Amin hepimiz inşaallahAmiiiin çok teşekkür ederim. Siz demi çam sakuradasınız? Sizin probleminizde eşten kaynaklımı? Nerede tedavi oldunuz. 3. Denemede inşalallah pozitifi görürsünüz
Evet canımSiz de serdar hocaya gidiyordunuz değil mi
Amiiin Allah razı olsunOhhhh bin şükür çoookk şüküürrr Rabbim hayırlı evlat etsin hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin :)
Benim de ilk denemem pozitif canımMerhaba kızlarrr.
Bugun adetimin 1. Günü. Çam sakurada tüp bebek yaptıracağız. Eşimde sperm problemi var. Yarın hastaneye gideceğim ve iğnelere başlayacağız. Yumurtalarım yeterli olgunluğa ulaştığında, eşim tese ameliyatı olacak (ve inşalallahsağlıklı spermler bulunur.)Sperm bulunursa benden o gün yumurta toplanacak ve 3. Güne veya 5. Güne gelen embriyo transfer edilecek. Lütfen dualarınızda banaada yer verin. Rabbim bizlere mucizelerini yaşatsın ağustos ayında benimde transferim gerçekleşir diye düşünüyorum benim gibi ilk defa tüp bebek yaptıranlar var mı?
Eki Görüntüle 3281746 kizlar beta degerlerim Nasil sizce iyi mi ilerleme
İnşallah güzel ilerler canımDondurulmuş olduğu için adet dönemi mi transfer oluyo. Benim taze transfer adetime bir hafta var
Maşaallah çok çok iyiEki Görüntüle 3281746 kizlar beta degerlerim Nasil sizce iyi mi ilerleme
Transfer oncesi ve sonrasi cinsel birliktelik yasakMerhaba, transfer günü ve sonrası yapılması ve yapılmaması gerekenler nelerdir?
Progesteron hormonum transfer gunu 22,5 tiDondurulmuş embriyo transferi ile gebe kalanlar transfer öncesi e2 ve progesteron değeriniz kaçtı acaba?
Tesekkurlerçok güzel görünüyor canım Maaşallah
Benim tüp bebek konulduktan sonra 2 kere şiddetli kanamam oldu o lekelenme transferden sonra 4 aya kadar sürdü korkmana gerek yokArkadaşlar transferimiz 7.gunu ve kahverengi lekelenme oldu dünde gittiniz idrarr testinde çift çizgi görmüştüm umarım belirtiler yanıltmaz bu lekelenme ne kadar sürer bilen varmı 29 temmuz test günüm
Lekelenmem üç gün sürdü doktora gittim tüp bebek doktorumda kan ver dedi öyle öğrendim şükür pozitif geldi progestan başlattılar ve lekelenmem geçti şimdi 5+0oldukBenim tüp bebek konulduktan sonra 2 kere şiddetli kanamam oldu o lekelenme transferden sonra 4 aya kadar sürdü korkmana gerek yok
Çook üzüldümAmin hepimiz inşaallahyok ben ilk iki denememde dışarıdan bir doktorla bahçecide tedavi gördüm. Sekiz yumurtadan dört embriyo oluşmuştu. İki tanesini tek tek transfer ettik yaştan dolayı. Negatif geldi. Üçüncü deneme için bahçecide bir doktora göründüm. Bizde erkek kaynaklı sorun vardı. Öncesinde bahçecinin üroloğu eşime gıda takviyesi ve klomen verdi. Üç ay kullandıktan sonra yeni embriyo denemek istedik ama bu süreçte benim amh azalmış. Toplanan yumurtalar da döllenmedi. Üçüncü deneme olmadı yani. Başka bir merkez ve doktor araştırıcaz. Bahçeci beni baya bir yordu
Ahhh maşallaahBenim de ilk denemem pozitif canım
RABBİM inşAllah sana da nasip etsin bol bol dua et dualarım sizinle
Çok teşekkür ederim amin inşaallahÇook üzüldümçok geçmiş olsun. İnşallalah yeni doktor yeni hastane size mucizenizi getirir
Hayırlı olsun ne güzel çok seviniyorum böyle haberler duyuncaProgesteron hormonum transfer gunu 22,5 ti
Ve cok sukur tuttu
Canım transfer öncesi progestanın düşük transfer sonrası yüksek olmasını istiyor doktorlarHayırlı olsun ne güzel çok seviniyorum böyle haberler duyuncaBugün doktorum bana progesteronun düşük onu yükseltmemiz gerekiyor dedi. Progesteronum 2 çıktı bugün. Benim aklıma takıldı ve 2019 yılında yapılan dondurulmuş embriyo transferimdeki kan sonuçlarına baktım e nabızdan. O zaman 0.5 pregesteron ile transfer yapılmış bana tutmamıştı. Bugün şimdiki doktorum 2 yi çok az bulunca şaşırdım o yüzden araştırıyorum gebe kalanların progesteron seviyelerini.
Bunu bilmiyordum canım. Teşekkür ederim.Canım transfer öncesi progestanın düşük transfer sonrası yüksek olmasını istiyor