- 23 Kasım 2020
- 221
- 387
- 34
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallahMoralini yuksek tut canım.bende pcosluyum 2 negatif asılamam vardı. 5. Gün embriyosu tek denemede pozitifi gördüm çok şükür daha dün akşam öğrendim. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin insallahhhh
Evet dondurulmuştu 2 regl dönemi rahim dinlendirme oldu pcoslarda genelde oluyormuş fazla yumurta toplamadan dolayıHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallahdondurulmuş muydu
Benim ilk transferde pcos olmama ve ohss riskine rağmen taze transfer oldu ve tutmadı inşallah dondurulmuş tutar bu seferEvet dondurulmuştu 2 regl dönemi rahim dinlendirme oldu pcoslarda genelde oluyormuş fazla yumurta toplamadan dolayı
Pcosta neden dinlendirme yapmadı ki aynı doktora mi devam ediyorsun. Canım ben sürekli yatmadım. 3 gün evimde dinlendim kahvaltimi filan kendim hazırladım sadece ev supurmedim silmedim. Sonra normal hayatıma döndüm. Düğüne bile gittim 5. Gün. Doktorum hareketin rahime iyi geleceğini söyledi. Günde 3 litre su içtim normalde hiç içmem ama doktorum söylemişti iç diye. Çay, kahve, soda, kola hicbirsey içmedim karışık ballı meyve suyu içtim sabah actan bolvitamin var diye. Yemekler normal hergun yediğim yemeklerdi çocuğu düşünürek bişey yemedim. Birde ilaçlarımı dakikasına attım hiç aksatmadim şükür oldu. Aslında benim yumurtalarım da çok kaliteli değildi. 25 yumurtadan sadece 3ü kalmıştıBenim ilk transferde pcos olmama ve ohss riskine rağmen taze transfer oldu ve tutmadı inşallah dondurulmuş tutar bu sefertransfer sonrası nelere dikkat ettin Neler yedin kaçıncı gün duş aldın canım.. belki biz transfer olacaklara da ışık olur
Aynı merkezde farklı doktorla devam ediyorum canım.. bu doktor salla pati yapmıyor her ayrıntıya dikkat ediyor inşallah olur bu seferPcosta neden dinlendirme yapmadı ki aynı doktora mi devam ediyorsun. Canım ben sürekli yatmadım. 3 gün evimde dinlendim kahvaltimi filan kendim hazırladım sadece ev supurmedim silmedim. Sonra normal hayatıma döndüm. Düğüne bile gittim 5. Gün. Doktorum hareketin rahime iyi geleceğini söyledi. Günde 3 litre su içtim normalde hiç içmem ama doktorum söylemişti iç diye. Çay, kahve, soda, kola hicbirsey içmedim karışık ballı meyve suyu içtim sabah actan bolvitamin var diye. Yemekler normal hergun yediğim yemeklerdi çocuğu düşünürek bişey yemedim. Birde ilaçlarımı dakikasına attım hiç aksatmadim şükür oldu. Aslında benim yumurtalarım da çok kaliteli değildi. 25 yumurtadan sadece 3ü kalmıştı
2. Gün ılık su ile aldım. Sıcak olmasın demişti doktorumAynı merkezde farklı doktorla devam ediyorum canım.. bu doktor salla pati yapmıyor her ayrıntıya dikkat ediyor inşallah olur bu seferpeki duşu kaçıncı gün aldın canım ben sürekli yatmayı düşünmüyorum ama bu sıcaklarda da dışarı çıkasım yok
Ben yemedim canım baya araştırıp okumuştum üzüldüm belki onunla alakası var mı yok mu tabi onu bilemiyorum ama hayırlısı olsun ama yemek sağlıklı değil bence rahim kasılmasına neden oluyor diye biliyorumBen ilk transferimde her gün yiyordum kimyasal düşük oldu.. düşük için çok sebep vardı rahim dinlendirme falan da yapılmamıştı ama.. hemşire arkadaşım ananas düşüğe sebebiyet veriyor keşke yemeseydin dedi.. burda da çoğu kişi yiyor anlamadım bu işi..
Amin. Pozitif haberini de burdan okuruz inşallah. Bebişin sana sımsıkı tutunur inşallahBana de 1 Ağustos'da 5. gün çift embriyo transfer edildi :) İnşaallah hepimiz güzel haberler alırız. Rabbim sevindirsin, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Evet canım bende ilk transferimde yatmadım hiç sadece ağır kaldırmadım yüksek yerlere uzanmadım. Günlük hayatıma devam ettim yürüdüm gezdim evde durmadım diyebilirim. 8.gün öğrendim pozitif olduğunu kızım doğdu. Şimdi kardeş için pazartesi günü transfer varAslında biz hareket etmekten korkuyoruz ama bilakis tutunma için kan dolaşımı lazım. Ağır kaldırmadıktan dolapların üst raflarına uzanmadıktan sonra normal hayata dönmek lazım. Yürüyüş yapmak lazım.
O da inşaallah sağlıkla kolaylıkla tutunur da küçük hanım abla olurEvet canım bende ilk transferimde yatmadım hiç sadece ağır kaldırmadım yüksek yerlere uzanmadım. Günlük hayatıma devam ettim yürüdüm gezdim evde durmadım diyebilirim. 8.gün öğrendim pozitif olduğunu kızım doğdu. Şimdi kardeş için pazartesi günü transfer var
Benimde 9 agustos kontrol 4-5 gün sonra transfer insallah pozitif olur herkes icinBende orada tedavi görüyorum Gaziantep te yaşıyorum 9 ağustos transfer tarihim inşallah hepimize pozitif haberler verilir
EvetHangi hastanede tedavi görüyorsunuz.. izmir sanırım değil mi?
çoook şüküüür bin şüüküürEmy biz aynıyız bende öyleyim ve ikimizde pozitif çok şükür
Bildiğim kadarıyla evet. Benim 35 civarına düşmüştü OPU’dan sonraki ilk kontroldeE2 degeri opudan sonra mı düşüyor kizlar
Benimki 1 gun geçikmiştiBir şey sormak istiyorum adetin 21 . Günü estrofem başlattı doktorum adetin 2. Günü gel dedi iğneleri verilecekler . Adetim erken gelir mi bu ilaçla acaba
Teşekkürler ilk kontrol ne zaman oluyorBildiğim kadarıyla evet. Benim 35 civarına düşmüştü OPU’dan sonraki ilk kontrolde