- 21 Eylül 2023
- 54
- 49
- 35
Çok normal bence bende de aynı sizin gibi tek belirti göğüs ağrısıydı onun dışında hiçbir şey yoktu. Hatta şıiuan 10. Haftamdayım bazen bebişim içimde mi diye şüpheye bile düştüğüm oluyor benm çünkü ne bir bulandı ne baş dönmesi ne de bel ağrısı var çok şükürMerhaba arkadaşlar. Birsey sormak istiyorum. 15 eylülde transferim oldu 25 eylülde kan 542 çıktı 2 gün sonra 27 eylülde 1444 oldu bidahada kan verdirtmedi 11 ekime ultrason tarihi verildi bekliyorum şimdi. Bu 4. Denemem diğer 3 deneme negatifle sonuclanmıştı. Transferden beri ne agrı ne başka birsey hiçbirsey yok son 4 5 gündür cok hafif göğüs sızısı kasıklarda cok cok haiff sızı baska birsey yok korkuyorum ultrasonda görememekten baska şeyler duymaktan normal mi bukadar belirtisizlik
Oyyy valla rahatladım yaÇok normal bence bende de aynı sizin gibi tek belirti göğüs ağrısıydı onun dışında hiçbir şey yoktu. Hatta şıiuan 10. Haftamdayım bazen bebişim içimde mi diye şüpheye bile düştüğüm oluyor benm çünkü ne bir bulandı ne baş dönmesi ne de bel ağrısı var çok şükürsen güzel düşün güzel olsun canım
Her aşaması çok ayrı inşallah sağlıkla kesesini görüp kalp atışını duyarsın
onun dışında belirtilere diakkat etme bence
Yaaa çok sevindim canım senin adına Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahSelamun aleykum canlar bugun doktor kontrolumuz vardi cok sukur kanama alanim gitmis ama dun kanamam oldugu icin doktor bi sure daha progestan kullanicaksin dedi. Vitaminlerimizi demir ilacimizi d vitaminimizi verdi ense ve burun ölçümü yapti normal cikti cok sukur ikili test icin kan verdim... birdeeee cinsiyetini soyledi erkek goruyorum dedi haftaya ikili sonucunda kesin belli olur dediRabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah. El kaldiriyodu zipliyodu icerde o kadar muhtesem ki yazarken bile agliyorum
Aminn aminn canim ayniyim Bende her muaynemi videoya cektiriyorum sonra onu defalarca izliyorum. 12+3 olucaksan kesin soyler doktor.Saglikla gelsinler insaAllahh.Yaaa çok sevindim canım senin adına Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahbende haftaya cuma kontrolüm o zaman 12+3 olucam cinsiyeti söyler inşallah bana da duygulanmamak elde değil gerçekten ben videoya çektim kalp atışını onu dinliyorum arada Rabbim gerçekten isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Hic korkma canim sen benim gibisin kocaman bi bosluk hissediyorjm belirti yok diye gidip kan vermistimMerhaba arkadaşlar. Birsey sormak istiyorum. 15 eylülde transferim oldu 25 eylülde kan 542 çıktı 2 gün sonra 27 eylülde 1444 oldu bidahada kan verdirtmedi 11 ekime ultrason tarihi verildi bekliyorum şimdi. Bu 4. Denemem diğer 3 deneme negatifle sonuclanmıştı. Transferden beri ne agrı ne başka birsey hiçbirsey yok son 4 5 gündür cok hafif göğüs sızısı kasıklarda cok cok haiff sızı baska birsey yok korkuyorum ultrasonda görememekten baska şeyler duymaktan normal mi bukadar belirtisizlik
Canımm Sağlıkla ilerlesin İNŞALLAH bebişin bence belirti arama bendede yoktu sadece regli günümde olmuştu Kasık ağrı lekelenme Oda doktor bi ilaç duphaston verdi Geçti canımm Ne göğüs ağrısı aman aman ne kasık ağrısı vs olmamıştı hep endişe içindeydim ama gereksiz miş elimizde değil seni iyi anlıyorum ama Tevekkül et ALLAH a bence iyi şeyler görüp duyucaksınMerhaba arkadaşlar. Birsey sormak istiyorum. 15 eylülde transferim oldu 25 eylülde kan 542 çıktı 2 gün sonra 27 eylülde 1444 oldu bidahada kan verdirtmedi 11 ekime ultrason tarihi verildi bekliyorum şimdi. Bu 4. Denemem diğer 3 deneme negatifle sonuclanmıştı. Transferden beri ne agrı ne başka birsey hiçbirsey yok son 4 5 gündür cok hafif göğüs sızısı kasıklarda cok cok haiff sızı baska birsey yok korkuyorum ultrasonda görememekten baska şeyler duymaktan normal mi bukadar belirtisizlik
