2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar merhaba. Bugün adetin ikinci günü üçüncü günü haftasonuna denk geldiği için bugün gittim.
Bugun gonalf 300 luk iğneye başlıyorum. 4 gün yapıcam 5. Gün yani salı günü kontrole gideceğim. İnşallalah güzel ilerler herşey. Tahminim ağustosun 3. Haftası transfer olur.
Tabi sağlıklı sperm yumurta bulunur ve embrıyo olusursa

Benimde pazartesi opu var ben iğne sürecinde 2 güne 1 avokado yedim sadece eğer yumurtaliklarnda sknti varsa kuru incirle destekleyebilirsin bu sureci

Hayırlı olsun inşallah herşey güzel olsun

Kızlar transferimin ikinci günü dün daha kasık sızısi bacak agrisi vardi bugün biraz daha az oluyo Acaba normal mi ya sanki belirti olunca daha iyi oluyomuş gibi hissediyorum

Kızlar transferimin ikinci günü dün daha kasık sızısi bacak agrisi vardi bugün biraz daha az oluyo Acaba normal mi ya sanki belirti olunca daha iyi oluyomuş gibi hissediyorum
İnsan bir belirti arıyor tabi ama kendinizi şartlandırmayın. İnşaallah sağlıcakla tutunur ufaklık

Hadi hayırlı haberler inşaallah

Canım aynısı bendede var bugün transfer hariç 3.gün bugün batmalar sızılar daha az. Sorun olduğunu sanmıyorum.

Canım aynısı bendede var bugün transfer hariç 3.gün bugün batmalar sızılar daha az. Sorun olduğunu sanmıyorum
Karnım şiş tabii ilaçlardan falan, içerde bir hareketlilik var ama öyle ç
Karnım şiş tabii ilaçlardan falan, içerde bir hareketlilik var ama öyle çok farklı belirgin bir durum yok. Olsa da ben anlayamam heralde:) sende?
Karnım şiş sol kasık sızı var. Ama en fenası şuan göğüslerim acaip acıyo. İlaçlardan heralde değin gibi. İştahım arttı Peki ne yapıyorsun canım yatoyo musun. Ne zaman dışarı çıkmayı düşünüyorsun

Evet göğüs ağrısını unutmuşum, bende de var yatmıyorum, ağır kaldırmak ve ağır ev işi dışında her şeyi yapıyorum. Küçük kızım var zaten, devamlı yatmak mümkün değil:) dışarıya henüz çıkmadım ama akşam serinde yürüyüş yapabilirdim aslında. ilk tüp bebeğimde de 2 gün sonra işe gitmiştim, okulda part time çalışıyodum

Allah cc bağışlasın canım aynen yatmak daha yorucu. Bence en önemlisi kafa rahatlığı. Stres yapmamak evet bende çok istiyorum yürüyüş yapmayı bakalım yarın akşam eşime söylicem

Ben açıkçası yerleşme kanaması dışındaki ağrıların psikolojik olduğuna inanıyorum. Benim iki denememde de vardı o ağrılar
Benim de transfer hariç 3. günüm ama hiçbir şeyim yok ilaçların yan etkileri vardı şişlik hafif karın ağrısı vs onlar halâ var ama gebelikten olabileceğini ben de sanmıyorum bu kadar erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…