım ağrıdı onun dışında hiç bir belirtim olmadı 4. Günüm artık evin içinde ufak işlerimi yapmaya başladım onun dışında hep dinlendim. Bende belirti arıyım duruyorum 🥹
Bende ariyorum çok merak ediyorum.7 agustosta transfer oldu.hic belirleti yok.bende sadece igne acisi ve progestrondan dolayi ilk 3,4 mide bulantisi oldu o da gecti.

X