2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ya kızlar Enox da Oksapar kadar can yakıyor her yerim mosmor oldu 🤦🤦🤦 hiç aranızda iğne yerine hap isteyen oldu mu yani Dr kabul eder mi acaba ya

Merhaba hanımlar bugün transferin 5. Günü regl ağrısı gibi ağrım var sizde de oldu mu böyle acaba
Bende ilk günlerde kramp ve kasılmalar ile bel ağrısı olmuştu. Dördüncü günden itibaren regl ağrısı başlamıştı 5. gün sabah erken gebelik testi ile pozitif almıştım. hala bel ağrısı ve regl ağrısı devam ediyor 6. gündeyim. Ama bazı gebeliklerde hiç belirti olmayabiliyor

Bende ilk günlerde kramp ve kasılmalar ile bel ağrısı olmuştu. Dördüncü günden itibaren regl ağrısı başlamıştı 5. gün sabah erken gebelik testi ile pozitif almıştım. hala bel ağrısı ve regl ağrısı devam ediyor 6. gündeyim. Ama bazı gebeliklerde hiç belirti olmayabiliyor
Yaaa ne kadar rahatladım bu mesajı görünce çok korkuyordum bugün yaaa

Ya kızlar Enox da Oksapar kadar can yakıyor her yerim mosmor oldu 🤦🤦🤦 hiç aranızda iğne yerine hap isteyen oldu mu yani Dr kabul eder mi acaba ya
Benim doktorum sadece Progestan verdi ya. Kan sulandırıcı kullanmıyorum ben. Umarım bu şekilde de doğru gidiyordur. Herkes kullanıyor sanırım.

Ben de ilk kullandığımda hep morarmıştım ama bu defa öyle olmadı sanırım tereddütsüz çekmen gerekiyor iğneyi, ben şu an hem sabahları coraspin içiyorum, hem de oksapar kullanıyorum.

a55b579e-1ef3-4511-b4d8-69775bdfd181.jpeg

Canım bu morluk kremi bir arkadaşım bunu kullanıyor

X