2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Aminnn canımm İNŞALLAH tertemiz sapasağlam çıksın çıksınlar evet ama tam güvenilirliği yokmuş aslında ALLAH a emanetler tüp bebek bi nevi sağlıklı embrio die güveniyoruz ama yinede ALLAH biliyor arkadaşımm bende fetal Dna denen olayı yaptırabilirim ama ikili 16. Haftada olsa onuda yaptırabilirim Nasip olursa 🙏🦋🐬
Aynen canimm ben burdaki doktoruma dedim ki saglikli embriyo tup bebek dedim olmaz şart ikili dedi hani pahali bi test olsa dicem para icin yapiyolar ama 570 liraydi neyse ya saglikla ciksin sonuclar Rabbim neyi taktir ettiyse o Hic bir anneyi evladiyla sinamasin kurban oldugum Allahim.

Aynen canimm ben burdaki doktoruma dedim ki saglikli embriyo tup bebek dedim olmaz şart ikili dedi hani pahali bi test olsa dicem para icin yapiyolar ama 570 liraydi neyse ya saglikla ciksin sonuclar Rabbim neyi taktir ettiyse o Hic bir anneyi evladiyla sinamasin kurban oldugum Allahim.
Aminnn canımm Çok Aminnn 🙏🐬
Seninki normal zaten arkadaşım uygun ikili test bana önerilen biraz pahalı ve kararsız kaldım ama 10. Haftalar benim için doğru sonucu vermezmiş 16. Hafta diyor doktor artık bakıcam duruma göre Sağlıklı olsunda önemli olan napalım Tevekkül edicez birini yaptırıcam arkadaşım🙏🐬

Aminnn canımm Çok Aminnn 🙏🐬
Seninki normal zaten arkadaşım uygun ikili test bana önerilen biraz pahalı ve kararsız kaldım ama 10. Haftalar benim için doğru sonucu vermezmiş 16. Hafta diyor doktor artık bakıcam duruma göre Sağlıklı olsunda önemli olan napalım Tevekkül edicez birini yaptırıcam arkadaşım🙏🐬
Bu fetal dna denilen test yurt disinami gonderiliyo ? Fenomen ole demisti. Yurt disinda inceleniyo diye

Selamun aleykum canlar bugun doktor kontrolumuz vardi cok sukur kanama alanim gitmis ama dun kanamam oldugu icin doktor bi sure daha progestan kullanicaksin dedi. Vitaminlerimizi demir ilacimizi d vitaminimizi verdi ense ve burun ölçümü yapti normal cikti cok sukur ikili test icin kan verdim... birdeeee cinsiyetini soyledi erkek goruyorum dedi haftaya ikili sonucunda kesin belli olur dedi 😘 Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah. El kaldiriyodu zipliyodu icerde 😭😭😭😭 o kadar muhtesem ki yazarken bile agliyorum😭
Öncelikle senin adına çok sevindim iyi olmana hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah, kaçıncı haftadasın cinsiyet söyledi doktor

Arkadaşlar şiddetli belim tutuldu yürüyemiyorum böyle bişi yaşayan çözüm bulan var mı acayip kitlendim midem bulantılarım geçti bu bu başladı

Kızlar ben devlet hastanesinden randevu aldm ikili testi orda yaptırmak için orda da para vermem gerekiyor mu yoksa bilemedim 😂😂

Benim TSH değerim hep 3.8 civarıydı. Hiç olumsuz birşey söylemedi doktorumuz. Transfer de oldum. Emin misiniz bunun transfere engel olduğuna?
2 yıldır tsh hastasıyım, tsh 2.5 üzerinde olduğu zamanlarda transferlerim iptal edildi.

Tsh degeriniz aşırı ama aşırı önemli. Gecen sene ilk tüp bebek transferimde tuttu (ama devam etmedi) endokrin doktorum gebelik olusur oluşmaz gelin dedi , hcg hormonu tsh i yukseltiyormus çünkü. Tsh a onem vermeyen doktor görmedim hayatımda. Hatta amh düşüklüğünden rapor alacaktım ve dahiliye onay vermesi gerekiyordu , tsh im 3.17 çıktığı için onay vermedi. Tsh yüksekliği erken doğum ve bebekte zeka geriliği yapiyormus. Estrofem ilacı tsh imi 7 lere çıkardı maalesef. Gebelik için istenilen tsh değeri 2.5 ve altı.

Sanirim yakin zamanda gebelik haberini aldiniz, hayirli ugurlu olsun inşallah. Ama tsh iniza kesinlikle baktırin derim hem de hiç vakit kaybetmeden.

