2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Evet test için bile erken davrandım çok acele ediyoruz ama süreçten sorumluyuz sonuç Allah’ın takdiri
Aminn evet arkadaşım kesinlikle ALLAH ol derse olucak zaten hormonlardanmıdır nedir sürekli kafaya dolucak bişey çıkıyor
Bu arada benim doktorum özellikle söyledi 10. Günden önce test sakın yapma 10. Gün idrar testi dahi yapma die kanda direk baktır çıkmayabilir üzülürsün dedi sizinkide öle olmuş olabilir
Benim ilk gebeliğimde mesela Reglimden 8 9 gün önce erken test yapmıştım çıkmamıştı ve Tam regli dönemimde kasık ağrım başlamıştı
Ve regliden sonra değerimi öğrenmiştim yüksekti aslında belli olmuyor
Kendinizi üzmeyin Nasip sizi çok iyi anlıyorum ama belkide poziitif test sizi yanıltıyor

Benim de 7 Ağustos tek dondurulmuş embriyo kan sulandırıcı iğne ve ilaç, progestron fitil ve iğne
Benimde 2 iğnem var gonapeptyl dün yaptım. Yarın da estradiol ve progesteron değerlerime bakilcakmis kan vericem aynı gun ovitrelle iğne vurulucam 250 mg nin yarısını vurulcakmisim hemşire kan almaya gelirken yanında getir biz vuralım dedi. Progestan fitilim günde 4 tane 🤦🏼‍♀️ işe yarayip yaramadigini bilmiyorum devamlı akiyo orda pek durmuyo sanırım 😂

Benimde 2 iğnem var gonapeptyl dün yaptım. Yarın da estradiol ve progesteron değerlerime bakilcakmis kan vericem aynı gun ovitrelle iğne vurulucam 250 mg nin yarısını vurulcakmisim hemşire kan almaya gelirken yanında getir biz vuralım dedi. Progestan fitilim günde 4 tane 🤦🏼‍♀️ işe yarayip yaramadigini bilmiyorum devamlı akiyo orda pek durmuyo sanırım 😂
Orada durmaması çok normal sakın sıkmayın kendinizi hemşire yada doktor özellikle belirtmişti Akacak tedirgin olmayın die 🙏🦋🐬

aslında yarın test günüm 10. Gün oluyo kızlar. Ama ben çatlıcam. Sağlık ocağı yakın şimdi orda versem akşama mı çıkar kan sonucu acaba yarın sabah kendi hastanemde mi versem

aslında yarın test günüm 10. Gün oluyo kızlar. Ama ben çatlıcam. Sağlık ocağı yakın şimdi orda versem akşama mı çıkar kan sonucu acaba yarın sabah kendi hastanemde mi versem
Sağlık ocağı anca yarın çıkarır sonucu. Yani ben sorduğumda öyle demişlerdi.

Ayyyyy çok sevindim ama yaaaaaa 🥰🤰🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kaçıncı gün embriyo. Kaçıncı günündü kuzum. Çok hamişimiz var kalmıyorsunuz aklımda 😂
Kaçıncı gün embriyo. Kaçıncı günündü kuzum. Çok hamişimiz var kalmıyorsunuz aklımda 😂
Cok teşşekkür ederim ablam seninde pozitifti zaten benim5. Gün embriyosu 8. Günüm transfer hariç dün cok emin oldm hamileyim ben die ayaklarim inanilmaz üşüyo dünden bıgüne burayada yazdim hatta bi arkadas doktorunun ayak sogukluguda belirti oldugu söylemişti bana arastirinca birsürü kişiyi gördüm bu belirti oldugunu hamile kaldigini

Ben varımmmmm dün 13.30 gibi transferim oldu bacak ağrım başladı 1 saat sonrasında hala her iki kasığım da ara ara batmalar oluyor. En az 2 litre su içiyorum birde progestan fitil kullanıyorum tek embrıyo dondurulmuş oldu benim doğal siklus gidiyoruz
Canim bak bacak agrisi bende en belirginiydi transferin ikinci günü 6 ve 7. Günüm bacak agrim vardi tutunuyo hep dinlen mümkün olmadikça kalkma

X