2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende çift embriyo transferi oldum dünkü betam 70 çıktı yarın tekrarlayacağız sizde kese beta kaç iken göründü

Maşallah rabbim kucağına almanı nasip etsin çok duygulandım bizlere de dua et miniğine dokunarak hissederekkkkk

Kızlar bende bugün opu ya girdim, 4 adet toplandı dediler herşey yolunda giderse bende bu ay transfer olacağım, transfere kadar neler yaptınız özellikle

İlerler canım stres yapma sonuçta gebesin stres hormonları etkiliyor güzel çıkıcak cumartesi aynı saatte yaptır

Benimde bazen akıntı oluyor. Yarın kontrolüm var benim pazartesi yumurta toplama olabilir :)

Hayırlı uğurlu olsunn annesi mesajını mutlulukla okudum Çünkü benimde doktorum Mustafa Taş yumurtalarım toplandı 4 tane embriyom beni bekliyor Darısı bana inşAllah çift transferi neye göre yaptı acaba hatta özelden de yazayım size

Merhaba hayırlı olsun:) ne güzel bir mutluluk maaşallah :) bende üç yıllık evliyim ve 7 ağustosta transfer oldum çift embriyo.Sonucu bekliyorum.İnşallah bekleyen herkes mutlu haberi alır ve bebeğini sağlıkla kucağına alır

Ben de 8 Ağustosta transfer oldum. İnşallah hep birlikte pozitifleri görürüz

Hayırlı olsun Allah sağ salim kucagina almayi nasip etsin. Benimde cift dondurulmuş embriyo transfer oldu bugün 3. Gunum

Hayırlı olsun canım. Çok sevindim Benim de çift embriyo transfer edildi 8 ağustosta Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzucuklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…