Amin canım. Pozitif haberlerinizi dört gözle bekliyorumAmiiinnn inşalllaahh başta konuşurken biraz bahsetmiştiniz geçen 15 yılınızdan bende ozaman içteeen olmasını istemiştim sizede söylemiştim zaten çok mutlu olucam diye Rabbim yaşattıııçok şüküüür bizlere ee yaşatsın inşAllah
Rabbim ol dedikten sonra vesilesi çok, olma dedikten sonra oldurmaya kimsenin gücü yok. O yüzden yürekten isteyenin kalbindekini eninde sonunda verir. Biliyorum topic te çok dua etmiştiniz bana. Allah’ım senin de yüzünü güldürür sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah. Ben hep inandım ve sonunda inandığım şeyi yaşıyorum . Her negatifte, düşükte hemen toparlandım hadi dedim kendime daha başka ne yapabilirsin. Bir kere bile neden diye sormadım. Takdir onun. Tevekkül öyle güzel ki. Ama bu defa hissediyorum ben her şeyin yolunda gideceğini. Benim için ne kadar içtenlikle dua ettiyseniz Rabbim de size bebek sevincini bin kat fazlasıyla yaşatsın inşallahO kadar mutlu oldum ki sizin içinhikayenizi az çok öğrendik burada bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 8 yıldır hayalet çizgi bile görmedim testlerde bana da dua edin lütfen ben de tadayım bu sevinci
Çok sevindim canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayoda nasip etsinEki Görüntüle 3285901
Kızlarrrrr silik ikinci çizgi çıktı sabah 7 de yaptım testi .8 ağustos transfer dondurulmuş iki embriyo transfer edildi. 5. gün bugün
Çok teşekkür ederim canım. AminÇok sevindim canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayoda nasip etsin
Bnde cuma vermiştim 362 çıkmıştı ama bnim şimdiden midem çok hafif bulanmaya başladı gbi sendede varmı bi belirtiBugünkü beta 684 çıkmış çok şükür Allah’ımakeseyi görüp kalp atışını duymak da nasip olur inşallah
Transfer sonrası belirtiniz var mıydı acabaBnde cuma vermiştim 362 çıkmıştı ama bnim şimdiden midem çok hafif bulanmaya başladı gbi sendede varmı bi belirti
Yok bende kasık ağrısından başka belirti yoktu birkaç gündür o da azaldı bugün için normalim gayetBnde cuma vermiştim 362 çıkmıştı ama bnim şimdiden midem çok hafif bulanmaya başladı gbi sendede varmı bi belirti
Transfer sonrası ilk 4 gün falan belirtimolmafı 3. Gün emriyosuydu sonra hafif kasık ağrım vardı ama gazda çoktu gaz sancısıyla karıştırıyoda olabilirim 7.ve 8. Günde yürüyüşü artırınca belim ağrıyodu ve mide bulantısıda çok hafif 9. Günden itibaren zaten kendisini hissettirmeye başlamıştıTransfer sonrası belirtiniz var mıydı acaba
Ne güzel bnim mide bulantm erken başladı beta salgılanmaya başlayınca hissettirdi kendini hemenYok bende kasık ağrısından başka belirti yoktu birkaç gündür o da azaldı bugün için normalim gayet
Bugün kan verecek misiniz doktorunuz istedi miBnde cuma vermiştim 362 çıkmıştı ama bnim şimdiden midem çok hafif bulanmaya başladı gbi sendede varmı bi belirti
1 hafta sonra keseyi görmeye gidebilirsn dedi ama ben pazartesi devletten randevu aldım ilaçlariçin rapor işini sorcam kanda veririm gitmişkenBugün kan verecek misiniz doktorunuz istedi mi
Okurken gözlerim dolduRabbim ol dedikten sonra vesilesi çok, olma dedikten sonra oldurmaya kimsenin gücü yok. O yüzden yürekten isteyenin kalbindekini eninde sonunda verir. Biliyorum topic te çok dua etmiştiniz bana. Allah’ım senin de yüzünü güldürür sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah. Ben hep inandım ve sonunda inandığım şeyi yaşıyorum . Her negatifte, düşükte hemen toparlandım hadi dedim kendime daha başka ne yapabilirsin. Bir kere bile neden diye sormadım. Takdir onun. Tevekkül öyle güzel ki. Ama bu defa hissediyorum ben her şeyin yolunda gideceğini. Benim için ne kadar içtenlikle dua ettiyseniz Rabbim de size bebek sevincini bin kat fazlasıyla yaşatsın inşallah
Canim sonucun güzel bnde yarın 3. Sefer betama baktircam yarın dün 487 ydi kese için doktorun gün verdimi nezmn gitceksin keseyeBugünkü beta 684 çıkmış çok şükür Allah’ımakeseyi görüp kalp atışını duymak da nasip olur inşallah
Henüz bir şey demedi doktorum biraz geç cevap yazıyor değerin yüksek kaç embriyo transfer etmiştik diye sordu bugün normalde 12.gün test günüm 3.gün çift embriyo transferiydiCanim sonucun güzel bnde yarın 3. Sefer betama baktircam yarın dün 487 ydi kese için doktorun gün verdimi nezmn gitceksin keseye
5. Günler genelde 6. Gün azda olsa çıkıo ama çok kan vermen gerekebilir 2 gün daha sık dişini bnim 3. Gün embriyo 7. Gün kaset testte çıkmıştıBenim yarın transfer sonrası 6. Günüm erken gebelik testinde çıkar mı
O zaman tutmuşsa benim de çıkar 5. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi5. Günler genelde 6. Gün azda olsa çıkıo ama çok kan vermen gerekebilir 2 gün daha sık dişini bnim 3. Gün embriyo 7. Gün kaset testte çıkmıştı
Moralimi bozmam diosan yap canmO zaman tutmuşsa benim de çıkar 5. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi