Ayy hayırlısı olsun değerin sağlıkla artsın canım çok sevindim nasıl emindin neyden dolayı mesela benimde bugün 8. GünümSaol canim 8. Günüm dün okadar emindimki pozitif görecegime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hayırlısı olsun değerin sağlıkla artsın canım çok sevindim nasıl emindin neyden dolayı mesela benimde bugün 8. GünümSaol canim 8. Günüm dün okadar emindimki pozitif görecegime
Oyy çook güzel hayırlı uğurlu olsun canımm bizlere de bilgi verir misin kaçıncı gün embriyosuydu
Ağzından bal damlıyooorr:))) inşallah öyledir rabbim duysun sesini:)Canim bak bacak agrisi bende en belirginiydi transferin ikinci günü 6 ve 7. Günüm bacak agrim vardi tutunuyo hep dinlen mümkün olmadikça kalkma
Bende 4 yıl olucak evliyim içini ferah tut, çok belirgin bir çizgin var eminim ki sağlıkla ilerleyecek. Kan ver ve 4 yılın tadını ÇıkarAllah razi olsun canim kardeşim darısı başiniza suan burda pozitif cıktı 4 yıl sonunda ilk kez pozitif gördüm ama kanda cıkıcakmi devam edicekmi endişesi sardi içimi
Hayırlı olsun inşallah iyi olur. Birini neden 3. Gün dondurdularGünaydınlar kızlarr
Pozitif görenlere hayırlı olsun öncelikle transfer opusu olanlara Allah kolaylık versin
Benim opuda 12 yumurtam toplanmıştı 9 tane dollenmisti bugün 1 tane 3. Gun embriyosu dondurulmuş geri kalan 8 i 5. Güne izlenme durumundayms sizce iyi mi
Bilmiyorum ilk denemem dahaHayırlı olsun inşallah iyi olur. Birini neden 3. Gün dondurdular
Hayırlısı olsun küçük değerler çıkmayabilir testte inşallah vardırKızlar test yaptım tekrar negatif çıktı. Gittim kan verdim geldim. Daha hızlı gidip gelemezdim sanırım. Sanırım benim negatif. Bi saate çıkar Hayırlısı olsun bakalım
Kaçıncı günün canimKızlar test yaptım tekrar negatif çıktı. Gittim kan verdim geldim. Daha hızlı gidip gelemezdim sanırım. Sanırım benim negatif. Bi saate çıkar Hayırlısı olsun bakalım
Seninle ayni gün transfer olduk biz hatirliyorm seni 2 agustosta ya ayaklarim üşümez bnm hiç o bacak agrısı ve ara ara kalktığımda oluşan kramplardan bilmiyorum dün içime belki fatkli bişeyle alakali cok derin hissettim hiç hayatımda birşeyden bukadr emin degildim normlde elim titrer cesaret edemezdim elim gtmezdi teste ama sabh okadr rahat olduki besmelemi çekip yaptım seninde varsa cıkar blki yapıcakmisin yoksa kan gününümü bkliycen cumartesiyi ben suan kan verdim özelde sonuc bkliyorumAyy hayırlısı olsun değerin sağlıkla artsın canım çok sevindim nasıl emindin neyden dolayı mesela benimde bugün 8. Günüm
Ay hadi inşaAllah kan verdim sonuc bekliyorum suan Rabbim sizede yasatsinBende 4 yıl olucak evliyim içini ferah tut, çok belirgin bir çizgin var eminim ki sağlıkla ilerleyecek. Kan ver ve 4 yılın tadını Çıkar
Amin amin bende böyle yazmiştim ikinci günümde bi arkadas yazmişti bebek tutunmaya calişyo dinlen die oldu bende sana söylim seninde olsun inşaAllahAğzından bal damlıyooorr:))) inşallah öyledir rabbim duysun sesini:)
5. Gün embriyosuydu 4 hücreli 4aa kalitesindeydi saol canim darisi başiniza valla hepinize dua ettim kan verdim sonuc bkliyorumOyy çook güzel hayırlı uğurlu olsun canımm bizlere de bilgi verir misin kaçıncı gün embriyosuydu
Yaaaaaa amin inşAllah :))) güldürdün beni sende gül inşAllah :)) hiç pozitif görmedim bende o kadar istiyorum ki olsun. Yemek ve lavabo dışında kalkmıyorum sen duş ne zaman almıştın :))Amin amin bende böyle yazmiştim ikinci günümde bi arkadas yazmişti bebek tutunmaya calişyo dinlen die oldu bende sana söylim seninde olsun inşaAllah
Hep beraber gülelim inşaAllah ben catsamba transfer oldm Cumartesi duş aldim ılık su ve ayakta inan iki daka anca durup cıktım hemn bide beşinci gün ayni şekilde alip cıktım hemen aşırı sıcaktı cünkiYaaaaaa amin inşAllah :))) güldürdün beni sende gül inşAllah :)) hiç pozitif görmedim bende o kadar istiyorum ki olsun. Yemek ve lavabo dışında kalkmıyorum sen duş ne zaman almıştın :))
Ben serinlere denk geldim şükür Salı transfer oldum bende yarın akşama diye düşünmüştüm öyle yapayım :))Hep beraber gülelim inşaAllah ben catsamba transfer oldm Cumartesi duş aldim ılık su ve ayakta inan iki daka anca durup cıktım hemn bide beşinci gün ayni şekilde alip cıktım hemen aşırı sıcaktı cünki
Sonuc ne oldu canımKızlar test yaptım tekrar negatif çıktı. Gittim kan verdim geldim. Daha hızlı gidip gelemezdim sanırım. Sanırım benim negatif. Bi saate çıkar Hayırlısı olsun bakalım