Çok teşekkür ederimBaş ucunda bir bardağa kaynar suyun içine 6-7 damla lavanta yağı koy ve bir saat o odada uzan başağrını geçirir. çok geçmiş olsun
Senin kanamandan kesenin dısında değil miDoktorum bana rapor yazarim demisti seninkide yazar kesin bi soyle doktoruna canim istirahat cok onemli kanama alaninda
Evet canim kesenin disinda kanama alanim var kesenin yarisi kadar baya buyuktu yarin randevum var insaAllah kuculmustur kaybolmustur artik . Yatmak degil bebegim icin yatarim sorun yokta bisey olcak korkusu mahfediyo beni surekli endiseliyim.Senin kanamandan kesenin dısında değil mi
Ay aminnn inşallah doğum haberlerimizide veririz buralardaRABBIM SAG SALIM SAGLICAKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN CUMLEMİZE İNSAALLAH
Ben transfer öncesi 3 gün kullanmıştım bende başka ilaçları kullanıyorum duphaston corsapin bakalım ne kadar daha devam ettirecekArkadaşlar prednol kortizon kullananlar ne zaman bırakıcak yada belirli haftada bırakan varmı acaba
Anladım canımm ben de duphaston ecoprin kullanıyorum duphaston 12. Hafta sonunda bırakıcam ecoprin Nasip olursa doğuma kadar İNŞALLAH sağlıkla bebişlerimizi kucaklarızBen transfer öncesi 3 gün kullanmıştım bende başka ilaçları kullanıyorum duphaston corsapin bakalım ne kadar daha devam ettirecek
Amin inşalalhAnladım canımm ben de duphaston ecoprin kullanıyorum duphaston 12. Hafta sonunda bırakıcam ecoprin Nasip olursa doğuma kadar İNŞALLAH sağlıkla bebişlerimizi kucaklarız
bildiğim kadarıyla transferden önce sadece 5 gün kullanılıyorArkadaşlar prednol kortizon kullananlar ne zaman bırakıcak yada belirli haftada bırakan varmı acaba
Canımm ben ilk 3 aya kadar kullanıcam kesicem ama nasıl bırakıcama karar veremedimbildiğim kadarıyla transferden önce sadece 5 gün kullanılıyor
Ya senin adına çok çok mutlu oldum kanama alanlarının geçmesine de çok mutlu oldumSelamun aleykum canlar bugun doktor kontrolumuz vardi cok sukur kanama alanim gitmis ama dun kanamam oldugu icin doktor bi sure daha progestan kullanicaksin dedi. Vitaminlerimizi demir ilacimizi d vitaminimizi verdi ense ve burun ölçümü yapti normal cikti cok sukur ikili test icin kan verdim... birdeeee cinsiyetini soyledi erkek goruyorum dedi haftaya ikili sonucunda kesin belli olur dediRabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah. El kaldiriyodu zipliyodu icerde o kadar muhtesem ki yazarken bile agliyorum
Aminnn canim Allah razi olsun cumlemize. Bizede bi evlat nasip et diyen herkese nasip etsin Rabbim insaAllah. Isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Bizlerede saglikla kucagimiza almayi nasip etsinYa senin adına çok çok mutlu oldum kanama alanlarının geçmesine de çok mutlu oldumRabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri fe göstersin
Maşallah gözünüzaydın darısı bizlere inşallah sağlıcakla ilerlesinSelamun aleykum canlar bugun doktor kontrolumuz vardi cok sukur kanama alanim gitmis ama dun kanamam oldugu icin doktor bi sure daha progestan kullanicaksin dedi. Vitaminlerimizi demir ilacimizi d vitaminimizi verdi ense ve burun ölçümü yapti normal cikti cok sukur ikili test icin kan verdim... birdeeee cinsiyetini soyledi erkek goruyorum dedi haftaya ikili sonucunda kesin belli olur dediRabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah. El kaldiriyodu zipliyodu icerde o kadar muhtesem ki yazarken bile agliyorum
Aminn canimm aminnnMaşallah gözünüzaydın darısı bizlere inşallah sağlıcakla ilerlesin
Amin canın amiiinAminnn canim Allah razi olsun cumlemize. Bizede bi evlat nasip et diyen herkese nasip etsin Rabbim insaAllah. Isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Bizlerede saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
güçlü bir bebek o , annesine el sallamıştır iyiyim diye merak etme diyeSelamun aleykum canlar bugun doktor kontrolumuz vardi cok sukur kanama alanim gitmis ama dun kanamam oldugu icin doktor bi sure daha progestan kullanicaksin dedi. Vitaminlerimizi demir ilacimizi d vitaminimizi verdi ense ve burun ölçümü yapti normal cikti cok sukur ikili test icin kan verdim... birdeeee cinsiyetini soyledi erkek goruyorum dedi haftaya ikili sonucunda kesin belli olur dediRabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah. El kaldiriyodu zipliyodu icerde o kadar muhtesem ki yazarken bile agliyorum
Ya maşallahh canım çook sevindimSelamun aleykum canlar bugun doktor kontrolumuz vardi cok sukur kanama alanim gitmis ama dun kanamam oldugu icin doktor bi sure daha progestan kullanicaksin dedi. Vitaminlerimizi demir ilacimizi d vitaminimizi verdi ense ve burun ölçümü yapti normal cikti cok sukur ikili test icin kan verdim... birdeeee cinsiyetini soyledi erkek goruyorum dedi haftaya ikili sonucunda kesin belli olur dediRabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah. El kaldiriyodu zipliyodu icerde o kadar muhtesem ki yazarken bile agliyorum
Yarin 12 hafta olucazYa maşallahh canım çook sevindimya şaka gibi pozitif haberlerden cinsiyet öğrenmeye geldi Ay Allahım duygulanmamak elde değilll kaç haftalık oldunn
Ayy aminnn insaAllahhh Rabbim saglikla nasip etsin cumlemizegüçlü bir bebek o , annesine el sallamıştır iyiyim diye merak etme diyemaşallah , adına çok sevindim korkma , Allah’ın izniyle herşey güzel olacak . Darısı bizlere inşallah kızlar