- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
Teşekkürler evet düzeltilmiş Mom değerleri olması gerekiyor heraldeDeger normal yaziyo yanda bu degerlerden bisey anlamadim cunku benim degerlerim cok bambaska bence labaratuardan alinan kağıtta ayrintili yazar canim bendekiler bole sonuclari
Benim degerlerde bisey cikmadida yaş faktorlu risk cikti fetal dna verdim sonucu bekliyorum insaAllah bisey cikmazTeşekkürler evet düzeltilmiş Mom değerleri olması gerekiyor heralde
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızBenim degerlerde bisey cikmadida yaş faktorlu risk cikti fetal dna verdim sonucu bekliyorum insaAllah bisey cikmaz
Bursa'da hangi doktorKızlar kolay gelsin dondurulmuş embriyolarım için Ekim 30 adetim ile inşallah Estofrem başlatacaklar sanırım tahminin kaç gün kullanırım Bursa da olacak tedavim dondurulmuş embriyo ilk defa olacağım bu ara da hiç bilgim yok
ALLAH güç kuvvet versin arkadaşım İNŞALLAH diğer bebişin sağlıkla ilerlerİyi akşamlar kızlar ikiz hamileydim geçen hafta tam 12 haftalık herşey iyi giderken bugün cinsiyet için gittiğim doktorda birinin kalbinin durduğunu öğrendim. Hiç kaybım olmamıştı. Geçen hafta minik elleri ve ayakları oynuyordu. Bugün o hareketsiz duran hâli gitmiyor gözümden. Hayırlısı buymuş Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza aldığı günleri göstersin inşallah
Gecen hafta cuma verdim testimi ben bugun geldi sonucum cok şükür bisey cikmamis. Aslinda esime yaptirmayalim dedim ama cok pimpirikli kendisi saolsun. Tup bebek ve yaş olunca yaş riski kesin cikiyomus kac yasindaydin sen ?Eki Görüntüle 3321194
Bende de yaş riski çıkmış amniyosentez yada fetal DNA dedi bende fetal DNA yaptırcam yaptıranlar kaç günde çıktı sonuç birisi 5 gün dedi diğeri 10 günde karar veremedim
Benimde yasim 34 doktorum bana amniyosentez onermedi direkt fetal dna yaptir istersen dedi.. tup bebek normal yolla gebe kalamadigimiz icin sanırım tahmine dayali bi test ikili test . Yaş olupta tup bebek olunca risk diyolar isteMaşallah gözünüzaydın darsı bizlere 37 yaş işte yaş riskiniz var dedi amniyosentez tada fetal dna dedi bende pazartesi yaptırcam eve gelip alırız dediler kanlar inşallah temiz çıkar
Ben de dün fetal yaptırdım canım bana da doktor erkeğe benziyo dedi ama net değil bakalım ne çıkıcakSelamun aleykum kizlaarr yeniden buraya döndüm arkadasimizin actigi konuda kimse yok soru soruyom in cin top oynuyofetal dna da cinsiyette çıkıyormuş yaaa doktorum erkek demisti fetalde kız cikti
Canim ben gecen hafta cuma vermistim bugun cikti iste 1 hafta oldu cok sukur insaAllah guzel sonuclar alirsinBen de dün fetal yaptırdım canım bana da doktor erkeğe benziyo dedi ama net değil bakalım ne çıkıcakkaç güne çıktı sonucun?
Kız diyip erkek çıkan çok oluyor ama erkeği nasıl karıştırıyolar acaba o pipileri nereye gidiyo birden bireCanim ben gecen hafta cuma vermistim bugun cikti iste 1 hafta oldu cok sukur insaAllah guzel sonuclar alirsinbana doktorum 2 randevumdada erkek tahminim dedi
Sanirim kordonunu pipi sandıKız diyip erkek çıkan çok oluyor ama erkeği nasıl karıştırıyolar acaba o pipileri nereye gidiyo birden bireinşallah canım en önemlisi sağlıklı olmaları
Olabilir bakalım benimkisi ne çıkıcakSanirim kordonunu pipi sandıcunku gelinimizde ayni doktora gidiyo ona gobek kordonumu pipimi ayirt edemiyorum demiş
Saglikli ciksin hayirlisi ciksin insaAllahhhOlabilir bakalım benimkisi ne çıkıcak
Bursa da Şahin Zeteroglu Acıbadem e gidiyorum canım Nasıl yani cnm transferden sonra tekrar adet mi olunuyorBursa'da hangi doktor
Beniimde dondurulmuş transfer di transferden sonra tekrar adet olman bekleniyor ve adetten yaklaşık 18 20 gün sonra transfer oluyorsun canım
benim mesela 14 temmuzda yumurta toplandı 14 ağustosta transfer oldu arasında tam 1 ay oldu
Estrofemi de bebişim 8 haftalık olana kadar kullandım