19 Ağustos transferTup bebek adete gore hesaplanmaz ki transfer tarihiniz ne ?
Bir araştırıcam cok teşekkür ederimCem hoca bahcecideyken onun hastasiydim yumurta toplamami o yapti bana birde rahim duzeltme ameliyati yapti cok ilgili alakali arayan ve surekli ulasabildigim bi asistani vardi.. rahmim T seklindeydi daha sonra rahmimden hsg cekildim duzelmismi diye ceken dr dedi ki sen soylemesen histereskopi ameliyati oldugunu anlamam o kadar muntazam yapmis rahmini kim yaptiysa dedi. Cunku ben daha oncede yasadigim yerde erson aksu diye bi fenomen dr. Rahim duzeltme ameliyati oldum kendisi yapamamis. Yaptim diye israr etmisti ve 1 embriyom onun yuzunden ziyan olmusdu ben 14. Yillik evliyim 13 yildir yumurtalarim hic bir tedaviye cevap vermemisti Allah bin kere razi olsun cem hoca yumurtalarimi buyuttu . Simdi onun topladigi yumurtalardan 10 haftalik hamileyim. Transferimi mehmet resit asoglu yapti oda bahcecide ama onu hic sevmedim mesela gebeligimi riske atti kanamam var agrim var dedim parol ic gecer dedi saka gibi... zaten mehmet resitte cem hocamin onerdigi sekilde yapti transferimi estrofemle olmaz demisti cem hoca. Talimatlari o verdi yani... instagram sayfasina bi bakin bence cokta iyi arastirin .
Canim tup bebek yaptirdigin klinik ozelse evet sgk falan karsilamiyo ilaclari. Ama normal hastane doktoruna basladiysan sgk karsiliyoNe mutlu size ben o kadar şanslı olamadımepey para harcadık ilaçlara ama benim son tedavim başka dusunmedigimiz için son iki hafta kaldı daha dün 700 liraya proluteks aldım Allah herkesin yardımcısı olsun oksapar a da çok para harcadım sadece son kadın doğuma gittiğimde rapor yazdı üç kutu aldım onu da kanamadan dolayı kullanamadim ihtiyacı olana verecem.
Bu arada kendisi bruksel tup bebek merkezine gecti cem hocayla birlikte bahcecideki igneciden hemsireden herkes oraya gectiBir araştırıcam cok teşekkür ederim
Hesaplama sitesinde baktim sizin 6+1 gunluk yaziyo transferinize gore arada 2 gun fark var o gun kapaniyo benimde ilk randevumda doktorum 6+2 dedi 2. Randevumda 8+5 dedi arada 3 gun fark vardi kapatti hic korkmayin insaAllah dua edin daha minnaklar cook kucukler ufak tefek fark.oluyorKızlar bir şey sormak istiyorum. Adet tarihiyle gebelik haftası uyuşmayan var mı? Tüp bebekte nasıl oluyor? Bugün doktora gittim. 5+5 dedi ve uyumsuz adet tarihinle dedi. Ne çok heveslen ne de karamsar ol dedi. Arada bıraktı beni. 3 Ağustos adet tarihim, 27 Ağustos transfer oldum.
Galiba aynı durumdayız benimde 3 Ağustos adet 19 Ağustos transfer ve adet tarihiyle uyumsuz diyor ama bebek ve yolk sac göründü kalp atışını henüz duyamadım anlamadım üzüldüm sabahtan beriKızlar bir şey sormak istiyorum. Adet tarihiyle gebelik haftası uyuşmayan var mı? Tüp bebekte nasıl oluyor? Bugün doktora gittim. 5+5 dedi ve uyumsuz adet tarihinle dedi. Ne çok heveslen ne de karamsar ol dedi. Arada bıraktı beni. 3 Ağustos adet tarihim, 27 Ağustos transfer oldum.
