- 13 Ocak 2023
- 15
- 9
- 29
hangi ilaçlar lazım hangi ildesiniz?Tup bebek tedavisine başlayacağım temmuz sonu ama ilaç bulamıyorum yardımcı olabilecek kimse var mı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi ilaçlar lazım hangi ildesiniz?Tup bebek tedavisine başlayacağım temmuz sonu ama ilaç bulamıyorum yardımcı olabilecek kimse var mı...
Aynı gün transfer olmuşuz çok erken test yapmışsınız geç tutunma olabiliyor Allah nasip etsin dizede banada.Ben de 8 ağustosta bir adet 5. gün embriyosu transfer oldum. Dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Beni bu kadar kötü hissettireceğim düşünmeden yapmıştım. Belki de çok erken baktım ama etkiledi baya. Cumaya kadar kendimi sıkmadan sabretmeye çalışacağım, inşallah hepimiz pozitifleri görürüz
Muhtemelen aynı zamanda olduğu için bir gidiyor 26 yaşındayım canım evet tek embriyo sen kaç yaşındaydın? Çanakkaledeyim ben transferim adet kamarda olduOoo cok iyi artiş 3 günde benimde ozamn o civarlar cıkar bnde bu hfta cumartesi en gec haftaya pazartesi kese görünür die hesp yapıyorum kendi kendime seninle ayniyiz seninde tek embriyoydu dimi istanbuldamısın kac yaşindasın
Ben de bir gun once yaptırdım.benim doktor transferden sonra amh baktirmadi.progestoren baktirdi o da dusuk cikti ilaclari artirdi.hamilelik testini de 19 agistosa verdi neden bu kadar gec verdiMerhaba kızlar bende ayın 8 inde salı günü 5. Gün embriyosu transferim oldu. Amh 0,5 ve 2 yumurtadan birisi oluştu çok şükür. Bugün 3. gündü ve göbekten ovitrelle vurdum. Onun dışında kan sulandırıcı ve folik asit ile birlikte tabiki progestan kullanıyorum. Bu ikinci transferim ilkinde 2,5 aylıkken bebişim kalbi durdu. İlk defa yaptıranlara belirteyim ki çok belirti aramayın çünkü genelde ilaç kaynaklı belirtiler oluyor. Doktorun dediği güne sadık kalıyorum. 9. Gün yani perşembe günü kan vereceğim. Hayırlısıyla güzel haberler alalım Soru sormak isteyenler olursa cevaplayabilirim. Allah herkesin emeklerinin karşılığını versin zor bir süreç bizi biz anlarız
Bende ariyorum çok merak ediyorum.7 agustosta transfer oldu.hic belirleti yok.bende sadece igne acisi ve progestrondan dolayi ilk 3,4 mide bulantisi oldu o da gecti.08.08 benım transfer günüm. İlk iki gün bacaklarım ağrıdı onun dışında hiç bir belirtim olmadı 4. Günüm artık evin içinde ufak işlerimi yapmaya başladım onun dışında hep dinlendim. Bende belirti arıyım duruyorum
140 değer.nedirEvet canım bende akşam rüyamda 140 gördüm bakalım ne çıkacak merak ediyorum sende haberdar et beni sonucunla ilgili canım anneee
Benim de oyleBelirtileri geçip pozitifi gören var mı aramızda? Benim bugün 5. Gün nerdeyse hiç belirtim kalmadı ilk günlerdeki kasik ağrısı da geçti. 3. Gün transferi böyle belirtim kalmayınca üzüldüm biraz sormak istedim.
Test yapacak mısınızBende ariyorum çok merak ediyorum.7 agustosta transfer oldu.hic belirleti yok.bende sadece igne acisi ve progestrondan dolayi ilk 3,4 mide bulantisi oldu o da gecti.
Ben istanbuldayım 30 yaşindayım canm bendeMuhtemelen aynı zamanda olduğu için bir gidiyor 26 yaşındayım canım evet tek embriyo sen kaç yaşındaydın? Çanakkaledeyim ben transferim adet kamarda oldu
Hamiledir rüyadan daha yüksek çıktı şükür gördük pozitifi herkese nasip olsun inşallah140 değer.nedir
Senin ikinci deneme miydi ? Bu arada yukarıda yanlış yazım olmuş. İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar da transfer oldum ben sen ?Ben istanbuldayım 30 yaşindayım canm bende
Evwt canim ikinci denememdi bu .Ben bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdim canimSenin ikinci deneme miydi ? Bu arada yukarıda yanlış yazım olmuş. İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar da transfer oldum ben sen ?
Merhaba benimde 5.günüm kasık ağrım varr inşallah iyi birşeydirMerhaba hanımlar bugün transferin 5. Günü regl ağrısı gibi ağrım var sizde de oldu mu böyle acaba
Cevap gelirse benide bilgilendirir misinizzDoktoruma mesaj attım dayanamadım cevap bekliyorum
Bahçecide kime gittin sen canımEvwt canim ikinci denememdi bu .Ben bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdim canim
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım test yapmışmıydınİyi akşamlar kızlar ben lavaboya gittim çok az peçeteye kahve leke geldi ama çok az bişey olur mu bugün transferden sonra 7.gün