2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Aleykum selam canim bende kendime nazar ediyorum yada o enerjiyi cekiyorum sanirim cunku bugun goruyorum desem yarın kör uyancam mide bulantisinin cozumu var aslinda sanirim forumdaki cogu gebenin bundan haberiniz yok doktor ilac veriyo cokta iyi geliyo

Ohhhh Rabbim şifalar versin kuzu deneyeyim inşaAllah bende kan tahlillerimde sodyum az düşük çıkmış zaten tuzlu şeylerle beslencem tam turşu bunun karşılığı olur tabi midem bulanmazsa ayran da kesiyor gerçi bugün yine içtim ama ayran da bu sefer folatı yükseltiyormuş hay dedim bir yerden yeyip bir yerden kesiyoruz

Kuzu normal hayatımdada minimum ilaç kullanmayı tercih eden birisiyim o nedenle işin içinden çıkamazsam başvurmak zorunda kalırsam anca… hasta olduğumda bile bana antibiyotik yazmayın 2 iğne bir serum oh mis kafasında olduğum için haplar beni bozar şimdi tüp bebek tedavim bile doğal silkus ki onda bile şu progestan folik asit falan rahatsız ediyor. Alışık değişiz sanırım ondan birazda. Şuan düşünmüyorum bakalım 2 saat uyudum pırıl oldum elhamdulillah

Son düzenleme:
Aynı şeyi yaşıyorum:) hatta hiç belirtim yok diye ablam dalga geçiyordu git şurda 2 kusta gel sen hamilesin diye:) taki dün akşama kadar, öyle kolay kusan biri değilim baş dönmesi mide ağrısı bulantısı yatakta sağdan sola dönerken bile başım dönüyordu. İlaçlarımı zor içtim. Kısaca zor bi geceydi muhtemelen devamı da gelecek:) bu bulantılar için doktor ne veriyor

Rabbim kolaylaştırsın canım doktora daha bişi demedim bazı ilaçlar veriliyormuş da başa çıkamayacak duruma gelirsem anca kullanırım şuan öyle değilim hamdolsun. Aman şimdi yine kendime nazar etmeyeyim de ilaç taraftarı değilim ben biraz o konuda kurallarım var normal hayatta da önce savaşmayı tercih ediyorum ama tabi ben şuan işime ara verdim işe gitmiyorum uyuyorum çok çok gidenler için çok zor onu da es geçmemek lazım

Bende hayatimda cok sukur tedaviler disinda hic ilac kullanmis insan degilim ama yanlis dusunuyon kuzum saglikli beslenmek icin bebegi beslemek icin sart bunu yapman. O gun bana doktorum hemen dedi ki sana serum takalim karninida kasmissindir ögurmekten dedi gercektende o gun benim kasmakdan yine kahverengi lekelenmem oldu.. yani kendini dusunmiceksin artık dogal siklus şu bu değil beslenmen ve bebek daha onemli rahat olman daha onemli o yuzden ilaci kullanman gerekiyosa kullancan yavrum yapacak bisey yok. Ben aliskinim ilac kullanmiyom dersen durum biraz sagliksiz olur

Çok haklısın kuzu ama şuan da hayatımı yemek yitemeyecek düzeye getirmedi hamdolsun öğürmem çok yok tabiki işin içinden çıkamayacak durumlara gelinirse kullanılmalı onda hem fikiriz ama şuan en azından benim için zamanı değil olmasında zaten inşaAllah yine konuşup başımı yakmayayım da birde ben şuan çalışmıyorum işe gitmeme gibi bir özgürlüğüm var hamdolsun ama çalışan için ne dicen yani bende çalışıyor olsaydım ve gerçekten midem ciddi bulanıyor olsaydı sıkıyorsa atma kendimizi biliyoruz ya limitimizi hani ondan dedim yoksa bizde yeri geliyor antibiyotik kullanıyoruz yeri geliyor serum yiyoruz Allah hepimize kolaylıklar versin