Aleyküm selam canımm MAŞALLAH SUBHANALLAH senin adına sevindim İNŞALLAH sağlıkla ilerler bebişin çok heyecanlı olmalı benimde önümüdeki hafta değil diğer hafta kontrolüm ayy bakalım Sağlıkla görüp duyalım bebişleri Çok AminnnSelamun aleykum canlar bugun doktor kontrolumuz vardi cok sukur kanama alanim gitmis ama dun kanamam oldugu icin doktor bi sure daha progestan kullanicaksin dedi. Vitaminlerimizi demir ilacimizi d vitaminimizi verdi ense ve burun ölçümü yapti normal cikti cok sukur ikili test icin kan verdim... birdeeee cinsiyetini soyledi erkek goruyorum dedi haftaya ikili sonucunda kesin belli olur dediRabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah. El kaldiriyodu zipliyodu icerde o kadar muhtesem ki yazarken bile agliyorum
Geçmiş olsun. Bnm ilk gebeliğimde aynı olmustu. Yolk kesesi baya büyüktü. Kalp atısını alamadık. Kürtaj oldum. 2 ay korun dedi korundum. 8 ay sonra hamile kaldım şuan oğlum 2.5 yaşında şükür elhamdülillahKızlar geçen haftadan beri hiç gelişme olmamış, sadece yolk kesesi olması gerekenden fazla büyümüş ki bu da sağlıksız gebelik demekmiş. Normalde kese 5 birimde kalmalı ve içinde bebek büyümeliymiş ama içinde bebek yok. Ölçtü doktor, bak bu hafta kese bu kadar bebek bu kadar olmalıydı vs diye, uzun uzun baktı. Kırmızı mavi ışıklar yanmalıydı kesenin içinde dedi ki hiç ışık yoktu.Kalp atışı da duymadık Tüm belirtilerin kanamayla birlikte kaybolacak dedi. Şimdi kanama olsun da tüm parçalar içimden çıksın, küretaja gerek kalmasın diye dua ediyorum, sizlerden de dua beklerim. Rabbim sizleri hiç korkutmadan, sağlıkla bebeklerinize kavuştursun. Gönülbağımız oldu sizlerle burada, hepiniz için en güzelini hayırlısıyla diliyorum. Hoşçakalın..
Sen kac haftalik oldun canim ben seni beraberiz saniyodumAleyküm selam canımm MAŞALLAH SUBHANALLAH senin adına sevindim İNŞALLAH sağlıkla ilerler bebişin çok heyecanlı olmalı benimde önümüdeki hafta değil diğer hafta kontrolüm ayy bakalım Sağlıkla görüp duyalım bebişleri Çok Aminnn
Bende 11+1 oldum canım senden 3 Yada 4 gün sonra transfer olmuştum doktorum transferi reglinin 23. Günü oldum için bi kaç gün reglimi ileri tarihe ayarlamış Ama kontrole 12 haftayı geçince gidicem canım ben NasipseSen kac haftalik oldun canim ben seni beraberiz saniyodum
Heee ben tam 12 oldum bugun. Dun ikili testte verdim sen yaptircakmisin ? Aslinda cevremde bazi kisiler yaptirma falan dedi ama doktorum yapalim diye israrci olduBende 11+1 oldum canım senden 3 Yada 4 gün sonra transfer olmuştum doktorum transferi reglinin 23. Günü oldum için bi kaç gün reglimi ileri tarihe ayarlamış Ama kontrole 12 haftayı geçince gidicem canım ben Nasipse
MAŞALLAH canımm ALLAH sağlıkla ilerletsin senin benim cümlemizinkini Çok AminnnHeee ben tam 12 oldum bugun. Dun ikili testte verdim sen yaptircakmisin ? Aslinda cevremde bazi kisiler yaptirma falan dedi ama doktorum yapalim diye israrci oldu
Aminnn canimmm cumlemizin bebeleri saglikla gelsinler hayirla gelsinler insaAllahMAŞALLAH canımm ALLAH sağlıkla ilerletsin senin benim cümlemizinkini Çok Aminnn
