2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canım benim Rabbim sana da tüm bebek özlemi çeken annelere de nur topu gibi sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah 🤲🤲 Çok teşekkür ederim. Kalpten hissettim mutlu olduğunuzu. Ben inancımı hiç kaybetmedim 15 yıldır. Rabbim sonunda güzel doktorumu vesile kıldı. Şükürler olsun.
Amiiinnn inşalllaahh başta konuşurken biraz bahsetmiştiniz geçen 15 yılınızdan bende ozaman içteeen olmasını istemiştim sizede söylemiştim zaten çok mutlu olucam diye Rabbim yaşattııı😂😂çok şüküüür bizlere ee yaşatsın inşAllah😍

Benim transfer hariç 7. Gündü canım tek çizgi çıkarda uzuleceksen yapma canım ben herşeye hazırlamıştım kendimi hatta eşimle çok sevinemiyoruz kucağımıza alalım inşallah öyle 🙏🙏🙏🙏
Tamam yapmıyım ozaman geçen defa üzülmem diye yaptım ağlamaktan helak olmuştum 8. Günde filan bakarım çarşamba günü inşAllah😍

Eki Görüntüle 3285901
Kızlarrrrr silik ikinci çizgi çıktı sabah 7 de yaptım testi . 😍😍😍🌹🌹🌹💃 8 ağustos transfer dondurulmuş iki embriyo transfer edildi. 5. gün bugün 😍🤲
O kadar mutlu oldum ki sizin için 😍 hikayenizi az çok öğrendik burada bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 8 yıldır hayalet çizgi bile görmedim testlerde bana da dua edin lütfen ben de tadayım bu sevinci 🙏

Çok istiyorum ya ne zaman yapayım sizce
Lütfen sonuç için acele etmeyin bu sefer idrarda görüp kanda yükseldi mi bunun merakı sarıyor. Benim 3. Gün embriyosu 6-7. Günler yaptım maalesef tek çizgiydi o günden beri keşke direk kanda baksam diyip duruyorum.

Lütfen sonuç için acele etmeyin bu sefer idrarda görüp kanda yükseldi mi bunun merakı sarıyor. Benim 3. Gün embriyosu 6-7. Günler yaptım maalesef tek çizgiydi o günden beri keşke direk kanda baksam diyip duruyorum.
Sonuç için bugün mü kan verecektiniz

X