2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Moralini yuksek tut canım.bende pcosluyum 2 negatif asılamam vardı. 5. Gün embriyosu tek denemede pozitifi gördüm çok şükür daha dün akşam öğrendim. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin insallahhhh
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah dondurulmuş muydu

Evet dondurulmuştu 2 regl dönemi rahim dinlendirme oldu pcoslarda genelde oluyormuş fazla yumurta toplamadan dolayı
Benim ilk transferde pcos olmama ve ohss riskine rağmen taze transfer oldu ve tutmadı inşallah dondurulmuş tutar bu sefer transfer sonrası nelere dikkat ettin Neler yedin kaçıncı gün duş aldın canım.. belki biz transfer olacaklara da ışık olur

Pcosta neden dinlendirme yapmadı ki aynı doktora mi devam ediyorsun. Canım ben sürekli yatmadım. 3 gün evimde dinlendim kahvaltimi filan kendim hazırladım sadece ev supurmedim silmedim. Sonra normal hayatıma döndüm. Düğüne bile gittim 5. Gün. Doktorum hareketin rahime iyi geleceğini söyledi. Günde 3 litre su içtim normalde hiç içmem ama doktorum söylemişti iç diye. Çay, kahve, soda, kola hicbirsey içmedim karışık ballı meyve suyu içtim sabah actan bolvitamin var diye. Yemekler normal hergun yediğim yemeklerdi çocuğu düşünürek bişey yemedim. Birde ilaçlarımı dakikasına attım hiç aksatmadim şükür oldu. Aslında benim yumurtalarım da çok kaliteli değildi. 25 yumurtadan sadece 3ü kalmıştı

Aslında biz hareket etmekten korkuyoruz ama bilakis tutunma için kan dolaşımı lazım. Ağır kaldırmadıktan dolapların üst raflarına uzanmadıktan sonra normal hayata dönmek lazım. Yürüyüş yapmak lazım.

Aynı merkezde farklı doktorla devam ediyorum canım.. bu doktor salla pati yapmıyor her ayrıntıya dikkat ediyor inşallah olur bu sefer peki duşu kaçıncı gün aldın canım ben sürekli yatmayı düşünmüyorum ama bu sıcaklarda da dışarı çıkasım yok

2. Gün ılık su ile aldım. Sıcak olmasın demişti doktorum

Ben yemedim canım baya araştırıp okumuştum üzüldüm belki onunla alakası var mı yok mu tabi onu bilemiyorum ama hayırlısı olsun ama yemek sağlıklı değil bence rahim kasılmasına neden oluyor diye biliyorum

Evet canım bende ilk transferimde yatmadım hiç sadece ağır kaldırmadım yüksek yerlere uzanmadım. Günlük hayatıma devam ettim yürüdüm gezdim evde durmadım diyebilirim. 8.gün öğrendim pozitif olduğunu kızım doğdu. Şimdi kardeş için pazartesi günü transfer var

O da inşaallah sağlıkla kolaylıkla tutunur da küçük hanım abla olur

Bir şey sormak istiyorum adetin 21 . Günü estrofem başlattı doktorum adetin 2. Günü gel dedi iğneleri verilecekler . Adetim erken gelir mi bu ilaçla acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…