Şöyle arkadaşım benim ikiz başlamıştı bir bebişim gelişmedi halen içimde kesesi ufak duruyor o sebeple doktor ikili test gerek yok Fetal DNA die birşey varmış onu önerdi
Çünkü ikili de halen ufak kalan bebişin DNA ları karışırmış ve doğru sonuç vermezmiş o sebeple benim Nasipse 16. haftada Fetal Dna denilen test yapılacak İNŞALLAH tertemiz gelir hepimizinki
Aminnn canımmAminnn canimmm cumlemizin bebeleri saglikla gelsinler hayirla gelsinler insaAllahNe kadara yapiyolar o testi canim baya maliyetliymis diye soyluyodu fenomenin biri instagramda. Dun doktorum ölçüm yapti ense burun falan ikiliden bisey cikmaz dedi, ama forumda biraz biseyler okudum korktumda açıkçası Allah esirgesin cokta arastirmamak lazim sanirim
Ay valla rahatlıyorum okudukça teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucagımıza almayıda nasip etsin inşallahHic korkma canim sen benim gibisin kocaman bi bosluk hissediyorjm belirti yok diye gidip kan vermistimesim kiziyodu artik her korktugunda kanmi vericez biz diyodu. Hic kendinde belirti arama bazi minnoşlar annelerini hiç yormazlar..
Çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin minnoşlarımızı mis kokularını içimize cekip nasıl güzel bir duygu oldugunu paylaşmakta nasip olsunCanımm Sağlıkla ilerlesin İNŞALLAH bebişin bence belirti arama bendede yoktu sadece regli günümde olmuştu Kasık ağrı lekelenme Oda doktor bi ilaç duphaston verdi Geçti canımm Ne göğüs ağrısı aman aman ne kasık ağrısı vs olmamıştı hep endişe içindeydim ama gereksiz miş elimizde değil seni iyi anlıyorum ama Tevekkül et ALLAH a bence iyi şeyler görüp duyucaksın
Çok Aminnn canımm İNŞALLAH Nasip olsun cümlemizeÇok teşekkür ederim amin inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin minnoşlarımızı mis kokularını içimize cekip nasıl güzel bir duygu oldugunu paylaşmakta nasip olsun
Ya şöyle bisey var Allah korusun bisey ciksa oyle olacagi ne malum o ikili testlerinde yanilma payi cokmus ( kendim ikili yaptirdim ondan) hem Allah korusun bisey ciksa bile napılabilir ki ? Hic bisey yapilamaz o yuzden cevremdeki cook kisi yaptirma dedi ama artik cok gecAminnn canımm
300 dolar kadar ama bizim doktorumuzun çalıştığı labaratuar uyguna yapıyormuş 2 katı ödeme isteyen labaratuarlar oluyormuş bizim doktorumuz önerdi canımm ama kararı bize bıraktı bende kararsızım senin gibi napsam bilemiorum Hiç yaptırmamak en iyisi aslında arkadaşım
Senle benim gibi çok ince düşünen insanların da kesinlikle araştırmaması gerekiyor ben inan şuan sahip oldum bilginin yarısını bile bilmeden hamileleiğim devam etsin isterdim araştırmaktan herşeyi biliorum ve bu sefer kafaya takıyorum stres endişe oluyor en iyisi bilmemekmiş ama artık biliyoruz işte
Napsak acaba Yaptırma konusunda testi
İNŞALLAH hakkımızda en iyi afiyetli kararı alırız arkadaşımm
Aminnn canımm İNŞALLAH tertemiz sapasağlam çıksın çıksınlar evet ama tam güvenilirliği yokmuş aslında ALLAH a emanetler tüp bebek bi nevi sağlıklı embrio die güveniyoruz ama yinede ALLAH biliyor arkadaşımm bende fetal Dna denen olayı yaptırabilirim ama ikili 16. Haftada olsa onuda yaptırabilirim Nasip olursaYa şöyle bisey var Allah korusun bisey ciksa oyle olacagi ne malum o ikili testlerinde yanilma payi cokmus ( kendim ikili yaptirdim ondan) hem Allah korusun bisey ciksa bile napılabilir ki ? Hic bisey yapilamaz o yuzden cevremdeki cook kisi yaptirma dedi ama artik cok gecinsaAllah guzel sonuc aliriz cumlemiz saglikla gelsin evlatlarimiz