2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bende bugun kan verdim bakalım sonucu yarın cıkıcak negatif cıkarsa birşey oluyormu acaba benim biraz lekelenmem var doktor sonuca göre git iğneni yaptır dedi
Canım benim de lekelenmem olmuştu, onu önemsemediler. Ciddi bir kanaman olmadıkça 28. haftada iğne vurulacaksın dediler.. Senin de lekelenmen var sadece, eğer artmazsa ki artmaz 28. haftayı bekleyeceksin..

Aaa öyle miymiş ben kan sulandırıcı kullanmıyorum canım progestan ve estrofem demek ki onlar şişlik yaptı artık bayadır kullanıyoruz çünkü
Progestanın da şişirdiğini sadece progestan kullanan arkadaşlar söylemişti canım, maalesef böyle yan etkileri var ilaçların..

Canımm gözün aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Endişelenme neredeyse hepimiz böyle lekelenmeler yaşıyoruz, hatta regl kanaması gibi kanama yaşayan arkadaşlarımız bile var ve gebelikleri sağlıklı ilerliyor

Canımm seni meslektaşın olarak çok çok iyi anlıyorum. Bir tarafta bebeğin, diğer tarafta bebeklerin.. Bende nöbet ve aralıksız 6 saat dersten sonra ciddi bir kasık ağrısıyla gittim doktora. Sadece nöbet tutamaz diye rapor yazsanız dedim yok dinlenmen gerek bu hassas bir süreç dedi ama içim içimi yiyor. Öğrenciler de küçük olduğu için sürekli karnıma koşup koşup sertçe sarılıyorlar vs. Bu yüzden bende evdeyim şimdi. Allahım yardımcın olsun, seni de bebeğini de okuldaki bebeklerini de korusun. Hayırla sağlıkla bebeğine kavuş

Benim önceki gebeliğim öyleydi sıfır belirti ile doğuma gittim ben şanslı oldugun için sukretmelisin bu gebeligimde hayattan soğudum kanama sancı bulantı baş ağrısı....

Kızlar bısey sorcam bacakların agrıması normal mi? 1 haftadır evde yatıyorum ama bacaklarım acayip agrıyor sanki 1 haftadır koşuyormuşum gibi

Evet cem hocanin gecmesine o kadar uzuldum ki , son transferimi mehmet resit yapti o yok diye. Ben adlen hanima gidiyorum reyap hastanesinde cok ilgili cok cici bi hanim doktor. Tup bebek oldugu icin en az benim kadar titizleniyo sagolsun.

Arkadaşlar merak etmeyin 6-7. Haftalar gibi aşırı kanamalı bildiğiniz regl gördüm, 1.8cm kanama alanım vardı, WC dışında kalkmadım her gün kalçadan göbekten ve fitil iğne oldum kanama alanım geçti ve çok şükür sağlıkla ilerliyor gebelik bugün 13 haftalık olduk 16 haftaya kadar olabiliyormuş böyle kanamalar endişe etmeyin kendinizi hırpalamayın iyi düşünün bebek de tutunacak güç bulsun .

Selamunaleykum kızlar bir insan kendi kendine nasıl nazar değdirir yani şekil a ben bugün midem bulanıyor kendi kokumdan rahatsız olmaya başladım. Bugüne kadar öyle aman aman belirti yaşamamış bir insandım. Daha doğrusu şöyle oluyordu mesela 8. Haftaya girdik ogün göğüs ağrısı kasık batması oluyordu ama hafta boyunca hiç belirtim kalmıyordu. Taaaaki bugüne kadar 8+3 herkesin belirtisi geçmeye başladı benim yeni başladı bakalım neler olcak psikolojik olarak kendimi yatıştırmaya çalışıyorum bazen başarıyorum da tavsiye ederim şöyle ki mide bulantısına şunu diyorsunuz;

Ben aslında yoqum ben senin bilinçatınım ben hayal ürünüyüm. Ben yoqqqum (burhan altıntopun bir repliği baya kafa da dağıtıyor )

Benim mide bulantım iyice arttı açım ama yiyemiyorum. Bi ilaç kullanabılıyormuyuz bunun ıcın ya

Yaaa kuzumm kıyamamm Benim de ilaçların bazısını bırakınca el ayak titremelerim gitti, sadece halsizlik kaldı diyordum ki mide bulantısı başladı. Önceleri aklıma bile gelmezken şimdi kütür kütür salatalık turşusu yiyorum, başka türlü bastıramıyorum midemi.. Sende bi denesen mi?

Kızlar mide bulantısı için prillam die bi ilaç var sorun doktorunuza benimde 8+3 ama mide bulantım hafifledi iştahsızlık sanki midem dolu gibi ama yemek önüme gelince yiorum

Bu arada vealeykümselam canım arkadaşım

Kızlar bısey sorcam bacakların agrıması normal mi? 1 haftadır evde yatıyorum ama bacaklarım acayip agrıyor sanki 1 haftadır koşuyormuşum gibi
Canım her gebenin öyküsü kendine has. Yani olabiliyor böyle ağrılar, bunun için magnezyum desteği yararlı olabilir.. Geçmiş olsun

Benim mide bulantım iyice arttı açım ama yiyemiyorum. Bi ilaç kullanabılıyormuyuz bunun ıcın ya
Doktor bana prilam yazdı canım gece yatmadan önce 2 tane alıyorum çok şükür rahatladım her gün kusarak güne basliyordum çok şükür ilaç başladığından beri kusmam olmadı

Kızlar her gün yeni bir güncelleme geliyor 7+4 olduk 6. Haftadan beri mide bulantılarım çok fazlaydı kusuyordum hergün mutlaka ilaç başladım mide bulantısı geçti şişkinlik var 2 gündür de inanılmaz bi şekilde ne yapsam geçmiyor aşırı rahatsız ediyor bugün de inanılmaz halsizim mutsuzum da en mutlu olmam gereken zaman da hemde kolum kalkmıyor ya aşırı halsizim Daha neler gelecek bakalım başımıza her güne başka biseyle uyanıyoruz

Prilam dr iciom ben geceleri uyumadan 2 tane gunum daha iyi geciyo en azindan doktorum vermisti doktoruna soyle verir kesin. Gunde 4 taneye kadar icilebiliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…