2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Senin kanamandan kesenin dısında değil mi
Evet canim kesenin disinda kanama alanim var kesenin yarisi kadar baya buyuktu yarin randevum var insaAllah kuculmustur kaybolmustur artik . Yatmak degil bebegim icin yatarim sorun yokta bisey olcak korkusu mahfediyo beni surekli endiseliyim.

Arkadaşlar prednol kortizon kullananlar ne zaman bırakıcak yada belirli haftada bırakan varmı acaba

Ben transfer öncesi 3 gün kullanmıştım bende başka ilaçları kullanıyorum duphaston corsapin bakalım ne kadar daha devam ettirecek
Anladım canımm ben de duphaston ecoprin kullanıyorum duphaston 12. Hafta sonunda bırakıcam ecoprin Nasip olursa doğuma kadar İNŞALLAH sağlıkla bebişlerimizi kucaklarız

Selamun aleykum canlar bugun doktor kontrolumuz vardi cok sukur kanama alanim gitmis ama dun kanamam oldugu icin doktor bi sure daha progestan kullanicaksin dedi. Vitaminlerimizi demir ilacimizi d vitaminimizi verdi ense ve burun ölçümü yapti normal cikti cok sukur ikili test icin kan verdim... birdeeee cinsiyetini soyledi erkek goruyorum dedi haftaya ikili sonucunda kesin belli olur dedi Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah. El kaldiriyodu zipliyodu icerde o kadar muhtesem ki yazarken bile agliyorum

Ya senin adına çok çok mutlu oldum kanama alanlarının geçmesine de çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri fe göstersin

Ya senin adına çok çok mutlu oldum kanama alanlarının geçmesine de çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri fe göstersin
Aminnn canim Allah razi olsun cumlemize. Bizede bi evlat nasip et diyen herkese nasip etsin Rabbim insaAllah. Isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Bizlerede saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Maşallah gözünüzaydın darısı bizlere inşallah sağlıcakla ilerlesin

güçlü bir bebek o , annesine el sallamıştır iyiyim diye merak etme diye maşallah , adına çok sevindim korkma , Allah’ın izniyle herşey güzel olacak . Darısı bizlere inşallah kızlar

Ya maşallahh canım çook sevindim ya şaka gibi pozitif haberlerden cinsiyet öğrenmeye geldi Ay Allahım duygulanmamak elde değilll kaç haftalık oldunn

Ya maşallahh canım çook sevindim ya şaka gibi pozitif haberlerden cinsiyet öğrenmeye geldi Ay Allahım duygulanmamak elde değilll kaç haftalık oldunn
Yarin 12 hafta olucaz zaman hic gecmiyo derken saka maka baya baya ilerlemisiz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…