2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Amiiiin çok teşekkür ederim. Siz demi çam sakuradasınız? Sizin probleminizde eşten kaynaklımı? Nerede tedavi oldunuz. 3. Denemede inşalallah pozitifi görürsünüz
Amin hepimiz inşaallah yok ben ilk iki denememde dışarıdan bir doktorla bahçecide tedavi gördüm. Sekiz yumurtadan dört embriyo oluşmuştu. İki tanesini tek tek transfer ettik yaştan dolayı. Negatif geldi. Üçüncü deneme için bahçecide bir doktora göründüm. Bizde erkek kaynaklı sorun vardı. Öncesinde bahçecinin üroloğu eşime gıda takviyesi ve klomen verdi. Üç ay kullandıktan sonra yeni embriyo denemek istedik ama bu süreçte benim amh azalmış. Toplanan yumurtalar da döllenmedi. Üçüncü deneme olmadı yani. Başka bir merkez ve doktor araştırıcaz. Bahçeci beni baya bir yordu

Benim de ilk denemem pozitif canım
RABBİM inşAllah sana da nasip etsin bol bol dua et dualarım sizinle

Arkadaşlar transferimiz 7.gunu ve kahverengi lekelenme oldu dünde gittiniz idrarr testinde çift çizgi görmüştüm umarım belirtiler yanıltmaz bu lekelenme ne kadar sürer bilen varmı 29 temmuz test günüm
Benim tüp bebek konulduktan sonra 2 kere şiddetli kanamam oldu o lekelenme transferden sonra 4 aya kadar sürdü korkmana gerek yok

Benim tüp bebek konulduktan sonra 2 kere şiddetli kanamam oldu o lekelenme transferden sonra 4 aya kadar sürdü korkmana gerek yok
Lekelenmem üç gün sürdü doktora gittim tüp bebek doktorumda kan ver dedi öyle öğrendim şükür pozitif geldi progestan başlattılar ve lekelenmem geçti şimdi 5+0olduk

Çook üzüldüm çok geçmiş olsun. İnşallalah yeni doktor yeni hastane size mucizenizi getirir

Benim de ilk denemem pozitif canım
RABBİM inşAllah sana da nasip etsin bol bol dua et dualarım sizinle
Ahhh maşallaah sağlıkla kucağınıza alın inşallalah sizin problem neydi acaba?
Siz hamilesiniz lütfen banada dua edin.
İnşalallah eşimden sağlıklı sperm bulunur ve embrıyo oluşur ve bize,bana tutunur

Progesteron hormonum transfer gunu 22,5 ti
Ve cok sukur tuttu
Hayırlı olsun ne güzel çok seviniyorum böyle haberler duyunca Bugün doktorum bana progesteronun düşük onu yükseltmemiz gerekiyor dedi. Progesteronum 2 çıktı bugün. Benim aklıma takıldı ve 2019 yılında yapılan dondurulmuş embriyo transferimdeki kan sonuçlarına baktım e nabızdan. O zaman 0.5 pregesteron ile transfer yapılmış bana tutmamıştı. Bugün şimdiki doktorum 2 yi çok az bulunca şaşırdım o yüzden araştırıyorum gebe kalanların progesteron seviyelerini.

Canım transfer öncesi progestanın düşük transfer sonrası yüksek olmasını istiyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…