2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar embriyonun rahime tutunma süresi de kişiden kişiye değişiyormuş. Transferden sonra süreç başlıyor 5-6. güne kadar devam edebiliyormuş. Tabi tutunma sonrası önce beta hcg kana geçecek sonra idrara. Bu süre kimilerinde kısa kimilerinde uzun oluyormuş. Bir de ikiz gebeliklerde beta hcg daha çok yükseldiği için erken tespit ediliyor. O nedenle stres yapmayın. Kendinizi hazır hissetmeden test yapmayın bence. Örneğin bugün negatif çıkar iki gün sonra pozitif olabilir. O iki günlük süreyi strese girmeden geçirebilecek misiniz yoksa stresli olup bebeği etkileyecek misiniz ona göre karar verin. İnanın ki her gebelikte belirti olmuyor olsa da başkasına benzemiyor. Rabbim bu zor bekleyişlerimizin sonunu sağlıklı bebeklerle taçlandırsın inşallah 🤲

Kızlar embriyonun rahime tutunma süresi de kişiden kişiye değişiyormuş. Transferden sonra süreç başlıyor 5-6. güne kadar devam edebiliyormuş. Tabi tutunma sonrası önce beta hcg kana geçecek sonra idrara. Bu süre kimilerinde kısa kimilerinde uzun oluyormuş. Bir de ikiz gebeliklerde beta hcg daha çok yükseldiği için erken tespit ediliyor. O nedenle stres yapmayın. Kendinizi hazır hissetmeden test yapmayın bence. Örneğin bugün negatif çıkar iki gün sonra pozitif olabilir. O iki günlük süreyi strese girmeden geçirebilecek misiniz yoksa stresli olup bebeği etkileyecek misiniz ona göre karar verin. İnanın ki her gebelikte belirti olmuyor olsa da başkasına benzemiyor. Rabbim bu zor bekleyişlerimizin sonunu sağlıklı bebeklerle taçlandırsın inşallah 🤲
Kesinlikle katılıyorum bu süreçte en zor şey beklemek ama ona da sabretmek lazım işte

Henüz bir şey demedi doktorum biraz geç cevap yazıyor değerin yüksek kaç embriyo transfer etmiştik diye sordu bugün normalde 12.gün test günüm 3.gün çift embriyo transferiydi
He anladim canm benim 5. Gün tek embriyo test günüm 487 cıkmıştı seninkine nie yüksek demişki bence çift olmasina göre normal ya

Benim bugün transferden sonraki 14. Günüm 12. Günümde beta HCG 13,890 çıktı. Geçen cuma yaptım. Bugün testi tekrarladım 23,450 olmuş kanım acaba yavaş yavaş mi yükseliyor yoksa yolunda gitmeyen birşeyler mi var. Yardımcı olur musunuz kızlar böyle bişi yaşayan var mı cok korkuyorum

He anladim canm benim 5. Gün tek embriyo test günüm 487 cıkmıştı seninkine nie yüksek demişki bence çift olmasina göre normal ya
İşteiki miydi diye sordu ikisinin de tuttuğunu düşünüyorhayırlısı bakalım inşallah hafta içi belli olur ☺️

Benim bugün transferden sonraki 14. Günüm 12. Günümde beta HCG 13,890 çıktı. Geçen cuma yaptım. Bugün testi tekrarladım 23,450 olmuş kanım acaba yavaş yavaş mi yükseliyor yoksa yolunda gitmeyen birşeyler mi var. Yardımcı olur musunuz kızlar böyle bişi yaşayan var mı cok korkuyorum
Bana cevap verebilecek olan var mı 🥲

Günler geçmek bilmiyor valla, dün karnım niye ağrıyor diyordum bugün karnımın ağrısı azaldi acaba olumsuz bir şey mi var diyorum. Gerçekten çok zor süreç. 3. Gün embriyosu 4. Günüm ve bu benim ilk transferim bir yandan umut ediyorum bir yandan ilk transfer çok zor ihtimal geliyor ne bileyim. Var mı aranızda ilk transferinde tutan.

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-13-16-01-14-880_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-08-13-16-01-14-880_com.android.chrome.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 92
Virgüllu yazıyorum evet görseli paylaştım seninle ben kimyasal olmasından korkuyorum umarım öyle olmaz
Önemli olan artış miktarı böyle düşük öğrenip ilerleyen de var bence iki gün sonra tekrarlayın artış görürsünüz inşallah

X