2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bu arada bel agrisi butun gebelerde vardir eminim yattigim yerde bile agriyo benim belim sirt ustu yatarken ozellikle. Ama karin agrisi nasil bi agri sureklimi agriyo o onemli sen hele ikiz gebesin bel agrin bizimkinden daha yogundur
Karın ağrım çok oturunca oluyor gerilme gibi bmyle ama bel ağrım daha şiddetli olduğu için tamda ayırt edemiyorum canım ya çok şükür kanamam filan yok büyüyolar diye düşünüyorum ama bakalım haftaya kontrol var nasıllar görcez ama biraz tedirgin ediyor tabi onları görsemde rahatlasam uzanınca karın ağrım çok olmuyor bel ağrısı genel var ama

Arkadaşlar iyi akşamlar ikili test yapmayı düşünüyor musunız
İyi akşamlar canım ben yaptırmama kararı almıştım bunu da geçen hafta doktoruma bildirdim. Şeker yüklemesinden taramalara kadar biri hariç hiç bişey yaptırmayacağım. Tüp bebek sürecinden çıktık çok yorulduk müdahale edemeyeceğim bir mevzuyu ve kesin olmayan bir testi yaptırmak istemiyorum. Sadece ayrıntılı ultrason çektirmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar iyi akşamlar ikili test yapmayı düşünüyor musunız
Ben sadece şeker yüklemesi ve detaylıyı yaptırıcam canım. Şekerim hep sınırdı gebelik önceside oyüzden birde detaylıda hem bebekleri net görmek istiyorum hem organlarının iyi bakılması cinsiyet netleşmesi ve foto vermeleri benim için yapılması için yeterli

Fena üst solunum yolu enfeksiyonu oldum ya kızlar . Covid zamanı ne covid ne başka bir hastalık geçirmemiştim çok şükür. Ama en olmayacak zamanda geçiriyorum hem de maske takmama rağmen ama yalnızca benim takmam yeterli olmuyormuş. Dr a gittim en sevmediğimiz hasta grubusunuz elimiz kolumuz bağlı hiç ilaç veremiyoruz dedi . Gargara verdi sadece bol sıvı al sağlıklı beslen ve dinlen dedi yani immün sistemimle beni baş başa bıraktı dr .. valla herşeyi yapıyorum dediği.şu baş ağrısı geçse diğerlerine katlanırım. Allah'tan ateş olmadı şimdilik inşallah olmaz da.bugün itibariyle 9+0 olduk teyzeleri .benim minnoş umarım bu süreçte iyidir rahatı bozulmamıştır

RABBIM SAG SALIM SAGLICAKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN CUMLEMİZE İNSAALLAH

Canım meraba bugun cem hocayla online görüşme yaptım ve cok pozitif enerji aldım söyledikleri cok aklıma yatttı teşekkür ederim
InsaAllah nerede tedavi dusunuyorsan Pozitif sonucuda almayi nasip etsin Rabbim canim. Ama cem hoca hep pozitifti benim hic buyumeyen yumurtalarimi buyuttu 13 yil boyunca ben sadece klomeni 14 kez kullandim. Buyutemiyodu doktorlar tedavilerimde igneyi kullaniyodum kullaniyodum buyumuyodu tedavileri yarida kesiyodu doktorlar umutsuz vakaydim cem hoca bana umut olmustu insaAllah sanada oyle olur

Baş ucunda bir bardağa kaynar suyun içine 6-7 damla lavanta yağı koy ve bir saat o odada uzan başağrını geçirir. çok geçmiş olsun

kızlar merhaba dün doktor kontrolüm vardı her sey yolunda cok şükür kesede bebekte iyi kese dısında kanama alanları var doktor cok normal dedi hafif yerleşme kanaması gibi olursa korkma dedi. yalnız benim korktugum vajinal ultrasonda probu sokunca ince bir sızı hissettim sol tarafımda daha önce dış gebelik gecirdiğim için doktorumu uyardım aynı agrı diye doktorum o kadarcık olur dedi vajinal ultrasonda böyle bir acı yasayan varmı inanın cok korkuyorum hem dış hem iç gebelik olmasından

Ilk muaynemde bendede olmusdu 5 haftalik gebeligimdi. 1 hafta sonra siddetli karin agrisi ve lekelenmelerle doktora gittim meger kanama alanim buyumus kanama alanindan dolayi o agriyi yasamisim. Progestan kullaniyomusunuz

Ilk muaynemde bendede olmusdu 5 haftalik gebeligimdi. 1 hafta sonra siddetli karin agrisi ve lekelenmelerle doktora gittim meger kanama alanim buyumus kanama alanindan dolayi o agriyi yasamisim. Progestan kullaniyomusunuz
Evet kullanıyorum gecen hafta cuma gitmiştim hiç bir şey yoktu kese 4 mm di dün gittim probu sokunca sag tarafta ince bir sızı hissettim korkma kanama alanı görülüyor kanaman olabailir panikleme dedi ama dıl gebelik falan cok korktum cunku cidt transfer oldum biri tuttu ikiside aynı kalitedeydı diğeri noldu bilmiyorum bu arada dün kese boyutum 1.25 cmdi

Muayne olumlu gectiyse bisey olmaz insaAllah korkma

Muayne olumlu gectiyse bisey olmaz insaAllah korkma
Muayenede bir sey görmedi kanama slanları dısında ama o acı canımı sıktı birde dol tarafumda batma hissi var bir haftadır o da korkutuyor ama idrar yolu enfeksiyo olabilri diyorum onun için kanama alanı olanlar vajinal muayene sırasında acı hissettiker mi acaba

Hissettim diyorum ya kanama alanim var 6. Haftamdan beri yatiyorum 11+5 oldum hic kalkmadim kanama alanim baya buyuktu

Şimdi fark ettim canım yukarda mesajında demişsin kusur bakma bir yandan grip bir yandan kanama iyice panik haldeyim
Onemli degil canim calismiyosan istirahat et bol su ic . Benimde yarin kontrolum var ama bugun yine lekelenmelerim basladi agrimda var sarı akıntıda var vallahi hep bi panik halindeyiz hic bitmiyo panigimiz bizim

Onemli degil canim calismiyosan istirahat et bol su ic . Benimde yarin kontrolum var ama bugun yine lekelenmelerim basladi agrimda var sarı akıntıda var vallahi hep bi panik halindeyiz hic bitmiyo panigimiz bizim
Calısıyorum canım ama işim yogun değil masa bası bilgisayar işi ama sanırım izin alacagım

Calısıyorum canım ama işim yogun değil masa bası bilgisayar işi ama sanırım izin alacagım
Doktorum bana rapor yazarim demisti seninkide yazar kesin bi soyle doktoruna canim istirahat cok onemli kanama alaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…