Amin amin aminAyy ne guzel duygular bunlar aslinda yasamak bile guzel ama benim doktorumda ben gibi pimpirikli sanirim cunku ogurmek kusmak bunlar kanama alanimda oldugu icin sakincali seylermis. Eger rahatsan bekle biz bugun 9 haftaya giris yaptik cok sukur 39uda goruruz insaAllah
Boyle dedin ya yarinda insaAllah daha kotuyum kizlaarrrr demezsinAmin amin amintabi herhalde benim ağır değil o kadar hamdolsun hani çok ağır yaşamayayım da tabi mide bulantım var ama eğer öğürmeye devam ettirirsem ediyorum ya şöyle biz eski sporcu ve antrenörüz azcık kendimize de yeter kalk ayağa falan direktif veriyoruz. Kendimizi motive ediyoruz diyelim Bugünde 2 -3 öğürdüm yeter dedim devam edersem edeceğim. Gittim uyudum. Dedim ya azcık karakterimiz farklı ama şuna katılıyorum ve altını çiziyorum doktor tavsiye ediyorsa ve aşırı kusma öğürme varsa yrdımcı olacak ek ilaçlar kullanılmalı buna nasıl karşı çıkabilirim evet az kaldı ya Rabbim o günleri de göstersin bizlere sağlıkla kolaylıla afiyetle
Kendi ağzımla kendimi mahvediyorum canım o kesinBoyle dedin ya yarinda insaAllah daha kotuyum kizlaarrrr demezsinne soylersek fazlasi oluyo cok hoş
Salı günü canımın içi, kalbim pıt pıt dilimde dua bekliyorumAminnnnn cok aminn kuzum senin randevun ne zamandi ?
Amiiiinnnn canımmm aminnnnAmin kuzum amin ilaçların çoğunu yakında kestirir muhtemelen canım yavaş yavaş bir kaç ilaç kalır inşaAllahRabbim burada gören görmeyen bu tüp bebek zorlu süreçlerinden geçmiş herkesin yardımcısı olsun. Bebeklerimizi kucağımıza da almamızı sağlıkla kolaylıkla afiyetle nasip etsin
Dualarim seninle ve miniginle canimm hayirli haberler alicaz insaAllahSalı günü canımın içi, kalbim pıt pıt dilimde dua bekliyorum
Amin kuzum amin Allah razı olsunHadi yaa ayranda mı içemiycez yafuuuuBol bol turşu ye kuzum şifa olsunnn, can olsunnnn
Artık öyle düşünmek istiyorum valla yoksa stresten ölecem, hayır bir de ben midesi rahatsız olan biriyim normalde 2 3 günde kusarım her şeyi yiyemem midem sürekli ağrır. Hamile kaldım kalalı hiçbir şey yok , eşimde artık asitli yemediğin için miden kendine geliyor diyor , ama ya gebelik belirtisi:)))Aman ha bugüne kadar belirtim yok diye söylüyordum buralarda sen dillendirmeüzülme ya belirti olmaması nimet nimet
Artık öyle düşünmek istiyorum valla yoksa stresten ölecem, hayır bir de ben midesi rahatsız olan biriyim normalde 2 3 günde kusarım her şeyi yiyemem midem sürekli ağrır. Hamile kaldım kalalı hiçbir şey yok , eşimde artık asitli yemediğin için miden kendine geliyor diyor , ama ya gebelik belirtisi:)))
Hamilelik kimi insana da tedavi vesilesi oluyor aslında bir çok hastalığın geçmesine de vesile olduğu oluyor belki size Rabbim hamileliği şifa yaptıArtık öyle düşünmek istiyorum valla yoksa stresten ölecem, hayır bir de ben midesi rahatsız olan biriyim normalde 2 3 günde kusarım her şeyi yiyemem midem sürekli ağrır. Hamile kaldım kalalı hiçbir şey yok , eşimde artık asitli yemediğin için miden kendine geliyor diyor , ama ya gebelik belirtisi:)))
Ben hergün koca bir fincanım var onunla içiyorum çok demli değil ama çok açık da değil sabah kahvaltıda içiyorum çaycıyız biz yaw içmezsem başım ağrıyorHanımlar sımdı çok önemli bişey sorcam.Ben çayı çok özledim. Arada günde bir bardak acık çay içiyorum. Siz içiyormusunuz? Gunde kaç bardak ıcebılırız?
Akşam neyse de sabah kahvaltı caysız gitmiyor yaBen hergün koca bir fincanım var onunla içiyorum çok demli değil ama çok açık da değil sabah kahvaltıda içiyorum çaycıyız biz yaw içmezsem başım ağrıyorgünde bir kupa çay da sıkıntı yok tabi ben çikolata kahve gibi ek kafein içeren gıdalar tüketmediğim için o bana yetiyor. Önerdikleri de o zaten. 200 mg geçilmemesi gerek oda 3-4 bardak çaya tekabül ediyor. Bana gerçi normal şartlarda oda az En çok zorlandığım kokoreç ve çay zaten benim hamdolsun amaaan nolcak yemeyiveririm
Valla ben hem genetik hem meslekten dolayı çay tiryakisiyim ,Hanımlar sımdı çok önemli bişey sorcam.Ben çayı çok özledim. Arada günde bir bardak acık çay içiyorum. Siz içiyormusunuz? Gunde kaç bardak ıcebılırız?
Hanımlar sımdı çok önemli bişey sorcam.Ben çayı çok özledim. Arada günde bir bardak acık çay içiyorum. Siz içiyormusunuz? Gunde kaç bardak ıcebılırız?
Çok açık içtiğim için iki yada üç içiyorum ben canımHanımlar sımdı çok önemli bişey sorcam.Ben çayı çok özledim. Arada günde bir bardak acık çay içiyorum. Siz içiyormusunuz? Gunde kaç bardak ıcebılırız?
Kuzum mevzu aslında kafein… mesala gün içerisinde çikolata yeşil çay kahve (içinde kafein olan besinlere bakarsan yazıyor ) alıyorsan mecburen çaydan kısacaksın. Günde en fazla kafein alman gereken miktar 200-250 mg ona göre hesap et hepsini ben gibi çaya da yatırabilirsinAkşam neyse de sabah kahvaltı caysız gitmiyor yaneyse ben de gunde bır bardak içeyim artık
3 bardak içiyorum valla hem de açık değilHanımlar sımdı çok önemli bişey sorcam.Ben çayı çok özledim. Arada günde bir bardak acık çay içiyorum. Siz içiyormusunuz? Gunde kaç bardak ıcebılırız?
Canımsın Allah razı olsun kuzumDualarim seninle ve miniginle canimm hayirli haberler alicaz insaAllah