2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Amin amin amin tabi herhalde benim ağır değil o kadar hamdolsun hani çok ağır yaşamayayım da tabi mide bulantım var ama eğer öğürmeye devam ettirirsem ediyorum ya şöyle biz eski sporcu ve antrenörüz azcık kendimize de yeter kalk ayağa falan direktif veriyoruz. Kendimizi motive ediyoruz diyelim Bugünde 2 -3 öğürdüm yeter dedim devam edersem edeceğim. Gittim uyudum. Dedim ya azcık karakterimiz farklı ama şuna katılıyorum ve altını çiziyorum doktor tavsiye ediyorsa ve aşırı kusma öğürme varsa yrdımcı olacak ek ilaçlar kullanılmalı buna nasıl karşı çıkabilirim evet az kaldı ya Rabbim o günleri de göstersin bizlere sağlıkla kolaylıla afiyetle

Boyle dedin ya yarinda insaAllah daha kotuyum kizlaarrrr demezsin ne soylersek fazlasi oluyo cok hoş

Amiiiinnnn canımmm aminnnn

Hadi yaa ayranda mı içemiycez yafuuuu Bol bol turşu ye kuzum şifa olsunnn, can olsunnnn
Amin kuzum amin Allah razı olsun benim kan tahlillerimle alakalı canım folik asit oranımı düşürmeme rağmen yüksek çıkmış oda tehlikeli sürekli olursa 5 şişe ayran alıp 2,5 litresini içersen olacağı oydu demiyorda kimse bana ayar önemli orta yollu olmak önemli vesselam

Aman ha bugüne kadar belirtim yok diye söylüyordum buralarda sen dillendirme üzülme ya belirti olmaması nimet nimet
Artık öyle düşünmek istiyorum valla yoksa stresten ölecem, hayır bir de ben midesi rahatsız olan biriyim normalde 2 3 günde kusarım her şeyi yiyemem midem sürekli ağrır. Hamile kaldım kalalı hiçbir şey yok , eşimde artık asitli yemediğin için miden kendine geliyor diyor , ama ya gebelik belirtisi:)))

Ben de öyleyim. Maasallah diyeyim sıkıntı olmasın bulantısız devam edelim ama normalde midem çok çabuk bulanır. Zaten kronik mide rahatsızlıklarım var. Ama pozitiften beri hâlâ bulantım yok şükür Kaşınmayalım biz bence

Hamilelik kimi insana da tedavi vesilesi oluyor aslında bir çok hastalığın geçmesine de vesile olduğu oluyor belki size Rabbim hamileliği şifa yaptı keyfini çıkartalım bugünlerin çok uğraştık çok bekledik hala da iğneler ilaçlar normal hamilelikler gibi değil süreçlerimiz hamdolsun

Hanımlar sımdı çok önemli bişey sorcam. Ben çayı çok özledim. Arada günde bir bardak acık çay içiyorum. Siz içiyormusunuz? Gunde kaç bardak ıcebılırız?

Hanımlar sımdı çok önemli bişey sorcam. Ben çayı çok özledim. Arada günde bir bardak acık çay içiyorum. Siz içiyormusunuz? Gunde kaç bardak ıcebılırız?
Ben hergün koca bir fincanım var onunla içiyorum çok demli değil ama çok açık da değil sabah kahvaltıda içiyorum çaycıyız biz yaw içmezsem başım ağrıyor günde bir kupa çay da sıkıntı yok tabi ben çikolata kahve gibi ek kafein içeren gıdalar tüketmediğim için o bana yetiyor. Önerdikleri de o zaten. 200 mg geçilmemesi gerek oda 3-4 bardak çaya tekabül ediyor. Bana gerçi normal şartlarda oda az En çok zorlandığım kokoreç ve çay zaten benim hamdolsun amaaan nolcak yemeyiveririm

Akşam neyse de sabah kahvaltı caysız gitmiyor ya neyse ben de gunde bır bardak içeyim artık

Valla ben hem genetik hem meslekten dolayı çay tiryakisiyim , İlk haftalar çok zor geçti . Günde 2-3 bardak açık çay içiyorum. Bugün 8.haftamızı kutladık ve kahvaltıda 6 bardak açık çay içtim
Tabi yarın yine aynı düzene dönücem Okulda hiç içmiyorum.

Akşam neyse de sabah kahvaltı caysız gitmiyor ya neyse ben de gunde bır bardak içeyim artık
Kuzum mevzu aslında kafein… mesala gün içerisinde çikolata yeşil çay kahve (içinde kafein olan besinlere bakarsan yazıyor ) alıyorsan mecburen çaydan kısacaksın. Günde en fazla kafein alman gereken miktar 200-250 mg ona göre hesap et hepsini ben gibi çaya da yatırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…