2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canım ben estrofemi 8. Haftada bıraktım
Aspirine devam ediyorum hala
benim hiç lekelenmem olmadi bi kez sadece çok silik bi leke olmuştu onun dışında olmadı çok şükür
Progestan fitilidende bugün kurtuldum
Onun dışında vitamin olarakta regenesis ve sitolart kullanıyorum
Sen vitamin olarak bişey kullanıyo musun canım

Canim hayirli ugurlu olsun bebisin.
Rabbim saglikla kucagina almayi ve huzurla büyütmeyi nasip eder inşallah

Tsh problemin varsa baktir derim , ben 3 farklı doktorda tup bebek tedavisi gördüm, tsh değerim yüksekse 3 ayrı doktor da transfer yapmadı.

Normal değerim 1.54 iken ve tsh ilaci kullanırken, 20 gün Estrofem kullanım sonrası değerim 7 lere cikti gecen sene Aralık ayinda transferim iptal edildi. Estrofemi bıraktım tsh değerim 0.20 lere düştü o zaman da transferim iptal edildi.

Tsh ilacı kafamıza göre birakabilecegimiz bir ilac degil maalesef

Evet bende tsh 3 lerdeydi başlatmışlardı ilacı senelerdir kullanıyorum bırakılmayacak ilaç tüp bebek tuttuktan sonra 1.90 dan çıktı 7. Hafta testimde 3.34 çıkınca doktor 2.5 altı isteriz dedi tekrar verdim bu sefer 2.14 çıktı sınırda demişti 6 hafta sonra dahiliye tekrar bakacak yine doktorunuza danışın sizde

Ay insallah doktorum 2 ay ılskı olmasın demisti en son gittigimde 1 ay gecti daha ondan bi sey oldum ama risk yok kanama alanı vs yok sırf tup bebek dıye oyle dıyolar ınsallah bisi olmaz:/
Yok yok bişi olmaz Allah’ın izniyle rüyamızda olsak elimizden de bişey gelmiyor o nasıl olcak ki olan çok var. Rahim kasılması bilinenin aksine zarar vermiyormuş. İlişkiyi başka tedbirler için yasaklıyorlardır bence

Aslında ızledım biraz vajınal ilaç kullandıgımız icin dıyo sankı doktorlar

Aslında ızledım biraz vajınal ilaç kullandıgımız icin dıyo sankı doktorlar
Oda mantıklı bak aklıma gelmemişti. Baştan hormon ilaçları aldığımız için arada bi yokluyor ya gerçekten bu ay nasıl olcak bende bilmiyorum bu ay fena diyorlar uzmanlar uyarıyor ay sesli gülerek yazdım şunu

İste ben de anlamadım ay daha asla bılemedım kasılmayla ılgılı dusunemedım zaten bu hamılelık zekamı aldı goturdu

İste ben de anlamadım ay daha asla bılemedım kasılmayla ılgılı dusunemedım zaten bu hamılelık zekamı aldı goturdu
Sen kalbini ferah tut canım yani bir sürü kişi hamile bile olduğunu bilmeden kaç ay geçiriyor ve bu aylarda bir fiil ilişkiye giriyor. Birde biz bir sürü takviye alıyoruz. Düşüklerin veya diğer komplikasyonların dış faktörler ile aslında alakası yok. Genetik tamamen. Vücut atmak istediği için gelişen komplikasyonlar. Bir sürü doktor bunu vurgulamış. O nedenle sen hiiiç kafana takma bunları bence

Aynen hayırlısı olsun allah buyuk bakalım olacagı varsa her sey guzel olur zaten Allah bebıslerımızı korusun ınsallah amın cok sag olun rahatladım bıraz:)

Aynen hayırlısı olsun allah buyuk bakalım olacagı varsa her sey guzel olur zaten Allah bebıslerımızı korusun ınsallah amın cok sag olun rahatladım bıraz:)
Amin amin amin

Kızlar bende 10 hafta 3 günlük hamileyim haftaya kontrolüm varda aşırı midem bulanıyor geçer dedim ama geçmiyor sizlerde mide bulantısı nasıl vardı da geçtimi

Kızlar bende 10 hafta 3 günlük hamileyim haftaya kontrolüm varda aşırı midem bulanıyor geçer dedim ama geçmiyor sizlerde mide bulantısı nasıl vardı da geçtimi
Prilam kullanıyor musun ben bayadir prilam kullanıyorum bi ara bırakayım dedim bıraktığım gün peş peşe 2 kere kustum yine sanırım sürekli kullancam

Benim hiç geçmiyor midem hep kötü bazen 1 bazen 2 kusuyorum. Söylenen her şeyi deniyorum tuzlu çubuk ayva. Hiç biri işe yaramıyor. Sadece beyaz leblebi bir tık iyi geldi. Doktorum prilam vermişti işe yaramadı. Farklı bi ilaç verdi. O da sanırım bende kabızlık yaptı.

Merhaba yeni gördum mesajınızı sız hangı vıtamını kullanıyorsunuz acaba

Ben daha ilaç almadım doktordan 11 haftamıza gireceğiz bi kaç gün sonra sizin kaç haftalık az geçer gibi oldu bugün bakalım bende dün birden dişimi fırçalarken kustum genelde kusma yoktu bende sadece mide bulantısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…