Canım ben estrofemi 8. Haftada bıraktımKızlar bısey sorcam ben 10. Haftanın ıcındeyım Van’da muayne oldugum prof estrofemi hala bıraktırmadı bana ve ıkı hafta once lekelenmem oldugu ıcın coraspine de başlamadım hala. Siz de durumlar nedir?Cookiee
Canim hayirli ugurlu olsun bebisin.Canım benim tsh 4.36 iken transfer yapıldı 12 haftalık olduk bugün kendi doktorum bişey dememisti sağlık ocağındaki hemsire söyledi sonra tekrar kan verdim 3.66 çıktı ilaç kullandım 1.98 e düştü sonra bıraktım ilacı şuan ne durumda bilmiyorum
Yok yok bişi olmaz Allah’ın izniyle rüyamızda olsak elimizden de bişey gelmiyor o nasıl olcak ki olan çok var. Rahim kasılması bilinenin aksine zarar vermiyormuş. İlişkiyi başka tedbirler için yasaklıyorlardır benceAy insallah doktorum 2 ay ılskı olmasın demisti en son gittigimde 1 ay gecti daha ondan bi sey oldum ama risk yok kanama alanı vs yok sırf tup bebek dıye oyle dıyolar ınsallah bisi olmaz:/
Aslında ızledım biraz vajınal ilaç kullandıgımız icin dıyo sankı doktorlarYok yok bişi olmaz Allah’ın izniyle rüyamızda olsak elimizden de bişey gelmiyor o nasıl olcak ki olan çok var. Rahim kasılması bilinenin aksine zarar vermiyormuş. İlişkiyi başka tedbirler için yasaklıyorlardır bence
Oda mantıklı bak aklıma gelmemişti. Baştan hormon ilaçları aldığımız için arada bi yokluyor ya gerçekten bu ay nasıl olcak bende bilmiyorum bu ay fena diyorlar uzmanlar uyarıyorAslında ızledım biraz vajınal ilaç kullandıgımız icin dıyo sankı doktorlar
İste ben de anlamadım ay daha asla bılemedım kasılmayla ılgılı dusunemedım zaten bu hamılelık zekamı aldı goturduOda mantıklı bak aklıma gelmemişti. Baştan hormon ilaçları aldığımız için arada bi yokluyor ya gerçekten bu ay nasıl olcak bende bilmiyorum bu ay fena diyorlar uzmanlar uyarıyoray sesli gülerek yazdım şunu
Sen kalbini ferah tut canım yani bir sürü kişi hamile bile olduğunu bilmeden kaç ay geçiriyor ve bu aylarda bir fiil ilişkiye giriyor. Birde biz bir sürü takviye alıyoruz. Düşüklerin veya diğer komplikasyonların dış faktörler ile aslında alakası yok. Genetik tamamen. Vücut atmak istediği için gelişen komplikasyonlar. Bir sürü doktor bunu vurgulamış. O nedenle sen hiiiç kafana takma bunları benceİste ben de anlamadım ay daha asla bılemedım kasılmayla ılgılı dusunemedım zaten bu hamılelık zekamı aldı goturdu
Aynen hayırlısı olsun allah buyuk bakalım olacagı varsa her sey guzel olur zaten Allah bebıslerımızı korusun ınsallah amın cok sag olun rahatladım bıraz:)Sen kalbini ferah tut canım yani bir sürü kişi hamile bile olduğunu bilmeden kaç ay geçiriyor ve bu aylarda bir fiil ilişkiye giriyor. Birde biz bir sürü takviye alıyoruz. Düşüklerin veya diğer komplikasyonların dış faktörler ile aslında alakası yok. Genetik tamamen. Vücut atmak istediği için gelişen komplikasyonlar. Bir sürü doktor bunu vurgulamış. O nedenle sen hiiiç kafana takma bunları bence
Amin amin aminAynen hayırlısı olsun allah buyuk bakalım olacagı varsa her sey guzel olur zaten Allah bebıslerımızı korusun ınsallah amın cok sag olun rahatladım bıraz:)
Prilam kullanıyor musun ben bayadir prilam kullanıyorum bi ara bırakayım dedim bıraktığım gün peş peşe 2 kere kustum yine sanırım sürekli kullancamKızlar bende 10 hafta 3 günlük hamileyim haftaya kontrolüm varda aşırı midem bulanıyor geçer dedim ama geçmiyor sizlerde mide bulantısı nasıl vardı da geçtimi
Benim hiç geçmiyor midem hep kötü bazen 1 bazen 2 kusuyorum. Söylenen her şeyi deniyorum tuzlu çubuk ayva. Hiç biri işe yaramıyor. Sadece beyaz leblebi bir tık iyi geldi. Doktorum prilam vermişti işe yaramadı. Farklı bi ilaç verdi. O da sanırım bende kabızlık yaptı.Kızlar bende 10 hafta 3 günlük hamileyim haftaya kontrolüm varda aşırı midem bulanıyor geçer dedim ama geçmiyor sizlerde mide bulantısı nasıl vardı da geçtimi
Yok kullanmıyorum hiç birşey pazartesi kontrolüm var geçmezse bende isterimPrilam kullanıyor musun ben bayadir prilam kullanıyorum bi ara bırakayım dedim bıraktığım gün peş peşe 2 kere kustum yine sanırım sürekli kullancam
Merhaba yeni gördum mesajınızı sız hangı vıtamını kullanıyorsunuz acabaDown sendromu değilde, Otizmi tetiklediği konusunda araştırmalar var ama oda yüksek folik asit almaktan kaynaklı yani folibol günlük alınması gereken dozun yaklaşık 5 katı. Down sendromu genetik bir hastalık ancak otizm daha farklı bir durum.
Ben daha ilaç almadım doktordan 11 haftamıza gireceğiz bi kaç gün sonra sizin kaç haftalık az geçer gibi oldu bugün bakalım bende dün birden dişimi fırçalarken kustum genelde kusma yoktu bende sadece mide bulantısıBenim hiç geçmiyor midem hep kötü bazen 1 bazen 2 kusuyorum. Söylenen her şeyi deniyorum tuzlu çubuk ayva. Hiç biri işe yaramıyor. Sadece beyaz leblebi bir tık iyi geldi. Doktorum prilam vermişti işe yaramadı. Farklı bi ilaç verdi. O da sanırım bende kabızlık yaptı.
Merhaba sıze donmuş transfermı yapıldı aceba birde kaç taneydıBen Bursa da PembeMavi hastanesinde tedavi oluyorum
rabbim yardımcın olsun canım
Merhaba evet dondurulmuş embriyo transfer oldu . 1 adet transfer edildiMerhaba sıze donmuş transfermı yapıldı aceba birde kaç taneydı
Anladım teşekkur ederım. Benim çift çift dondurmuşlar 4 tanesını. Embrıyologlar. Sizin kaç tane oluşmuştuMerhaba evet dondurulmuş embriyo transfer oldu . 1 adet transfer edildi
Merhaba nerede tedavi gördünüz? Neden çift çift dondurmuşlar?Anladım teşekkur ederım. Benim çift çift dondurmuşlar 4 tanesını. Embrıyologlar. Sizin kaç tane oluşmuştu