2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bir hapın anne karnındaki bebeğin kromozomunu değiştirip down sendromuna sebep olabileceğini mantıklı bulmuyorum. Down sendromu genetik bir faktördür.

Bende folbiol kullanıyorum doktor verdi banada 1 gün içip 1 gün içmiyorum bişey demedi doktorum

Ayy Allah korusun ben 1 hafta falan kullandim

Bir hapın anne karnındaki bebeğin kromozomunu değiştirip down sendromuna sebep olabileceğini mantıklı bulmuyorum. Down sendromu genetik bir faktördür.
Ya o down sendromu degildir mesela bende gebelik tiroidi cikti onla alakalida doktorum dedi ki hemen ilaca baslanmali okul zamani zeka geriligi yapar sorun yasarsiniz ilerde dedi bunun gibi biseydir

Down sendromu değil, fazla folik asit almak otizmi tetikliyor Allah korusun. Folibol günlük dozun 5 kat üstünde bir folik asit. Benimde tüp bebekten sonra gittiğim doktor anında bıraktırdı. Çok fazla dozu şuan çok fazla folik asit alıyorsun dedi ki folat seviyem çok yüksek çıktı.

Down sendromu değilde, Otizmi tetiklediği konusunda araştırmalar var ama oda yüksek folik asit almaktan kaynaklı yani folibol günlük alınması gereken dozun yaklaşık 5 katı. Down sendromu genetik bir hastalık ancak otizm daha farklı bir durum.

Benimde son adet tarihim 3 ağustus, transfer 25 ağustos. Bende henüz kalp atışını duyamadım. En son ne zaman gittiniz doktora kaç haftalık dedi size
Benimde son adet tarihim 2 ağustos 21 ağustos transfer kalp atışlarını duyduk ama geçen hafta perşembe günü

Kizlar uzun zamandır kanama olmamıştı biraz önce lavobaya gittim ve kanama olduğunu gördüm hemde leke olarak değil kahve de değil çok korkuyorum. İlaçları bırakmıştım çarşamba günü. Sadece folik asit kullanıyorum. Hastaneye hemen gidemiyorum 2 3 saate anca gidebilicez eşim yok

Gecmis olsun devam eden bi kanamami kesildimi ? Agrin falan varmi uzan dinlen ayaklarini yuksekde tut mumkunse

Gecmis olsun devam eden bi kanamami kesildimi ? Agrin falan varmi uzan dinlen ayaklarini yuksekde tut mumkunse
Bir anda oldu canım bayadır olmamıştı. Hafif bel ağrısı var şuan leke olarak geliyor ama çok korkuyorum. Nasıl bitecek bu hamilelik o kadar korkuyorum ki. İkiz olduğu için mi oldu yoksa bişey mi oldu içim içimi yiyor. Yatıyorum eşimi bekliyorum gelince gidicez

Günlük alınması gereken 400 lü bıseydı dımı birimini yazamadım

Korkma bacaklarını uzat bir hafta yat dinlen. Bana da öyle olmustu çok şükür iyiyim. İnşaallah sen de ıyı olursun

Evet canım Eylül'ün 14ünde gittik duyduk ama çok az tabi
2 gün sonra tekrar randevumuz var bebişim nasıl çok merak ediyorum
Sen gittin mi kalp atışı için
Ben cuma gunu istanbula donucem o zaman baktırıcaz. Estrofem kullanmaya devam ediyormusun? bahcecideki doktorum kalp atısını duyunca bırak demıstı bana

Günlük alınması gereken 400 lü bıseydı dımı birimini yazamadım
Sanırım canım 25 katıda olabilir bak 0.200 yazıyor folibolde 5 mg var doktorum dedi ama çok fazla bu diye 5 mi 25 mi bilemiyorum ama hesaba vurunca çok çok fazla maalesef

Ben cuma gunu istanbula donucem o zaman baktırıcaz. Estrofem kullanmaya devam ediyormusun? bahcecideki doktorum kalp atısını duyunca bırak demıstı bana
Evet kullanıyorum sabah 2 akşam 2.
hatta yarın bitiyor ilacım alıp almamak konusunda tekrar doktoruma soracağım ona göre alacağım.
Ya aynı gün değil miydi transferimiz iyi dayanmişsn sen kalp atışını duyma konusunda niye bu kadar geç oldu kiiiii sizin

Benimde son adet tarihim 3 ağustus, transfer 25 ağustos. Bende henüz kalp atışını duyamadım. En son ne zaman gittiniz doktora kaç haftalık dedi size
Benimde transferim 24agustos biz kalp atıslarını duyduk ama jinekolojk muayne etti belki seninde duyulur bir sonrakinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…