Aaa ben sen bulaniyo midem falan yazinca ciddi bulantilar ogurmeler kusmalar sandim ole bisey olmaz kuzum. Ben su icerken bile oguruyorum hatta artik sularin tadı farkli gelmeye basliyo aritici baska onceden aritici icemezdim simdi hazir icemiyom erikli kokuyo mesela hamidiye kokmuyo siniflandirdim sulari

Ay çok güldüm suya Allah yardımcın olsun canım. Ya biz eşimle biraz enteresan tipleriz öğlen böyle bişi almış yiyeyim dedim sonra söylemesi ayıp çıkartıyorum bana gülüyor falan işin eğlencesini arıyoruz biraz yoksa bu hamilelik 3 gün kabız 2 gün normal 3 gün kabız 2 gün normal otomatiğe bağladık resmen bazen sana tavsiye ettiğim hiçbirşey fayda etmiyor ulen diyorum kıza da o kadar tavsiye veriyoruz aha durdu yine diye. Doktorum da az relaks sanırım bişi yiyemezsen kasma dedi bende kasmıyorum bugün sabah kahvaltısında sağlam yedim öğlen rhhhh işte öyle duruyorum bakalım birazdan başıma neler gelecek yemek yicem çünkü yoksa hamdolsun öyle aşırı aşırı yok öğlen çok kötüydüm 2 saat uyuyayım ben en iyisi dedim zaten uyumaya meyilliyiz şimdi geçmiş gibi ama gibi tetikte bekliyor sanki ya bide ne oluyor biliyor musun böyle hamileler anlar midem bulanınca bebişe diyorum ki çen minicik boyunla bana artislik mi yapıyorsun tipe bak diyorum eğlenmesine bakmaya çalışıyorum sanırım birazda ondan bu hallerim herhalde zor bulduk ya Elhamdulillahi rabbil alemin

Yaaa ben de bir tek ben de belirti olmuyor diye üzülüyordum:)

Doktor mide bulantısı için ne ilacı veriyor kızlar, mideniz bulandığında gidip aldınız mı hemen yoksa biraz dayanmaya mı çalıştınız

Doktor mide bulantısı için ne ilacı veriyor kızlar, mideniz bulandığında gidip aldınız mı hemen yoksa biraz dayanmaya mı çalıştınız
Ben 1 hafta kustum sürekli yani mide bulantım ancak kusunca rahatliyordu sonra doktor kusman iyi değil bebek için dedi öğürmek,kusmak kasılma yapıyor diye prilam verdi ondan sonra rahatladım

Hadi yaa ayranda mı içemiycez yafuuuu Bol bol turşu ye kuzum şifa olsunnn, can olsunnnn

Yeaaa ama ben seni yerim kiiii

Kuzum bende senin gibi sentetik ilaçları kullanmayı hiç sevmeyen biriyim ama şu an kullandığım ilaçların haddi hesabı yok Allahım bebeklerimizi korusun

Ayy ne guzel duygular bunlar aslinda yasamak bile guzel ama benim doktorumda ben gibi pimpirikli sanirim cunku ogurmek kusmak bunlar kanama alanimda oldugu icin sakincali seylermis. Eger rahatsan bekle biz bugun 9 haftaya giris yaptik cok sukur 39uda goruruz insaAllah

Kuzum bende senin gibi sentetik ilaçları kullanmayı hiç sevmeyen biriyim ama şu an kullandığım ilaçların haddi hesabı yok Allahım bebeklerimizi korusun
Amin kuzum amin ilaçların çoğunu yakında kestirir muhtemelen canım yavaş yavaş bir kaç ilaç kalır inşaAllah Rabbim burada gören görmeyen bu tüp bebek zorlu süreçlerinden geçmiş herkesin yardımcısı olsun. Bebeklerimizi kucağımıza da almamızı sağlıkla kolaylıkla afiyetle nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…