- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
Coraspirin,progestan fitil,prolutex iğne,duphaston,vitamin bi de mide bulantısı için prilam kullanıyorum progesteronlarin hepsi 12. Haftaya kadar devam coraspirin belli değil ne zaman biteceği aynı aslında sadece siz progesteronu ağızdan aliyorsunuz bi tek benim hala ağızdan, fitil,iğne devam ediyor. 8+3üz.Kızlar günaydın benim tüp bebek doktorum ilaçlarına devam et dedi progestanı kesmişti 3 hafta sonra kadın doğuma gidersin dedi ilaçlarım da duphaston coraspin folbiol sizde nasıl ilaç kullanımı
Canım 6+1 de tam benimde baya yine kanamam olmuştu bebekler iyi kalp atışı duyduk hiç kanama alanı yok bir ped dolusu kan geldi öyle düşün ama gerçektende tertemizdi rahim arada olabilir sıkıntı etme dedi ben progestan iğneyi akşam vuruluyordum öğle yap ve 3 tane yap dedi kan bitincede 2 ye düşür dedi ve cidden kesildi yırma kendini dedi şuan çok şükür bidaha kanama olmadı inşallahta olmazHiç bilmiyorum canım Dr rahmin kese ve bebek iyi diyor çok şükür hafta sonuna da girdik yatmayı düşünüyorum
Ben estrofem prolutex ve progestan kullanıyodum dün kontrolüm vardı 9+1 doktor hepsini kestirdi şuan sadece decavit kullanıyorum vitamin olarak çok sevindim iğnelerden kurtulduğumaKızlar günaydın benim tüp bebek doktorum ilaçlarına devam et dedi progestanı kesmişti 3 hafta sonra kadın doğuma gidersin dedi ilaçlarım da duphaston coraspin folbiol sizde nasıl ilaç kullanımı
Benim doktorum yaziyor uyguna geliyo saglik ocagi yazmiyomu acaba 35 liraya aliyom ben. Saglik ocagida yazıyor diye biliyorumKızlar yaklaşık 2 aydır günde 6 tane progestan 200 mg fitil kullanıyorum. Reçeteli mümkün değil yetiştiremiyoruz ve sık sık parayla alıyoruz. Elinde kalan varsa benimle paylaşabilir mi? Antalyada yaşıyorum. Ekstradan estrofem(3), prolutex(2) olacak şekilde de kullanmaya devam ediyorum. Ama sadece Progestan 200 mg istiyorum...
Yazdırıyorum ama 1 kutu 5 gün gittiği için reçete edilebilir tarih çok ileri sarkmış oluyor. Haliyle reçetesiz ücretli alıyorum canımBenim doktorum yaziyor uyguna geliyo saglik ocagi yazmiyomu acaba 35 liraya aliyom ben. Saglik ocagida yazıyor diye biliyorum
Ya bana saglik ocagi doktorum fazla fazla yaziyo mesela bende duphaston kullaniyorum gitmemde 3 kutu birden yaziyo saolsun doktorunla konussan ayarlayamazmi bende progestan fitil kullaniyorum su an doktorum yazdi gecen gun eczane daha erken ama ben veriyim islerim sonra dedi oyle anlassaniz biyerleYazdırıyorum ama 1 kutu 5 gün gittiği için reçete edilebilir tarih çok ileri sarkmış oluyor. Haliyle reçetesiz ücretli alıyorum canım
Arada hiç dinlenebiliyor musunuz?Kanamam benim de var sabah yedi de çıkıp akşam altıda eve bitik bir şekilde geliyorum Allah sonumuzu hayır etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
InsaAllah guzel sonuclar alirsin toplanan yumurtalarindan altın embriyon olur sana tutunur sımsıkı insaAllah.Selam kızlar yarın yumurta toplama işlemim olacakinşallah yumurtalar gelişir de transfer olabilirim sonra da pozitif görüp sonra kese sonra kalp atışı inşallah
Benim bu ayrı zamanlarda üçüncü kanamam uzun da sürüyor yani nerdeyse gebelik ogrendigimden beri var hayırlısıCanım 6+1 de tam benimde baya yine kanamam olmuştu bebekler iyi kalp atışı duyduk hiç kanama alanı yok bir ped dolusu kan geldi öyle düşün ama gerçektende tertemizdi rahim arada olabilir sıkıntı etme dedi ben progestan iğneyi akşam vuruluyordum öğle yap ve 3 tane yap dedi kan bitincede 2 ye düşür dedi ve cidden kesildi yırma kendini dedi şuan çok şükür bidaha kanama olmadı inşallahta olmaz
Amin canım inşallah.Allah razı olsunInsaAllah guzel sonuclar alirsin toplanan yumurtalarindan altın embriyon olur sana tutunur sımsıkı insaAllah.
Yazdır çok uyguna alırsın, kalan kısmunı da varsa çevrende biri ona reçete ettirKızlar yaklaşık 2 aydır günde 6 tane progestan 200 mg fitil kullanıyorum. Reçeteli mümkün değil yetiştiremiyoruz ve sık sık parayla alıyoruz. Elinde kalan varsa benimle paylaşabilir mi? Antalyada yaşıyorum. Ekstradan estrofem(3), prolutex(2) olacak şekilde de kullanmaya devam ediyorum. Ama sadece Progestan 200 mg istiyorum...
Hayırla geçsin inşallah yarın bizi de haberdar etmeyi unutma hastaneden çıkmadan ağrı kesici yaptır gün boyu iyi gelir ben yaptırdım o gün çok şükür rahat uyudum 1 buçuk hafta sonra felan adet olunca daha da rahatladım inşallah çok güzel geçer 1. Kalite bol bol embriyoların olsun inşallah gece gece sana da dua etmiş olayımSelam kızlar yarın yumurta toplama işlemim olacakinşallah yumurtalar gelişir de transfer olabilirim sonra da pozitif görüp sonra kese sonra kalp atışı inşallah
Oksapar kullanıyor musunuz benim elimde o kalacak gibi duruyorKızlar yaklaşık 2 aydır günde 6 tane progestan 200 mg fitil kullanıyorum. Reçeteli mümkün değil yetiştiremiyoruz ve sık sık parayla alıyoruz. Elinde kalan varsa benimle paylaşabilir mi? Antalyada yaşıyorum. Ekstradan estrofem(3), prolutex(2) olacak şekilde de kullanmaya devam ediyorum. Ama sadece Progestan 200 mg istiyorum...
Rahim kalınlaşma problemin mi var canım günde 6 progestan nedir yawKızlar yaklaşık 2 aydır günde 6 tane progestan 200 mg fitil kullanıyorum. Reçeteli mümkün değil yetiştiremiyoruz ve sık sık parayla alıyoruz. Elinde kalan varsa benimle paylaşabilir mi? Antalyada yaşıyorum. Ekstradan estrofem(3), prolutex(2) olacak şekilde de kullanmaya devam ediyorum. Ama sadece Progestan 200 mg istiyorum...
Hayır hiç kullanmadım onu. Teşekkür ederim sağolunOksapar kullanıyor musunuz benim elimde o kalacak gibi duruyor