Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cevap verdi panik yapacak hiçbir şey yok rahat ol ve istirahat et dedi olabilecek şeyler dediMerhaba benimde 5.günüm kasık ağrım varr inşallah iyi birşeydir
Merhaba cevap verdi panik yapacak hiçbir şey yok rahat ol ve istirahat et dedi olabilecek şeyler dedi
Aman iyi bari içiniz rahatlamıştır test gününüz ne zaman acabaMerhaba cevap verdi panik yapacak hiçbir şey yok rahat ol ve istirahat et dedi olabilecek şeyler dedi
Bende orda yaptırdım doktorunuz kimdi acabaEvwt canim ikinci denememdi bu .Ben bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdim canim
Kaset test yapmış mıydın sen. Belki yerleşme kanaması gibi bir şeydirİyi akşamlar kızlar ben lavaboya gittim çok az peçeteye kahve leke geldi ama çok az bişey olur mu bugün transferden sonra 7.gün
Evet canım pozitif ama korktum bişey olur diyeİnşallah yerleşme kanamasıdır canım test yapmışmıydın
İnşallah öyledir devamı olmazKaset test yapmış mıydın sen. Belki yerleşme kanaması gibi bir şeydir
İnşaallah inşaallah. Güzel düşünelim güzel olsunİnşallah öyledir devamı olmaz
Yüreğini ferah tut pozitif düşünEvet canım pozitif ama korktum bişey olur diye
Aman iyi bari içiniz rahatlamıştır test gününüz ne zaman
Doktor 21 i dedi ama 20 sinde yapacağım çünkü işbaşı yapacağım pazartesi günüAman iyi bari içiniz rahatlamıştır test gününüz ne zaman acaba
Benimde 21 inşallah pozitif görürsünüz hepimiz görürüz tüm bekleyenlerDoktor 21 i dedi ama 20 sinde yapacağım çünkü işbaşı yapacağım pazartesi günü
Bende ilk günlerde kramp ve kasılmalar ile bel ağrısı olmuştu. Dördüncü günden itibaren regl ağrısı başlamıştı 5. gün sabah erken gebelik testi ile pozitif almıştım. hala bel ağrısı ve regl ağrısı devam ediyor 6. gündeyim. Ama bazı gebeliklerde hiç belirti olmayabiliyorMerhaba hanımlar bugün transferin 5. Günü regl ağrısı gibi ağrım var sizde de oldu mu böyle acaba
Yerleşme kanamasıdır o canım benimİyi akşamlar kızlar ben lavaboya gittim çok az peçeteye kahve leke geldi ama çok az bişey olur mu bugün transferden sonra 7.gün
Kaset test transferin kaçıncı gününde yaptın pozitif çıktıEvet canım pozitif ama korktum bişey olur diye
Yaaa ne kadar rahatladım bu mesajı görünce çok korkuyordum bugün yaaaBende ilk günlerde kramp ve kasılmalar ile bel ağrısı olmuştu. Dördüncü günden itibaren regl ağrısı başlamıştı 5. gün sabah erken gebelik testi ile pozitif almıştım. hala bel ağrısı ve regl ağrısı devam ediyor 6. gündeyim. Ama bazı gebeliklerde hiç belirti olmayabiliyor
Benim doktorum sadece Progestan verdi ya. Kan sulandırıcı kullanmıyorum ben. Umarım bu şekilde de doğru gidiyordur. Herkes kullanıyor sanırım.Ya kızlar Enox da Oksapar kadar can yakıyor her yerim mosmor oldu hiç aranızda iğne yerine hap isteyen oldu mu yani Dr kabul eder mi acaba ya
Ben de ilk kullandığımda hep morarmıştım ama bu defa öyle olmadı sanırım tereddütsüz çekmen gerekiyor iğneyi, ben şu an hem sabahları coraspin içiyorum, hem de oksapar kullanıyorum.Ya kızlar Enox da Oksapar kadar can yakıyor her yerim mosmor oldu hiç aranızda iğne yerine hap isteyen oldu mu yani Dr kabul eder mi acaba ya
Ya kızlar Enox da Oksapar kadar can yakıyor her yerim mosmor oldu hiç aranızda iğne yerine hap isteyen oldu mu yani Dr kabul eder mi acaba ya