2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Günaydın bugün 8:30 opu var dua edin olur mu çok korkuyorum tedirginim yumurta sayım 6 tane daha az toplanır ya dollenmezse diye
Stres daha kötü kendini oku ve öyle rahatlar opuna öyle gir sakin ol rabbim nasip edecek ise bir tane yuumrtadan da nasip eder tamam mı güzel gir opuna dualarım seninle Rabbim güzel kaliteli yuumrtalar ve sonrasında bebisler nasip etson sana

Günaydın bugün 8:30 opu var dua edin olur mu çok korkuyorum tedirginim yumurta sayım 6 tane daha az toplanır ya dollenmezse diye
Korkacak hiç bişi yok benim arkadaşım tek döllenen yumurtadan hamile kaldı..3. Gün embriyosu ..Şuan oğlu var.. dualarımız sizinle rahat olun

Canım opu da 3 yumurtam toplandı. İkisi döllendi üst kalite iki adet transfer oldu. Yumurta sayısı değil önemli olan sağlıklı olması ve sana tutunması.

Selamm benim hikayemde şöyle hem bende hem eşimde proplemler vardı tüp bebek başladık. Haziran ayında ilaç kullandım OPU oldum 13 yumurtadan 5 i 3. güne gelebildi dondurudu. E2 seviyem yüksek olunca rahim dinlendirme verdi. 2. Reglimde tekrar muayeneya gittim 17 temmuzda estrofem kullandım 28inde ultrason kontrolü oldum veee transfer tarihim belli oldu bide progestan fitil başladı. 31.07.2023 te transfer oldum. şimdi test tarihin bekliyorum. Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmayı hepimize nasip etsin. 35 yaşaltı ve ilk denemem oldugu için tek embiriyo transfer edildi. Size güzel haberler vermeyi diliyorum

Benimde 1 Ağustos 3..gün çift embriyo. Umarım güzel haberler alırız
Beklemek çok zor ama sonunda güzel haberler alalım inşallah test gününe daha çok var siz son güne kadar bekleyecek misiniz belirti falan var mı

Senin de güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla tutunurlar inşallah

İnşAllah güzel haberler alırız

Güzel haberlerini alalım senin de inşaallah

Bugün 2. Kan tahlilimi vermeye gittim
2 gün önce 68.4 çıkan beta HCG bugün 217.94 çıktı
Yani benim minik bir haşhaş tohumum var karnımda
Allahım sana binlerce kez hamd olsun Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah
Bugün tekrar bi test aldım erken gebelik testi bu testte çizgiyi kalınlaşmış görmek bile ne büyük mutluluk veriyor insana
İnşAllah hayırla keseyi ve kalp atışını da duymayı nasip olsun

Eklentiler

• 26C8B08B-3C90-4E2D-8795-442D0F3EE38F.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 51
Gözünüz aydın çok sevindim Allah hayırla kucağınıza almayı da nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah hamile olduğumu öğrenirsem sırf şu çift çizgiyi net görmek için fantezi olsun diye idrar testi yapçam bize de dua et nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…