Insallah öyledir. Pozitif olduğuna sevinemeden böyle olması moralimi bozdu inşallah salı günü de güzel sonuçlar alırım da biter bu stresGayet katlanarak gitmiş maşaallahkimyasal değildir diye düşünüyorum
Öyle tabi. Çok tesekkur ederim.Sürecin sıkıntısı bitmiyor ama stres yapmamaya çalış. Pozitif düşün bak sonuçta değerin yükselmiş
Gayet güzel tebrik ederimEvet çıktı canim.17.gün 713 olmuş değerim. Sali günü tekrar test vermemi istediler. Kimyasal olsa şimdiye kadar belli olurdu değil mi? 3 kere test verdim
Çok teşekkür ederimGayet güzel tebrik ederim
Valla ben özellikle embriyonun kalitesini sormuyorum sormıycam da..burda iki adet 1. Kalite 5. Gün embriyoları negatifle sonuçlandığını görüyorum.. sen stres yapma rahat ol.. kaliteyi günü önemseme hep pozitif düşünBirşey sorabilir miyim 3 adet yumurta devam etmiş bugün orta kalite dedi hastahane nasıl sizce kötü mü
Bende öyle canım. 10. Günü 213 çıktı bugün bidaha vericem inşallah artmıştır. Ne zormuş pozitife bile rahat rahat sevinemiyoruz. Kalp atışıymş kese gorunmesiymis düzenli artış falan filanInsallah öyledir. Pozitif olduğuna sevinemeden böyle olması moralimi bozdu inşallah salı günü de güzel sonuçlar alırım da biter bu stres
Folik asit ve fitil kullanmadım ben. Omegrav diye vitamin kullandım. Estrofem coasprin prulutex iğne birde karındanArkadaşlar merhaba benimde Allah kısmet ederse salı günü transferim var dün doktor prdnol , monodks ,progesteron amp ve fitil ecopirin, estrofem ,folik asit verdi sizlerde bunları kullandınız mı
Merhaba hayırlı olsun. Evet kullanılıyor hepsi, formları değişebiliyor kimi doktor progesteron fitil veriyor kimi deri altı kimi kas içi enjeksiyonArkadaşlar merhaba benimde Allah kısmet ederse salı günü transferim var dün doktor prdnol , monodks ,progesteron amp ve fitil ecopirin, estrofem ,folik asit verdi sizlerde bunları kullandınız mı
Benimde transferim Salı günü olucak Allah’ın izniyle :) her protokol ayrı oluyor tüp bebek kişiye özel tedavi belirlenerek devam ediliyor bence hiç kullanan kullanmayan diye takılma Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah :)Arkadaşlar merhaba benimde Allah kısmet ederse salı günü transferim var dün doktor prdnol , monodks ,progesteron amp ve fitil ecopirin, estrofem ,folik asit verdi sizlerde bunları kullandınız mı
Çok teşekkür ederim biraz fazla gibi geldide tek olmadığımı görünce biraz motive oldumFolik asit ve fitil kullanmadım ben. Omegrav diye vitamin kullandım. Estrofem coasprin prulutex iğne birde karından
Çok teşekkür ederim hepsi birden çok hibi geldide içim rahatladıMerhaba hayırlı olsun. Evet kullanılıyor hepsi, formları değişebiliyor kimi doktor progesteron fitil veriyor kimi deri altı kimi kas içi enjeksiyon
Amin inşallah bütün isteyenler güzel sağlıklı pozitif haberleri alırBenimde transferim Salı günü olucak Allah’ın izniyle :) her protokol ayrı oluyor tüp bebek kişiye özel tedavi belirlenerek devam ediliyor bence hiç kullanan kullanmayan diye takılma Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah :)
Böyle düşünerek kendini yıpratma. Yaşadıkların muhakkak zor şeyler ama o minik canlar için güçlü olmak zorundasınKızlar dün ikinci transferimi oldum bir onceki pozitif oldu ama iki aylıkken bebegimin kalbi durdu, ikinci transfer de de çok su icmeme rağmen mesaneyi doldurdular on dk sürdü ama işkence gibiydiDr ekranda gösterdi bana yerleştirdiği çift embriyoyu hiçbir şey hissetmedim duygulanamadim hiç anne olabilecegimi hayal edemiyorum artık sanırım kayiplarim beni bu hale getirdi...şuan düşünüyorum pozitif olsa ne olacak devamı gelse ne olacak ki yasamadiktan sonra böyle hissetmekte hoşuma gitmiyor umutlanmak heyecanlanmak istiyorum yok olmuyor hayırlısı olsun
Hayırlı sonuçlar alin inşallah. Evet maalesef öyle. Ama sanki keseyi görsem rahatliycam gibi ama daha o aşamaya gelemedim 4. kez gene test istediler. Siz verdiniz mi kan?Bende öyle canım. 10. Günü 213 çıktı bugün bidaha vericem inşallah artmıştır. Ne zormuş pozitife bile rahat rahat sevinemiyoruz. Kalp atışıymş kese gorunmesiymis düzenli artış falan filan
Bugün avakado alacağım çok teşeklür ederim. İnşallah hayırla sonuçlanır sürecinizBenimde pazartesi opu var ben iğne sürecinde 2 güne 1 avokado yedim sadece eğer yumurtaliklarnda sknti varsa kuru incirle destekleyebilirsin bu sureci
Amiiiin inşalallah sizinde güzel olurHayırlı olsun inşallah herşey güzel olsun