- 2 Ağustos 2023
- 100
- 46
- 27
Ben de 17 temmuz da estrofem başladım yarın transfer olacam kısmet olursaSelamm benim hikayemde şöyle hem bende hem eşimde proplemler vardı tüp bebek başladık. Haziran ayında ilaç kullandım OPU oldum 13 yumurtadan 5 i 3. güne gelebildi dondurudu. E2 seviyem yüksek olunca rahim dinlendirme verdi. 2. Reglimde tekrar muayeneya gittim 17 temmuzda estrofem kullandım 28inde ultrason kontrolü oldum veee transfer tarihim belli oldu bide progestan fitil başladı. 31.07.2023 te transfer oldum. şimdi test tarihin bekliyorum. Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmayı hepimize nasip etsin. 35 yaşaltı ve ilk denemem oldugu için tek embiriyo transfer edildi. Size güzel haberler vermeyi diliyorum
Hayırlı olsun ne güzel çok seviniyorum böyle haberler duyuncaBugün doktorum bana progesteronun düşük onu yükseltmemiz gerekiyor dedi. Progesteronum 2 çıktı bugün. Benim aklıma takıldı ve 2019 yılında yapılan dondurulmuş embriyo transferimdeki kan sonuçlarına baktım e nabızdan. O zaman 0.5 pregesteron ile transfer yapılmış bana tutmamıştı. Bugün şimdiki doktorum 2 yi çok az bulunca şaşırdım o yüzden araştırıyorum gebe kalanların progesteron seviyelerini.
Kesinlikle yasak Demeyen doktordan Kork BenceKızlar transfer sonrası deniz havuz yasak diyen Dr oldu mu
Elbette ederim Rabbim yardımcınız olsunAhhh maşallaahsağlıkla kucağınıza alın inşallalah sizin problem neydi acaba?
Siz hamilesiniz lütfen banada dua edin.
İnşalallah eşimden sağlıklı sperm bulunur ve embrıyo oluşur ve bize,bana tutunur
Bana de 1 Ağustos'da 5. gün çift embriyo transfer edildi :) İnşaallah hepimiz güzel haberler alırız. Rabbim sevindirsin, sağlıklı evlatlar nasip etsin.Benimde 1 Ağustos 3..gün çift embriyo. Umarım güzel haberler alırız
Embriyo Transferi Sonrası AnanasAnanas mi?? Neden nasıl
Amin canım benim. Hepimizin güzel haberleri olur inşallahBana de 1 Ağustos'da 5. gün çift embriyo transfer edildi :) İnşaallah hepimiz güzel haberler alırız. Rabbim sevindirsin, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
E2 değerinin düşmesi gerekiyor yoksa transfer yapmıyorlar diye biliyorumKızlar 3 gun sonra opu işlemim var bugün e2 değerim 4490 ckms taze transfer olması için bu değerin galiba düşmesi mi lazm opudan sonra ?
Ben transfer öncesi için sormuştum..denizde sıkıntı yok ama havuza kesinlikle girme dedi.. ben yine de her ikisine de girmiyorum zaten zor bi süreç.. bir de idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşmanın lüzumu yok.. bu yıl tatilden ödün verdim ben.. inşallah bunca emek boşa gitmezKızlar transfer sonrası deniz havuz yasak diyen Dr oldu mu
Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz.. izmir sanırım değil mi?Kızlar 3 gun sonra opu işlemim var bugün e2 değerim 4490 ckms taze transfer olması için bu değerin galiba düşmesi mi lazm opudan sonra ?
Benim de bi hemşire arkadaşım yeme sakın düşüğe de sebebiyet veriyor dedi.. hiç anlamadım yaniEmbriyo Transferi Sonrası Ananas
Embriyo transferinden sonra ananas, doğal bir kan inceltici, pıhtılaşma önleyici ve iltihap önleyici bir meyvedir. Bunlar, bir embriyonun rahme implante edilmesine yardımcı olabilecek etkilerdir.
Moralini yuksek tut canım.bende pcosluyum 2 negatif asılamam vardı. 5. Gün embriyosu tek denemede pozitifi gördüm çok şükür daha dün akşam öğrendim. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin insallahhhhKızlar selamlar hepinize Allah hepimizin yardimcisi olsun benimde ikinci transferim olucak bıgün kontrolüm vardi estrofem kullndım kalınlığa baktı doktorum 7 ml olmuş gayaet güzel dedi progrstan fitil ve iğneler ilave etti ilaclarima yarın başlıycam ve 2 agustosta transferim olucak4a kalitede 5. Gün embriyosu pko var bende zor hasta değilsin ikincide pozitifi yakalayacagımızı düşünüyorum dedi bakalim
Ben transferden iki gün önce havuza gitmiştim çok şükür bişey olmadiBen transfer öncesi için sormuştum..denizde sıkıntı yok ama havuza kesinlikle girme dedi.. ben yine de her ikisine de girmiyorum zaten zor bi süreç.. bir de idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşmanın lüzumu yok.. bu yıl tatilden ödün verdim ben.. inşallah bunca emek boşa gitmez
Bana da hem doktorum hem hemşirem ananas nar maydonoz gibi ödem attırıcı şeyleri kesinlikle yemiyoruz düşük riskini artırıyor dedi. Hatta normal gebeliklerde de ilk 3 ay yasak diye biliyorum arkadaşlarımdanBenim de bi hemşire arkadaşım yeme sakın düşüğe de sebebiyet veriyor dedi.. hiç anlamadım yani
Ananas ve nar transfer sonrası yenmiyor diye biliyorum bendeBana da hem doktorum hem hemşirem ananas nar maydonoz gibi ödem attırıcı şeyleri kesinlikle yemiyoruz düşük riskini artırıyor dedi. Hatta normal gebeliklerde de ilk 3 ay yasak diye biliyorum arkadaşlarımdan
Benim doktorum girebilirson dedi ben girdim birşey olmadı pozitif geldi sonucum ama kendimi subda yormadimKızlar transfer sonrası deniz havuz yasak diyen Dr oldu mu
Emy biz aynıyız bende öyleyim ve ikimizde pozitif çok şükürElbette ederim Rabbim yardımcınız olsun
Dört dörtlük bir pcos hastasıyım yumurtalıklarım çalışmıyor maalesef ilaçsız adet olamıyorum
Ben ilk transferimde her gün yiyordum kimyasal düşük oldu.. düşük için çok sebep vardı rahim dinlendirme falan da yapılmamıştı ama.. hemşire arkadaşım ananas düşüğe sebebiyet veriyor keşke yemeseydin dedi.. burda da çoğu kişi yiyor anlamadım bu işi..Ananas ve nar transfer sonrası yenmiyor diye biliyorum bende