Bekliyorum kuzum ararlar birazdanSonuc ne oldu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum kuzum ararlar birazdanSonuc ne oldu canım
Hadi insallah ne gecmıuor bu beklemelerBekliyorum kuzum ararlar birazdan
Uzuldum Allahım en kısa surede nasıp etsın bızlereKızlar. Benim negatif Allah cc büyük vardır bi bildiği dualarım sizinle
Hayırlısı olsun canım. Demekki Rabbim daha ol dememiş. İnşaallah hayırlı zamands hayırla sağlıkla kolaylıkla gelsinKızlar. Benim negatif Allah cc büyük vardır bi bildiği dualarım sizinle
vida takıldıktan sonra sadece kaplamayı yapacak yani olur, inşallah hamile kalırsanız söylersiniz röntgen çekmezlerKızlar ben bugün diş çektirm. 4-6 hafta sonra implant tedavisi başlayacak. Vida takıldıktan üç ay sonra da dişi takıyorlar. Yani benim tedavi baya ertelenmiş olacak. Vida takıldıktan sonra transfer falan yapılır mı bir bilginiz var mı
Allah razı olsun, var mı bekleyen embriyonuz?Kızlar. Benim negatif Allah cc büyük vardır bi bildiği dualarım sizinle
Anladım. Teşekkür ederimvida takıldıktan sonra sadece kaplamayı yapacak yani olur, inşallah hamile kalırsanız söylersiniz röntgen çekmezler
Seninle ayni gün transfer olduk biz hatirliyorm seni 2 agustosta ya ayaklarim üşümez bnm hiç o bacak agrısı ve ara ara kalktığımda oluşan kramplardan bilmiyorum dün içime belki fatkli bişeyle alakali cok derin hissettim hiç hayatımda birşeyden bukadr emin degildim normlde elim titrer cesaret edemezdim elim gtmezdi teste ama sabh okadr rahat olduki besmelemi çekip yaptım seninde varsa cıkar blki yapıcakmisin yoksa kan gününümü bkliycen cumartesiyi ben suan kan verdim özelde sonuc bkliyorumk
O kadar sevindim ki senin adına rabbim devamını da hayırlı eylesin canım. Benim ptesi test günüm ama pazar kan vereceğim. İki kez negatif aldığım için öncesinde erken yapmaya benimde elim gitmiyor benim tam tersi bacaklarımda varis var üşümüyor içten içe sanki ateş varmış gibi yanıyor. Tam uzattığımda kasıklarımdan kasıldığımı hissediyorumSeninle ayni gün transfer olduk biz hatirliyorm seni 2 agustosta ya ayaklarim üşümez bnm hiç o bacak agrısı ve ara ara kalktığımda oluşan kramplardan bilmiyorum dün içime belki fatkli bişeyle alakali cok derin hissettim hiç hayatımda birşeyden bukadr emin degildim normlde elim titrer cesaret edemezdim elim gtmezdi teste ama sabh okadr rahat olduki besmelemi çekip yaptım seninde varsa cıkar blki yapıcakmisin yoksa kan gününümü bkliycen cumartesiyi ben suan kan verdim özelde sonuc bkliyorum
Çıktı mı sonucun canım5. Gün embriyosuydu 4 hücreli 4aa kalitesindeydi saol canim darisi başiniza valla hepinize dua ettim kan verdim sonuc bkliyorum
Yaa hayırlı olsun hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşaallahEki Görüntüle 3284788 Merhaba kizlar topigin ikinci gebelik haberini alanlardan birisiyim 3 yillik evliligimizin sonunda Boyle bir mucizeyle mutlu olduk. Ilk Tüp bebek denememizde tuttu:) hemde cift embriyo ikizlerimiz geliyor rabbim isteyen herkeze nasip etsinnn gebeligimi transferin 6 gununde ogrenenlerdenim hemde kaset test ile benim gibi cift embriyo transferi plan var mi ? Bu Arada Tüp bebek doktorum mustafa tas herkeze tavsiye ediyorum bi masallahinizi Aliriz Teyzeleri
185 cıktı canim betam cumartesi tektar vericem hem kendi doktoruma gtcem cumartesiÇıktı mı sonucun canım
Amin Insallah canimYaa hayırlı olsun hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşaallah
Hayırlı olsun ikizlerin sağlıkla gelsinler inşallah canım. 2 hafta sonra 3. Yılımız bitiyor bizimde inşallah sizin gibi sonuç alırız bizde dua etEki Görüntüle 3284788 Merhaba kizlar topigin ikinci gebelik haberini alanlardan birisiyim 3 yillik evliligimizin sonunda Boyle bir mucizeyle mutlu olduk. Ilk Tüp bebek denememizde tuttu:) hemde cift embriyo ikizlerimiz geliyor rabbim isteyen herkeze nasip etsinnn gebeligimi transferin 6 gununde ogrenenlerdenim hemde kaset test ile benim gibi cift embriyo transferi plan var mi ? Bu Arada Tüp bebek doktorum mustafa tas herkeze tavsiye ediyorum bi masallahinizi Aliriz Teyzeleri
Maşallah güzel çıkmış 8. Güne göre. Bende akşam rüyamda 140 gördüm sonucumu zor tutuyorum kendimi ama tutucam pazar yaptırıcam185 cıktı canim betam cumartesi tektar vericem hem kendi doktoruma gtcem cumartesi
MAŞALLAH betan iyi canım 8. Güne göre ALLAH sağlıkla ilerlemesini Nasip etsin185 cıktı canim betam cumartesi tektar vericem hem kendi doktoruma gtcem cumartesi