Günaydın bugün 8:30 opu var dua edin olur mu
Çok iğne batması var bugün iki gündür sulu yediğim halde kabızlık çektim kayısı yedim olmadı bi saat önce kabak çekirdeği yedim şükür rahatladım çok iyi geldi. Göğüslerim çok acıyo dokunamıyorum. İlaçlardan sanırım. Ama iğne batması çok tatlıBeklemek çok zor ama sonunda güzel haberler alalım inşallahtest gününe daha çok var siz son güne kadar bekleyecek misiniz belirti falan var mı
Bende resmen o kırmızıyı daha net görmek için test aldım insan görmek istiyor halbuki kanda net ama işte çok aaradığımız için bu günleriHayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahhamile olduğumu öğrenirsem sırf şu çift çizgiyi net görmek için fantezi olsun diye idrar testi yapçam bize de dua et nolur
Allah razı olsun aminnGözünüz aydın çok sevindimAllah hayırla kucağınıza almayı da nasip etsin
Benim devam eden adet sancıları dışında bir belirtim yok test günü 12 gün sonra dediler 13 ağustosa denk geliyor ama ben 10u gibi yapmayı planlıyorumÇok iğne batması var bugün iki gündür sulu yediğim halde kabızlık çektim kayısı yedim olmadı bi saat önce kabak çekirdeği yedim şükür rahatladım çok iyi geldi. Göğüslerim çok acıyo dokunamıyorum. İlaçlardan sanırım. Ama iğne batması çok tatlı. Sürekli ben burdayım diyo şuan kesinlikle beklemeyi düşünüyorum. Düşük hcg görüp stres yaşatmıcam kendime 11 Ağustos verdi doktor test gününü. Senin ki 10 vermiş. Sen nasılsın var mı bişeyler
Dondurulmuş olduğu için adet dönemi mi transfer oluyo. Benim taze transfer adetime bir hafta varBenim devam eden adet sancıları dışında bir belirtim yok test günü 12 gün sonra dediler 13 ağustosa denk geliyor ama ben 10u gibi yapmayı planlıyorum
hadi geçmiş olsun. İnşaallah güzel haberleri de alırızAllah razı olun hepinizden şimdi çıktık hastahaneden 6 yumurta toplanmış bekleme sürecine girdik inşallah yarın güzel haberle başlarız beklemeye
Benim taze transfer adet düzensizliğim var zaten belirli bir günü yokDondurulmuş olduğu için adet dönemi mi transfer oluyo. Benim taze transfer adetime bir hafta var
MerhabaMerhaba kızlarrr.
Bugun adetimin 1. Günü. Çam sakurada tüp bebek yaptıracağız. Eşimde sperm problemi var. Yarın hastaneye gideceğim ve iğnelere başlayacağız. Yumurtalarım yeterli olgunluğa ulaştığında, eşim tese ameliyatı olacak (ve inşalallahsağlıklı spermler bulunur.)Sperm bulunursa benden o gün yumurta toplanacak ve 3. Güne veya 5. Güne gelen embriyo transfer edilecek. Lütfen dualarınızda banaada yer verin. Rabbim bizlere mucizelerini yaşatsın ağustos ayında benimde transferim gerçekleşir diye düşünüyorum benim gibi ilk defa tüp bebek yaptıranlar var mı?
Siz de serdar hocaya gidiyordunuz değil miHadi hayırlısı inşallah canım benim de pazartesi günü
Hadi hayırlı mutlu haberler inşaallahKızlar 8 ağustos saat 11.30 da dondurulmuş beşinci gün embriyosu transferim olacak. Çift embriyo transfer edilecek. Bugün reglin 12. günü progesteron başladık estrofeme ve folik asite de devam ediyorum. Ben de en kısa zamanda güzel haberi burdan sizinle paylaşırım inşallah
Iki embriyoydu ikiside Tutmus mudur acaba:)Maşaallah bence gayet iyi
Bilemiyorum ama inşaallah tutunmuştur ikisi deIki embriyoydu ikiside Tutmus mudur acaba:)
yüzümüzü güldürsssüüüünnnn sizlere de dua edicemmm:)Hadi hayırlısı inşallah canım benim de pazartesi günü
Aminnnn bekleyen herkeseAllah kolaylıklar nasip etsin bu yolda:) bi bebeğimiz olsun çok güzel hayırlı bir evlat yetiştirelim istiyoruz bundan daha masum ne olabilirdi :) sonunda mutluluktan uçalım inşallah:)Amin Allah razi olsun bu duan için cok içten hissettim Rabbim seninde yardimci olsun
Ohhhh bin şükür çoookk şüküürrr Rabbim hayırlı evlat etsin hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin :)Bugün 2. Kan tahlilimi vermeye gittim
2 gün önce 68.4 çıkan beta HCG bugün 217.94 çıktı
Yani benim minik bir haşhaş tohumum var karnımda
Allahım sana binlerce kez hamd olsun Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah
Bugün tekrar bi test aldım erken gebelik testi bu testte çizgiyi kalınlaşmış görmek bile ne büyük mutluluk veriyor insana
İnşAllah hayırla keseyi ve kalp atışını da duymayı nasip olsun
Merhabahayırlı olsun, inşaallah kolay ve sağlıklı bir şekilde ilerlersiniz. Benim iki negatifim var üçüncü deneme için kendimi biraz dinlendirmeye aldım. Siz inşaallah ilk denemede mucizenizi yakalarsınız