2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar ben bugün diş çektirm. 4-6 hafta sonra implant tedavisi başlayacak. Vida takıldıktan üç ay sonra da dişi takıyorlar. Yani benim tedavi baya ertelenmiş olacak. Vida takıldıktan sonra transfer falan yapılır mı bir bilginiz var mı

Kızlar korkmayın benim bebiş tutundu ama bende transfer den sonra kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı oldu hatta 5 ve 6 cı günüm hafif lekemsi kan şeklinde bişey oldu ben oturdum ağladım regli oldum tutmadı diye sonra doktorumu aradım kan sulandırıcı bi kaç günlüğüne bıraktırdı sonra daha olmadı kanama diyeceğim o ki moralinizi bozmayın yüksek moralli olun inşallah herkesin bebişi tutunur 🥰🥰🥰 ara ara hala kasıklarımda ağrı oluyor muhtemelen kullandığımız iğne ve ilaçların yan etkisi filan olabilir korkmayın ve sabırla bekleyin canım anne adayları

Kızlar ben bugün diş çektirm. 4-6 hafta sonra implant tedavisi başlayacak. Vida takıldıktan üç ay sonra da dişi takıyorlar. Yani benim tedavi baya ertelenmiş olacak. Vida takıldıktan sonra transfer falan yapılır mı bir bilginiz var mı
vida takıldıktan sonra sadece kaplamayı yapacak yani olur, inşallah hamile kalırsanız söylersiniz röntgen çekmezler

Seninle ayni gün transfer olduk biz hatirliyorm seni 2 agustosta ya ayaklarim üşümez bnm hiç o bacak agrısı ve ara ara kalktığımda oluşan kramplardan bilmiyorum dün içime belki fatkli bişeyle alakali cok derin hissettim hiç hayatımda birşeyden bukadr emin degildim normlde elim titrer cesaret edemezdim elim gtmezdi teste ama sabh okadr rahat olduki besmelemi çekip yaptım seninde varsa cıkar blki yapıcakmisin yoksa kan gününümü bkliycen cumartesiyi ben suan kan verdim özelde sonuc bkliyorumk

Seninle ayni gün transfer olduk biz hatirliyorm seni 2 agustosta ya ayaklarim üşümez bnm hiç o bacak agrısı ve ara ara kalktığımda oluşan kramplardan bilmiyorum dün içime belki fatkli bişeyle alakali cok derin hissettim hiç hayatımda birşeyden bukadr emin degildim normlde elim titrer cesaret edemezdim elim gtmezdi teste ama sabh okadr rahat olduki besmelemi çekip yaptım seninde varsa cıkar blki yapıcakmisin yoksa kan gününümü bkliycen cumartesiyi ben suan kan verdim özelde sonuc bkliyorum
O kadar sevindim ki senin adına 🥰 rabbim devamını da hayırlı eylesin canım. Benim ptesi test günüm ama pazar kan vereceğim. İki kez negatif aldığım için öncesinde erken yapmaya benimde elim gitmiyor 🥲 benim tam tersi bacaklarımda varis var üşümüyor içten içe sanki ateş varmış gibi yanıyor. Tam uzattığımda kasıklarımdan kasıldığımı hissediyorum

FBFC1311-2F6B-4140-85B4-BF6BE9073B06.jpeg
Merhaba kizlar topigin ikinci gebelik haberini alanlardan birisiyim 3 yillik evliligimizin sonunda Boyle bir mucizeyle mutlu olduk. Ilk Tüp bebek denememizde tuttu:) hemde cift embriyo ikizlerimiz geliyor:KK66: rabbim isteyen herkeze nasip etsinnn gebeligimi transferin 6 gununde ogrenenlerdenim hemde kaset test ile benim gibi cift embriyo transferi plan var mi ? Bu Arada Tüp bebek doktorum mustafa tas herkeze tavsiye ediyorum bi masallahinizi Aliriz Teyzeleri 🧿🥰

Eki Görüntüle 3284788 Merhaba kizlar topigin ikinci gebelik haberini alanlardan birisiyim 3 yillik evliligimizin sonunda Boyle bir mucizeyle mutlu olduk. Ilk Tüp bebek denememizde tuttu:) hemde cift embriyo ikizlerimiz geliyor:KK66: rabbim isteyen herkeze nasip etsinnn gebeligimi transferin 6 gununde ogrenenlerdenim hemde kaset test ile benim gibi cift embriyo transferi plan var mi ? Bu Arada Tüp bebek doktorum mustafa tas herkeze tavsiye ediyorum bi masallahinizi Aliriz Teyzeleri 🧿🥰
Yaa hayırlı olsun 🥰 hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşaallah ♥️

Eki Görüntüle 3284788 Merhaba kizlar topigin ikinci gebelik haberini alanlardan birisiyim 3 yillik evliligimizin sonunda Boyle bir mucizeyle mutlu olduk. Ilk Tüp bebek denememizde tuttu:) hemde cift embriyo ikizlerimiz geliyor:KK66: rabbim isteyen herkeze nasip etsinnn gebeligimi transferin 6 gununde ogrenenlerdenim hemde kaset test ile benim gibi cift embriyo transferi plan var mi ? Bu Arada Tüp bebek doktorum mustafa tas herkeze tavsiye ediyorum bi masallahinizi Aliriz Teyzeleri 🧿🥰
Hayırlı olsun ikizlerin sağlıkla gelsinler inşallah canım. 2 hafta sonra 3. Yılımız bitiyor bizimde inşallah sizin gibi sonuç alırız bizde 🥰 dua et

X