2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar günaydın benim tüp bebek doktorum ilaçlarına devam et dedi progestanı kesmişti 3 hafta sonra kadın doğuma gidersin dedi ilaçlarım da duphaston coraspin folbiol sizde nasıl ilaç kullanımı
Folbiol u ben kendi basima almistim kullaniyodum. Doktorum dedi ki gereksiz bi ilac dedi biraktirdi baska verdi fazla folikmi varmis ne oda zararliymis... bende duphaston kullaniyorum progestan fitil kullaniyorum 6 ekime kadar bu sekilde devam 12. Haftaya denk geliyor

Kaç haftalık oldun canım başka bir doktor görüşü de alsaydın yani rahim kalınlaşma problemi düşük tehdidi yoksa 6 progestan nedir mantıksız. İllaki doktorların bildikleri vardır amacımız hani işin ehline laf söylemek değil ama burada defalarca profesörlerin bile hata yaptıklarını gördük. Ve şuan belli bir sıkıntın yoksa 6 progestan neden? Merak ettim açıkcası. İnsan tiksinmez mi ya sabah akşam bende kullanıyorum ona bile artık ne zaman bırakcaz modundayım. Seni düşünemiyorum Allah yardımcın olsun. Bir arkadaşım şuan transfer aşamasında, diğer aya transferi var inşaAllah, doktoru ekstrofem kullandırırsa açılmamış bir paketim var ona vereceğim diye söz vermiştim, eğer kullandırmazsa haberleşelim inşaAllah bende Antalya dayım

Haklısın fakat bende 6 tane kullanıyorum hatta transfer zamanları 12 ye çıkmıştı. Biliyorsundur belki hikayemi, 15 gün boyunca gebe değilsin dendi ilaçlarımı komple bırakmıştım ama bebekler tutundu çok şükür. Belki de Progestan sayesinde çünkü çok almıştım. (Tek problemim minik çikolata kistim. ) Bir önceki kimyasal gebeliğinde progesteron seviyem çok düşüktü hemen takviye yaptılar ama tabi iş işten geçmişti. Her doktorun prosedürü Farklı oluyor. Bende başta neden bu kadar ilaç diyordum ama yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun.

Amin Allah razı olsun
Cuma günü yeni bir doktora gidicem . Bakalım o ne diyecek . Estrofemi günde 3 tane içiyorum o sıkıntı olmuyor, reçeteli yetirebiliyoruz. Sorun progestan . İlgin için çok teşekkür ederim

Amin Allah razı olsun
Cuma günü yeni bir doktora gidicem . Bakalım o ne diyecek . Estrofemi günde 3 tane içiyorum o sıkıntı olmuyor, reçeteli yetirebiliyoruz. Sorun progestan . İlgin için çok teşekkür ederim
Amin canım amin. Evet senin hikayen de ilginç ve mucizevi hakikaten. Ben 24 yaşında çikolata kistinden ameliyat olmuştum. Yıllar içerisinde tekrarlıyo ve tamamen geçme durumu yok biliyorum. Şuan 4 cm olması lazım. Bir önceki transferim taze çift embriyo transferiydi. Test günü olumsuz sonuç aldık. Belki de dediğin gibi doktor garantiye alalım düşmesin diye mi yüksek doz verdi bilemedim. Rabbim sana ve bebişlerine sağlık, afiyet versin

Progestan fitili yazamam dedi benim kadın doğum Dr sadece oksapar a rapor yazdı geri herşey ücretli bende iki hafta sonra üç ay bitecek kısmet olursa

Progestan fitili yazamam dedi benim kadın doğum Dr sadece oksapar a rapor yazdı geri herşey ücretli bende iki hafta sonra üç ay bitecek kısmet olursa
Progestan fitilin normal ucreti ne kadar bilmiyorum ama bana doktorum yaziyor sgk ile 35 liraya aliyom ben

Aaa benim kanama alanım ve düşük riskim var ben gunde 2 kere kullaniyorum acaba sen yanlis anlamis olabilirmisin 6 tane biraz fazla sanki

Kızlar adete göre 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık çıktı bebek var yolk saç da var ancak kalp atışı duyulmadı doktor 5 gün daha verdi böyle bir şey yaşayan varmı kese normal kanama yok ağrı yok karşılaşan oldumu sonradan kalp atışları duyan

Canım aile hekimin günde 1 kullanıyor olarak giriyorsa süresi gelmeden elinde biter aile hekimine 6 tane kullandığını söylemen gerek oda 6 girsinki süresi eşit olsun

Tup bebek adete gore hesaplanmaz ki transfer tarihiniz ne ?

Progestan fitilin normal ucreti ne kadar bilmiyorum ama bana doktorum yaziyor sgk ile 35 liraya aliyom ben
Ne mutlu size ben o kadar şanslı olamadım epey para harcadık ilaçlara ama benim son tedavim başka dusunmedigimiz için son iki hafta kaldı daha dün 700 liraya proluteks aldım Allah herkesin yardımcısı olsun oksapar a da çok para harcadım sadece son kadın doğuma gittiğimde rapor yazdı üç kutu aldım onu da kanamadan dolayı kullanamadim ihtiyacı olana verecem.

Siz onun hastasımıydınız? İsmini duydum ama ilgi alakası nasıl mesela birde yeni geçtiği merkezin labı nasıldır diye dusundum ben acıbademdeydim
Cem hoca bahcecideyken onun hastasiydim yumurta toplamami o yapti bana birde rahim duzeltme ameliyati yapti cok ilgili alakali arayan ve surekli ulasabildigim bi asistani vardi.. rahmim T seklindeydi daha sonra rahmimden hsg cekildim duzelmismi diye ceken dr dedi ki sen soylemesen histereskopi ameliyati oldugunu anlamam o kadar muntazam yapmis rahmini kim yaptiysa dedi. Cunku ben daha oncede yasadigim yerde erson aksu diye bi fenomen dr. Rahim duzeltme ameliyati oldum kendisi yapamamis. Yaptim diye israr etmisti ve 1 embriyom onun yuzunden ziyan olmusdu ben 14. Yillik evliyim 13 yildir yumurtalarim hic bir tedaviye cevap vermemisti Allah bin kere razi olsun cem hoca yumurtalarimi buyuttu . Simdi onun topladigi yumurtalardan 10 haftalik hamileyim. Transferimi mehmet resit asoglu yapti oda bahcecide ama onu hic sevmedim mesela gebeligimi riske atti kanamam var agrim var dedim parol ic gecer dedi saka gibi... zaten mehmet resitte cem hocamin onerdigi sekilde yapti transferimi estrofemle olmaz demisti cem hoca. Talimatlari o verdi yani... instagram sayfasina bi bakin bence cokta iyi arastirin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…