Hayırlı olsun canım. Sağlıklı bir gebelik sonunda bebeğini de sağlıcakla kucağına almanı dilerimKızlar transferin 5.günüydü bugün beta hCG 53 çıktı çok şükür Rabbim bekleyenlere de nasib etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım. Sağlıklı bir gebelik sonunda bebeğini de sağlıcakla kucağına almanı dilerimKızlar transferin 5.günüydü bugün beta hCG 53 çıktı çok şükür Rabbim bekleyenlere de nasib etsin inşallah
Aminnn canımmAmin Teşekkür ederim. Hepimiz bu süreci en sağlıklı şekilde geçirip bebeklerimize kavuşuruz inşallah
Çok istiyorum ya ne zaman yapayım sizceİdrar testi yapacak misin canim
Amiiinnn inşalllaahh başta konuşurken biraz bahsetmiştiniz geçen 15 yılınızdan bende ozaman içteeen olmasını istemiştim sizede söylemiştim zaten çok mutlu olucam diye Rabbim yaşattıııçok şüküüür bizlere ee yaşatsın inşAllahCanım benim Rabbim sana da tüm bebek özlemi çeken annelere de nur topu gibi sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah Çok teşekkür ederim. Kalpten hissettim mutlu olduğunuzu. Ben inancımı hiç kaybetmedim 15 yıldır. Rabbim sonunda güzel doktorumu vesile kıldı. Şükürler olsun.
Bugün 10 günlük 5. Günde koyuldu bugünde 5. GünümEmbriyo 10 günlük olduğunda yapın en erken
Bu Muharrem ayı ne bereketli oldu Rabbim isteyen herkesin evini böyle güzel bereketlendirsin sağlıkla alsın kucağınıza inşAllahBugünkü beta 684 çıkmış çok şükür Allah’ıma keseyi görüp kalp atışını duymak da nasip olur inşallah
Benim transfer hariç 7. Gündü canım tek çizgi çıkarda uzuleceksen yapma canım ben herşeye hazırlamıştım kendimi hatta eşimle çok sevinemiyoruz kucağımıza alalım inşallah öyleÇok istiyorum ya ne zaman yapayım sizce
Tamam yapmıyım ozaman geçen defa üzülmem diye yaptım ağlamaktan helak olmuştum 8. Günde filan bakarım çarşamba günü inşAllahBenim transfer hariç 7. Gündü canım tek çizgi çıkarda uzuleceksen yapma canım ben herşeye hazırlamıştım kendimi hatta eşimle çok sevinemiyoruz kucağımıza alalım inşallah öyle
İnşallah canım benim güzel haberi de alırız sendenTamam yapmıyım ozaman geçen defa üzülmem diye yaptım ağlamaktan helak olmuştum 8. Günde filan bakarım çarşamba günü inşAllah
O kadar mutlu oldum ki sizin için hikayenizi az çok öğrendik burada bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 8 yıldır hayalet çizgi bile görmedim testlerde bana da dua edin lütfen ben de tadayım bu sevinciEki Görüntüle 3285901
Kızlarrrrr silik ikinci çizgi çıktı sabah 7 de yaptım testi . 8 ağustos transfer dondurulmuş iki embriyo transfer edildi. 5. gün bugün
Lütfen sonuç için acele etmeyin bu sefer idrarda görüp kanda yükseldi mi bunun merakı sarıyor. Benim 3. Gün embriyosu 6-7. Günler yaptım maalesef tek çizgiydi o günden beri keşke direk kanda baksam diyip duruyorum.Çok istiyorum ya ne zaman yapayım sizce
Sonucunuzu öğrenebildiniz miLütfen sonuç için acele etmeyin bu sefer idrarda görüp kanda yükseldi mi bunun merakı sarıyor. Benim 3. Gün embriyosu 6-7. Günler yaptım maalesef tek çizgiydi o günden beri keşke direk kanda baksam diyip duruyorum.
Sonuç için bugün mü kan verecektinizLütfen sonuç için acele etmeyin bu sefer idrarda görüp kanda yükseldi mi bunun merakı sarıyor. Benim 3. Gün embriyosu 6-7. Günler yaptım maalesef tek çizgiydi o günden beri keşke direk kanda baksam diyip duruyorum.
Birazdan gidiyorum dua beklerimSonucunuzu öğrenebildiniz mi
Hayırlı pozitif sonuçlar görürsünüz inşallahŞimdi vermeye gidicem sonuç ne olursa olsun rabbim em hayırlısını bilir diyorum. Sevsin sevindirsin bizi inşallah