2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba Cem bey ile görüşme sağladınız mı bilmiyorum fakat kendisi bahsedildiği gibi çok iyi biliyorum ben maddi konulardan kendisine tedavi olamadım fakat ablam ve arkadaşım hastası olarak çok memnunlar ablam bahçeçide iken arkadaşım da yeni geçtiği Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi gördü ikisine tek yumurta ve ilk deneme de pozitif sonuç aldılar yeğenim şimdi 7 aylık arkadaşım da 2 aylık hamile Allah’ın izniyle imkanınız varsa denemenizi öneririm rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah size ve tüm isteyen kullarına 🤲🏻

Merhaba Cem bey ile görüşme sağladınız mı bilmiyorum fakat kendisi bahsedildiği gibi çok iyi biliyorum ben maddi konulardan kendisine tedavi olamadım fakat ablam ve arkadaşım hastası olarak çok memnunlar ablam bahçeçide iken arkadaşım da yeni geçtiği Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi gördü ikisine tek yumurta ve ilk deneme de pozitif sonuç aldılar yeğenim şimdi 7 aylık arkadaşım da 2 aylık hamile Allah’ın izniyle imkanınız varsa denemenizi öneririm rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah size ve tüm isteyen kullarına 🤲🏻
cok tesekkur ederim yorumunuz icin🥸

Ben daha ilaç almadım doktordan 11 haftamıza gireceğiz bi kaç gün sonra sizin kaç haftalık az geçer gibi oldu bugün bakalım bende dün birden dişimi fırçalarken kustum genelde kusma yoktu bende sadece mide bulantısı
İlaç almadan dayanıyorsanız çok güzel 🧿 Benimde 10 hafta 4 günlük bugün doktor kontrolüm vardı. Benim bulantılar kusmalar ilaç almama rağmen devam ediyor hep hasta gibiyim. İnşallah az kaldı geçecek inanıyorum

İlaç almadan dayanıyorsanız çok güzel 🧿 Benimde 10 hafta 4 günlük bugün doktor kontrolüm vardı. Benim bulantılar kusmalar ilaç almama rağmen devam ediyor hep hasta gibiyim. İnşallah az kaldı geçecek inanıyorum
Aynen ilaç kullanmadım biraz hafifledi arada mide yanmalarım oluyor

İyi akşamlar kızlar ikiz hamileydim geçen hafta tam 12 haftalık herşey iyi giderken bugün cinsiyet için gittiğim doktorda birinin kalbinin durduğunu öğrendim. Hiç kaybım olmamıştı. Geçen hafta minik elleri ve ayakları oynuyordu. Bugün o hareketsiz duran hâli gitmiyor gözümden. Hayırlısı buymuş Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza aldığı günleri göstersin inşallah🙏

İyi akşamlar kızlar ikiz hamileydim geçen hafta tam 12 haftalık herşey iyi giderken bugün cinsiyet için gittiğim doktorda birinin kalbinin durduğunu öğrendim. Hiç kaybım olmamıştı. Geçen hafta minik elleri ve ayakları oynuyordu. Bugün o hareketsiz duran hâli gitmiyor gözümden. Hayırlısı buymuş Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza aldığı günleri göstersin inşallah🙏
Aminnnn Cok uzuldum ne denir bilemedim 😪 Allah sabir versin

kızlar merhaba, çok fazla bulantım ve kusmam var bu yüzden mecburen bulantı ilacı kullanıyorum yalnız bende kabızlığa neden oldu. Doktoruma danışacağım ama size sormak istedim bu süreçte kabızlık için kullandığınız bir ilaç var mı doktorunuz ne önerdi

Kızlar kolay gelsin dondurulmuş embriyolarım için Ekim 30 adetim ile inşallah Estofrem başlatacaklar sanırım tahminin kaç gün kullanırım Bursa da olacak tedavim dondurulmuş embriyo ilk defa olacağım bu ara da hiç bilgim yok

Kızlar kolay gelsin dondurulmuş embriyolarım için Ekim 30 adetim ile inşallah Estofrem başlatacaklar sanırım tahminin kaç gün kullanırım Bursa da olacak tedavim dondurulmuş embriyo ilk defa olacağım bu ara da hiç bilgim yok
Ben gebeliğimin şuan 11. Haftasındayım ,sizin gibi başlayıp 9. haftama kadar kullanmıştım . Uzun süre kullanılan bir ilaç

kızlar merhaba, çok fazla bulantım ve kusmam var bu yüzden mecburen bulantı ilacı kullanıyorum yalnız bende kabızlığa neden oldu. Doktoruma danışacağım ama size sormak istedim bu süreçte kabızlık için kullandığınız bir ilaç var mı doktorunuz ne önerdi
Duphalac tup bebek tedavisindeyken vermislerdi ben gebeligimin ilk zamaninda siddetli kabizlikda kullandim o bile gecirmiyodu. Meger yanlis iciyomusum her yemekten sonra 2 kasık icilmeliymis ben 3 4 gun sonra biraz icip bekliyodum. Muhtemelen sizede duphalac verir. Bekunis vermisler bi tanidigima ama bekunis icin googleda gebelikte kullanilmamalidir yaziyo

Adetin 3. Gunu baslanip 15 18 gun falan kullaniliyo sanirim kisiden kisiye degisir aslinda rahimin kalinlasmasina bagli bi durum

Kızlar bende ikili test yaptırdım bugğn gidicem doktora grafik e nabızda çıkmıyor böyle bir şey bar ama burdan da birşey anlaşılmaz heralde bebek ense kalınlığı 0.9 çıkmıştı 11 haftalık
IMG_9418.png

Kızlar bende ikili test yaptırdım bugğn gidicem doktora grafik e nabızda çıkmıyor böyle bir şey bar ama burdan da birşey anlaşılmaz heralde bebek ense kalınlığı 0.9 çıkmıştı 11 haftalık Eki Görüntüle 3320983
Deger normal yaziyo yanda bu degerlerden bisey anlamadim cunku benim degerlerim cok bambaska bence labaratuardan alinan kağıtta ayrintili yazar canim bendekiler bole sonuclari

Eklentiler

• 20231020_120133.jpg
    20231020_120133.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 60
X