Herkese selam canım annelerim
İnşAllaaah her şey yolundadır bizde yolunda elhamdülillah heyecanla büyüyoruz :)
Yeni bir konu açtım sizi de oraya davet etmek istiyorum
Burada bir çok şey konuştuk danıştık derdimize üzüldük sevincimize birlikte mutlu olup bekleyenlere bolca dua ettik
Orada da artık bebeğimizi beklerken neler aldığımızı neler yaşadığımızı cinsiyetlerimizi öğrendiğimizde yazalım istiyorum :) Linke ekliyorum sizi orada bekliyorum çok mutlu olurum burdan geldiğinizi görünce iyiki varsınız :)

Kızlar merhaba bu gruba bayadır yazmıyordum hala aktif oldugunu dusunmemıstım
Benım gibi tup bebek olan tek grup sıze bır sey sorabılır mıyım?
Eşimle birlikte olmadım ama orgazm oldum asıl meselenın orgazm olcagını o an dusunemedım hic boyle bi planım yoktuda bir an oluverdı bir daha asla kalkısmam ama hep orgazm olmak mesele dıye okudum
12+4 um sızce sıkıntı olur mu
Aşırı gerildim agrı var ama her zamankinden baska bisi yok telaş oldum

Kızlar bısey sorcam ben 10. Haftanın ıcındeyım Van’da muayne oldugum prof estrofemi hala bıraktırmadı bana ve ıkı hafta once lekelenmem oldugu ıcın coraspine de başlamadım hala. Siz de durumlar nedir? Cookiee Cookiee

Eşimle birlikte olmadım ama orgazm oldum asıl meselenın orgazm olcagını o an dusunemedım hic boyle bi planım yoktuda bir an oluverdı bir daha asla kalkısmam ama hep orgazm olmak mesele dıye okudum
Canım korkma bence
doktor bana ilişkiye izin verdi yaklaşık 3 hafta önce falan
Allah korur sen merak etme bir şey olmamıştır istersen doktoruna wp yoluyla ulaşabiliyorsan bi ona yaz

Canım bu aylarda kadınların testesteron hormonu baya yükseliyormuş ve ilişkiyi bile (doktor düşük tehlikesi var diye yasaklamayınca) normal görüyorlar. Ben de henüz dikkat ediyorum eşimden uzak duruyorum ama baya bir okudum. Orgazm olmanın ileri yani 36-40 haftalarda sadece erken doğumu tetikleyebileceği söyleniyor onun dışında hiç bir sakıncası yok. Hatta sağlıklı bulanlar var. Daha ilk transfer olduğumda ayıptır söylemesi rüyalandım bende hiç başıma gelen bişi de değildi noluyor dedim. :) hormon ilaçlarından muhtemelen 👍düşün yani taaaa o zamanlar bişi olmadı şimdi ne olcak. :)

Canım bu aylarda kadınların testesteron hormonu baya yükseliyormuş ve ilişkiyi bile (doktor düşük tehlikesi var diye yasaklamayınca) normal görüyorlar. Ben de henüz dikkat ediyorum eşimden uzak duruyorum ama baya bir okudum. Orgazm olmanın ileri yani 36-40 haftalarda sadece erken doğumu tetikleyebileceği söyleniyor onun dışında hiç bir sakıncası yok. Hatta sağlıklı bulanlar var. Daha ilk transfer olduğumda ayıptır söylemesi rüyalandım bende hiç başıma gelen bişi de değildi noluyor dedim. :) hormon ilaçlarından muhtemelen 👍düşün yani taaaa o zamanlar bişi olmadı şimdi ne olcak. :)
Ay insallah doktorum 2 ay ılskı olmasın demisti en son gittigimde 1 ay gecti daha ondan bi sey oldum ama risk yok kanama alanı vs yok sırf tup bebek dıye oyle dıyolar ınsallah bisi olmaz:/

Canım korkma bence
doktor bana ilişkiye izin verdi yaklaşık 3 hafta önce falan
Allah korur sen merak etme bir şey olmamıştır istersen doktoruna wp yoluyla ulaşabiliyorsan bi ona yaz
O zaman tamam zaten 12. Haftayı da gectı rısklı bisi de yoktu ınsallah bisi olmaz amin:KK66:

2 yıldır tsh hastasıyım, tsh 2.5 üzerinde olduğu zamanlarda transferlerim iptal edildi.

Tsh degeriniz aşırı ama aşırı önemli. Gecen sene ilk tüp bebek transferimde tuttu (ama devam etmedi) endokrin doktorum gebelik olusur oluşmaz gelin dedi , hcg hormonu tsh i yukseltiyormus çünkü. Tsh a onem vermeyen doktor görmedim hayatımda. Hatta amh düşüklüğünden rapor alacaktım ve dahiliye onay vermesi gerekiyordu , tsh im 3.17 çıktığı için onay vermedi. Tsh yüksekliği erken doğum ve bebekte zeka geriliği yapiyormus. Estrofem ilacı tsh imi 7 lere çıkardı maalesef. Gebelik için istenilen tsh değeri 2.5 ve altı.

Sanirim yakin zamanda gebelik haberini aldiniz, hayirli ugurlu olsun inşallah. Ama tsh iniza kesinlikle baktırin derim hem de hiç vakit kaybetmeden.
Canım benim tsh 4.36 iken transfer yapıldı 12 haftalık olduk bugün kendi doktorum bişey dememisti sağlık ocağındaki hemsire söyledi sonra tekrar kan verdim 3.66 çıktı ilaç kullandım 1.98 e düştü sonra bıraktım ilacı şuan ne durumda bilmiyorum

X