5. Gün canımKaçıncı gün embriyosu 3 ise erken olur 5 ise çıkabilir
Amin canımOkurken gözlerim dolduAllah razı olsun hep beraber bu sevinci yaşayıp sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
Kesinlikle katılıyorum bu süreçte en zor şey beklemek ama ona da sabretmek lazım işteKızlar embriyonun rahime tutunma süresi de kişiden kişiye değişiyormuş. Transferden sonra süreç başlıyor 5-6. güne kadar devam edebiliyormuş. Tabi tutunma sonrası önce beta hcg kana geçecek sonra idrara. Bu süre kimilerinde kısa kimilerinde uzun oluyormuş. Bir de ikiz gebeliklerde beta hcg daha çok yükseldiği için erken tespit ediliyor. O nedenle stres yapmayın. Kendinizi hazır hissetmeden test yapmayın bence. Örneğin bugün negatif çıkar iki gün sonra pozitif olabilir. O iki günlük süreyi strese girmeden geçirebilecek misiniz yoksa stresli olup bebeği etkileyecek misiniz ona göre karar verin. İnanın ki her gebelikte belirti olmuyor olsa da başkasına benzemiyor. Rabbim bu zor bekleyişlerimizin sonunu sağlıklı bebeklerle taçlandırsın inşallah
He anladim canm benim 5. Gün tek embriyo test günüm 487 cıkmıştı seninkine nie yüksek demişki bence çift olmasina göre normal yaHenüz bir şey demedi doktorum biraz geç cevap yazıyor değerin yüksek kaç embriyo transfer etmiştik diye sordu bugün normalde 12.gün test günüm 3.gün çift embriyo transferiydi
Benim bugün transferden sonraki 14. Günüm 12. Günümde beta HCG 13,890 çıktı. Geçen cuma yaptım. Bugün testi tekrarladım 23,450 olmuş kanım acaba yavaş yavaş mi yükseliyor yoksa yolunda gitmeyen birşeyler mi var. Yardımcı olur musunuz kızlar böyle bişi yaşayan var mı cok korkuyorumKızlar embriyonun rahime tutunma süresi de kişiden kişiye değişiyormuş. Transferden sonra süreç başlıyor 5-6. güne kadar devam edebiliyormuş. Tabi tutunma sonrası önce beta hcg kana geçecek sonra idrara. Bu süre kimilerinde kısa kimilerinde uzun oluyormuş. Bir de ikiz gebeliklerde beta hcg daha çok yükseldiği için erken tespit ediliyor. O nedenle stres yapmayın. Kendinizi hazır hissetmeden test yapmayın bence. Örneğin bugün negatif çıkar iki gün sonra pozitif olabilir. O iki günlük süreyi strese girmeden geçirebilecek misiniz yoksa stresli olup bebeği etkileyecek misiniz ona göre karar verin. İnanın ki her gebelikte belirti olmuyor olsa da başkasına benzemiyor. Rabbim bu zor bekleyişlerimizin sonunu sağlıklı bebeklerle taçlandırsın inşallah
İşteiki miydi diye sordu ikisinin de tuttuğunu düşünüyorhayırlısı bakalım inşallah hafta içi belli olurHe anladim canm benim 5. Gün tek embriyo test günüm 487 cıkmıştı seninkine nie yüksek demişki bence çift olmasina göre normal ya
Bana cevap verebilecek olan var mıBenim bugün transferden sonraki 14. Günüm 12. Günümde beta HCG 13,890 çıktı. Geçen cuma yaptım. Bugün testi tekrarladım 23,450 olmuş kanım acaba yavaş yavaş mi yükseliyor yoksa yolunda gitmeyen birşeyler mi var. Yardımcı olur musunuz kızlar böyle bişi yaşayan var mı cok korkuyorum
Bence düşük bir değer değil kendini korkutmaBana cevap verebilecek olan var mı
Yanlış saymadiysam adetimden bu yana 3. hafta zaten bugünde transferin 14. Günü adet tarihimde 15 AğustosBence düşük bir değer değil kendini korkutmaadetin birinci gününden sayınca şu an kaçıncı haftandasın
İnternetten haftalık hcg değerlerine baktım da bence gayet iyi değerlerin. 3-4 haftalık gebelik için 5000-10000 diyorYanlış saymadiysam adetimden bu yana 3. hafta zaten bugünde transferin 14. Günü adet tarihimde 15 Ağustos
Ama benim 23,450 şuan 14. Güne gire düşük değil mi şuan 3 haneli rakamları görmem gerekmez miydiİnternetten haftalık hcg değerlerine baktım da bence gayet iyi değerlerin. 3-4 haftalık gebelik için 5000-10000 diyor
Şu tabloya göre düşük değilki seninAma benim 23,450 şuan 14. Güne gire düşük değil mi şuan 3 haneli rakamları görmem gerekmez miydi
Virgüllü yazdığı için 23bin gibi anlaşıyor ama sanırım değeri 23Şu tabloya göre düşük değilki senin
Virgüllü yazdığı için 23bin gibi anlaşıyor ama sanırım değeri 23
Aa olabilir ben de 23 bin nasıl düşük diyorumVirgüllü yazdığı için 23bin gibi anlaşıyor ama sanırım değeri 23
Virgüllu yazıyorum evet görseli paylaştım seninle ben kimyasal olmasından korkuyorum umarım öyle olmazŞu tabloya göre düşük değilki senin
Yok yaa değildir inşaallah. Bir daha ne zaman kan vericeksinVirgüllu yazıyorum evet görseli paylaştım seninle ben kimyasal olmasından korkuyorum umarım öyle olmaz
Önemli olan artış miktarı böyle düşük öğrenip ilerleyen de var bence iki gün sonra tekrarlayın artış görürsünüz inşallahVirgüllu yazıyorum evet görseli paylaştım seninle ben kimyasal olmasından korkuyorum umarım öyle olmaz