2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar transferimin ikinci günü dün daha kasık sızısi bacak agrisi vardi bugün biraz daha az oluyo Acaba normal mi ya sanki belirti olunca daha iyi oluyomuş gibi hissediyorum
Bende tek belirti bu ikisiydi şükür pozitif olduu. Sağ kasik ve sağ bacagim agriyordu

Benim de transfer hariç 3. günüm ama hiçbir şeyim yok ilaçların yan etkileri vardı şişlik hafif karın ağrısı vs onlar halâ var ama gebelikten olabileceğini ben de sanmıyorum bu kadar erken
Ya işte herkeste farklı seyrediyor etkiler. Mesela benim üçüncü denemem kısa sürdü yumurtalar döllenmediği için. Dolayısıyla ilaçları erken bıraktım. Ama bu son denemede gördüğüm göğüs hassasiyetini hayatım boyunca görmedim

İnşaAllah sizin de en hayırlı zamanda haberlerinizi alırız. Hayırlısı olsun hepimiz hakkında

Daha önce ki 4 normal hamileliklerimdede şimdide sol kasığımda batma var. Psikolojik değil tabiki. 40 yaşındayım az çok bilirim Yanma ve bıçak saplanır gibi batma. Herkesin hamileliği farklı tabi sizin psikolojik olabilir

Canım sen fitil kullanıyormusun,kullanıyorsan fitili hazneye yerlestirirken farklılık hissettinmi.Yani tutunduktan sonra farklılık oldumu.
kullanıyorum canım günde 3 kere hemde
ama hiçbir farklılık hissetmedim benim belirtim çok azdı hatta olmadı gibi düşündüm :)

Belirtiler kişiye göre, adet dönemine göre, algılarımıza göre çok değişiyor gerçekten. 4 yıl boyunca istediğim halde doğal yoldan hamile kalamadım. Her ay farklı bir belirti aradım, yorumladım, çıkarım yaptım ama yok, hiç birinde hamile değildim. Bu yüzden tedavi sürecinde de hiç belirti aramıyorum, olduğu gibi kabul ediyorum her şeyi:) pozitifi gören herkesi tebrik ediyorum bu arada, Rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin ❤

Ağustos ayında fiyatlar ne kızlar ben en son eylülde yapmıştım fiyatlarda arttı daha yine Eylül gibi anca başlayacak fiyatlarda bit deneme daha olunca yine olmazsa her şey korkutuyor

Ağustos ayında fiyatlar ne kızlar ben en son eylülde yapmıştım fiyatlarda arttı daha yine Eylül gibi anca başlayacak fiyatlarda bit deneme daha olunca yine olmazsa her şey korkutuyor
Benim raporlu canım. Ama ilaçlar çok arttı. Herkesin ilaç farklı tabi. 20 bin tuttu 9 bin ödedim
Memorial da 30 bin transfer ödedim

Evet canım herkesin farklı.Annemin hiçbir hamileliğinde batma ağrı olmamış. İç karnı geniş mesela. Ama yakın arkadaşım üç güne doğum yapacak hamile demezsin. Benim sağlıklı iki hamileliğimde de toplam dört hepsinde aynı batma aynı yerleşme zamanı kasık sancıları yaşadım. Hatta ikinci kızımda adetimden bir hafta önce acile gitmiştim gaz sancısı sanıp lağma yapmışlardı. Bir hafta sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim . Bütün hamileliklerimi adetimden önce sancılarımla acilde öğrendim. Herkesin o kadar farklı ki. Yakın arkadaşım kızına bir buçuk aylıkken anladı bişey aramak çok gereksiz. Tatlı tatlı beklemek lazım İnşallah burdan güzel haberlerimiz olur.

Ben aralıkta gittiğimde ilaçlar hariç 23 bindi, temmuzda gittiğimde ilaçlar hariç 53 bin ödedik ama transfer gerçekleşmediği için 10 bin lira gibi bir alacağımız var. Devlette hiç denemedik biz. Rapor için gitmiştik ama iki defa aşılama denenecek dediler hem de tutmayacağını bile bile. Biz de istemedik o strese girmeyelim dedik.

Birşey sorabilir miyim 3 adet yumurta devam etmiş bugün orta kalite dedi hastahane nasıl sizce kötü mü

Birşey sorabilir miyim 3 adet yumurta devam etmiş bugün orta kalite dedi hastahane nasıl sizce kötü mü
Canım gebelik tek bir faktöre bağlı 2 kere 2 dört eder gibi birşey değil. Sadece embriyo iyi olsun kesin gebelik olur diye bir şey ne bilimsel ne batıl olarak yok. 10 tane A kalite embriyosu olan ama gebe kalamayan var. Rahmin durumu, hormonal durum, psikolojik iyilik hali, bilmediğimiz onlarca faktör var. Allah ol derse olur, olma derse en iyi embriyoyu getir olmaz. Sen o kadar detayına takılma, dua et pozitif düşün

Günaydın arkadaşlar bugün 3. Kez kan testi vereceğim. İnşallah güzel bir şekilde artmıştır. Dua ederseniz çok sevinirim.
12.gun beta 95
14.gun beta 255
İnşallah güzel haberlerin olur canım benim stres yok o
Günaydın arkadaşlar bugün 3. Kez kan testi vereceğim. İnşallah güzel bir şekilde artmıştır. Dua ederseniz çok sevinirim.
12.gun beta 95
14.gun beta 255
canın çıktı mı sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…