Normal hastane doktoru canım adanadayim SGK karsilamiyor ilaçları estrofem progestan proluteks coraspin i ucretli alıyorum ben canım aile hekimi yazan bile var benimki yazmam dedi kadın doğum uzmanim da sadece oksapari yazdıCanim tup bebek yaptirdigin klinik ozelse evet sgk falan karsilamiyo ilaclari. Ama normal hastane doktoruna basladiysan sgk karsiliyo
Cevabınız için teşekkür ederim. Umarım benim de kapanır aradaki fark. Arada kalmak çok kötü. Zaten tuttu tutmadı bi evham yaptık, şimdi de bu çıktı. Gereken ilaçları alıyorum, bundan sonrası takdiri ilahi.Hesaplama sitesinde baktim sizin 6+1 gunluk yaziyo transferinize gore arada 2 gun fark var o gun kapaniyo benimde ilk randevumda doktorum 6+2 dedi 2. Randevumda 8+5 dedi arada 3 gun fark vardi kapatti hic korkmayin insaAllah dua edin daha minnaklar cook kucukler ufak tefek fark.oluyor
Yaa biz de duyamadım kalbi ama bebek var kesede dedi. Arada durumunuzu beni etiketleyerek yazarsanız sevinirim. Siz kaç haftalık oldunuz? Kontrol ne zaman? Ben haftaya gideceğim tekrar.Galiba aynı durumdayız benimde 3 Ağustos adet 19 Ağustos transfer ve adet tarihiyle uyumsuz diyor ama bebek ve yolk sac göründü kalp atışını henüz duyamadım anlamadım üzüldüm sabahtan beri
Canım özelden mesaj attım sanaCevabınız için teşekkür ederim. Umarım benim de kapanır aradaki fark. Arada kalmak çok kötü. Zaten tuttu tutmadı bi evham yaptık, şimdi de bu çıktı. Gereken ilaçları alıyorum, bundan sonrası takdiri ilahi.
Yaa biz de duyamadım kalbi ama bebek var kesede dedi. Arada durumunuzu beni etiketleyerek yazarsanız sevinirim. Siz kaç haftalık oldunuz? Kontrol ne zaman? Ben haftaya gideceğim tekrar.
Süreç diye düşünüp sonucun güzel olacağını hayal edince de insan motive oluyor amaCok sasirdim canim yaa cok zordur senin icin ben 2 taneye zorlaniyorum
Ben doktorumdan çok memnun kaldım Bahçeci fulya dr. Güvenç Karlıkaya bütün süreçte tek bir sıkıntı yaşamadım yumurta toplamasından sonra ufacık ağrım dahi olmadı. Sanki hiç yumurta toplatmamış gibi iyiydim. Embriyologları da çok iyi. İlk denemede tuttu tabi bu biraz da şans ama şansın dışında doktor ve embriyolog inanılmaz önemli.Benim sonucum negatif geldi. İstanbul'da en iyi tüp bebek doktoru kim sizce?
Benimde son adet tarihim 3 ağustus, transfer 25 ağustos. Bende henüz kalp atışını duyamadım. En son ne zaman gittiniz doktora kaç haftalık dedi sizeGaliba aynı durumdayız benimde 3 Ağustos adet 19 Ağustos transfer ve adet tarihiyle uyumsuz diyor ama bebek ve yolk sac göründü kalp atışını henüz duyamadım anlamadım üzüldüm sabahtan beri
Bugün gittim 5 haftalık dedi transfer tarihi ile uyuyor ancak adet ile uymuyor bebek var yolk sac var anlamadımBenimde son adet tarihim 3 ağustus, transfer 25 ağustos. Bende henüz kalp atışını duyamadım. En son ne zaman gittiniz doktora kaç haftalık dedi size
Allah razı olsun canım.Hayırla geçsin inşallah yarın bizi de haberdar etmeyi unutma hastaneden çıkmadan ağrı kesici yaptır gün boyu iyi gelir ben yaptırdım o gün çok şükür rahat uyudum 1 buçuk hafta sonra felan adet olunca daha da rahatladım inşallah çok güzel geçer 1. Kalite bol bol embriyoların olsun inşallah gece gece sana da dua etmiş olayım
Doktor bana da folbiol yazmıştı.Folbiol u ben kendi basima almistim kullaniyodum. Doktorum dedi ki gereksiz bi ilac dedi biraktirdi baska verdi fazla folikmi varmis ne oda zararliymis... bende duphaston kullaniyorum progestan fitil kullaniyorum 6 ekime kadar bu sekilde devam 12. Haftaya denk geliyor
Doktorun yorumu nasıl oldu peki, inşallah bir sorun olmaz güzel devam eder canım benimBugün gittim 5 haftalık dedi transfer tarihi ile uyuyor ancak adet ile uymuyor bebek var yolk sac var anlamadım
Ayy hadi inşallah kaç yumurta toplandı benim 30 tane toplandığı için çok ağrım oldu 1 hafta sonra kendime geldim karnım şiş rahmin felan ağrıyordu yani çok şükür zorun birini atlattım güzel sonuçlarla sırada histereskopi var darısı ona olsun inşallahAllah razı olsun canım.
Bugün toplandı az ağrım oldu
Doktor agri kesici yapmayalım demiş
İyiyim şükür
İnşallah embriyolarim kaliteli olur ve transfer olabilirim
5 yumurta toplandı bendenAyy hadi inşallah kaç yumurta toplandı benim 30 tane toplandığı için çok ağrım oldu 1 hafta sonra kendime geldim karnım şiş rahmin felan ağrıyordu yani çok şükür zorun birini atlattım güzel sonuçlarla sırada histereskopi var darısı ona olsun inşallah