- 19 Ağustos 2022
- 107
- 164
- 31
Canim sen corluda hangi dr gidiyosun ? Yada basladinmi bi dra.
Kizlar çok şükür bir sorun yokmuş ikiz olduğu için yerleşme kanaması olmuş coraspin kestik simdilik iyi dedi doktor inşallah devam eder böyle
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gözünüz aydınBrüksel Tüp Bebek Merkezi Hüsamettin Uslu
Ben öyleyim canım 54 kiloyum ama her yerim şiş koca bir göbek ve meme ile geziyorumKızlar bir şey sorucam sizlere. Karın kısmında şişlik olan var mı? Sanki 4 aylık hamile gibi karnım büyüdü ama şiş yani belli bu neden oluyo acaba. Kilo da almadım zaten çok bişey yiyemiyorum. Kasıklarımda hep bi ağırlık baskı var
Ben de anasınıfı ogretmeniyim çocuklar koşup sarilacaklar diye bana karnima sağlam vuruyorlar ama yine de rapor alamıyorum Dr bebegim tehlike de demedigi sürece devam etmeyi düşünüyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsunSevgili arkadaşlarım. Şuan 7+5 iz.
Sizinle yaşadığım bi durumu paylaşmak istiyorum. Özel Eğitim Öğretmeniyim ve öğrencilerim otizmli minnoşlar. Mesleğimi çok çok severek yapıyorum. Fakat çocuklarım fazlasıyla hırçın, saldırgan ve yönergeyi zor alıyorlar. 2 gün önce birisi karnıma sağlam bir yumruk attı.Tabi profesyonel davranmaya mecburum...Okulda da hamile olduğumu pek bilen yok. Ağlamamak için kendimi zor tuttum , derin derin nefes alıp verdim. Oy kuzum dedim farkında olsan beni anlasan böyle birşey yapar mısın dedim içimden... Sonrasında kasıklarımda ağrı sancı başladı. Güçlü olmaya çalıştım, vesvese yapmamaya vs.
2 gün boyunca devam edince bugün doktoruma gittim ve 7 günlük rapor verdi. Zaten zor sahip oldun rapor vereyim de dinlen güzelce dedi sağolsun. Eşim bu konuda çok çok hassas. Ama işimi nasıl bırakayım. Devlet okulunda 12 yıldır mesleğimi yapıyorum ve bu meslek bana doyumsuz haz veriyor . Rica etsem bana özellikle dua eder misiniz? Çocuklarım durulsun, bebeğime zarar gelmesin, işlerim kolaylaşsın diye
Denerim canim çok teşekkürlerCanımcım o zaman şöyle yapabilirsin, evde eski bir atletin ya da kumaş parçası vs varsa onu kes günlük ped niyetine kullan yanman geçene kadar. Onları da kullan at yaparsın günlük ped gibi.. Ben şu an pamuklu bezle dikilmiş günlük pedleri kullanıyorum, yıkayıp tekrar kullanıyorsun. Eski usul ama enfeksiyon vs yapmıyor, okulda 1-2 defa günlük ped kullandım hemen senin gibi yanma yaptı.
Yok ya direk adet tarihine bakıyorlar ama senin doktor ne kadarlık dediBende 15 ağustosta transfer oldum ve son regl tarihim 27 temmuz. Benim geç döllenme olmuş demek diye düşündüm şu an
Çok teşekkür ederim canım benimÇok şükürÇok sevindim. Gözünüz aydın.
Ben erson beyde histereskopi ameliyati oldum ustelik tup bebek doktorum cem celik yonlendirdi... ameliyat yapdim dedi oyle israr etti ki yaptim diye inandik. Rahim filmi cekildim yapmamis gittim ben yaptim cektirdigin yer şöle böle dedi cem hocayla gorustu cem hoca dedi yaptim diyosa yapalim transferi onun yuzunden ilk olan transferim en kaliteli embriyom çöp oldu. Sonrasinda cem hoca tekrar ameliyat etti o yuzden ersonu hic sevmem vatan hastanesi bana hep ticarethane gibi gelmistir dikkat ettiysen butun dogum doktorlarinin takipcisi fazla... umarim erson beyde sen bi sorun yasamassinErson Aksu'ya daha önceki denemelerde gitmiştim. Yine ona gideceğim, henüz gitmedim. Önce bir tüp bebek doktorumla kalp atışlarını duyalım da inşallah.
Canım benim de 7. Gün ufak lekelenmem oldu ama doktorum hiç korkma ilaçlarına devam et dedi ben de devam ettim istersen doktoruna danış ama bence endişelenme hiç gerek yokCevap yazarsanız çok sevinirim. aranızda yerleşme kanaması yaşayanlar oldu mu? Şuan çok korkuyorum. Bugün transferimin 7. Günü. Erken gebelik testinde pozitif çıktı. Bugün öğlen kan verdim beta değerim 43,7 çıktı. Çok sevindim. Ancak 1 saat önce kahverengi pembe karışımı leke geldi. Sildikçe hala geliyor. O kadar korkuyorum ki, başına böyle bir şey gelen oldu mu? Cevap verirseniz çok sevinirim
Allah o güzel kalbinin karşılığını versin inşallah, melekler bebeğini korusun, nedense çok duygulandım yazına gözyaşlarıma hakim olamadım, ailemde o kadar engelli var ki hem o yanıma ağladım hem de çok zor anne olma şansıma ağladım, inşallah sana çok okuyacağım, Allahım seni ve bebeğini korusun inşallah, melekler bebeğini her şeyden korusun inşallah, sağlıkla kucağına alırsın inşallahSevgili arkadaşlarım. Şuan 7+5 iz.
Sizinle yaşadığım bi durumu paylaşmak istiyorum. Özel Eğitim Öğretmeniyim ve öğrencilerim otizmli minnoşlar. Mesleğimi çok çok severek yapıyorum. Fakat çocuklarım fazlasıyla hırçın, saldırgan ve yönergeyi zor alıyorlar. 2 gün önce birisi karnıma sağlam bir yumruk attı.Tabi profesyonel davranmaya mecburum...Okulda da hamile olduğumu pek bilen yok. Ağlamamak için kendimi zor tuttum , derin derin nefes alıp verdim. Oy kuzum dedim farkında olsan beni anlasan böyle birşey yapar mısın dedim içimden... Sonrasında kasıklarımda ağrı sancı başladı. Güçlü olmaya çalıştım, vesvese yapmamaya vs.
2 gün boyunca devam edince bugün doktoruma gittim ve 7 günlük rapor verdi. Zaten zor sahip oldun rapor vereyim de dinlen güzelce dedi sağolsun. Eşim bu konuda çok çok hassas. Ama işimi nasıl bırakayım. Devlet okulunda 12 yıldır mesleğimi yapıyorum ve bu meslek bana doyumsuz haz veriyor . Rica etsem bana özellikle dua eder misiniz? Çocuklarım durulsun, bebeğime zarar gelmesin, işlerim kolaylaşsın diye
Ben de 7. Gün değerim 29.97ydiCevap yazarsanız çok sevinirim. aranızda yerleşme kanaması yaşayanlar oldu mu? Şuan çok korkuyorum. Bugün transferimin 7. Günü. Erken gebelik testinde pozitif çıktı. Bugün öğlen kan verdim beta değerim 43,7 çıktı. Çok sevindim. Ancak 1 saat önce kahverengi pembe karışımı leke geldi. Sildikçe hala geliyor. O kadar korkuyorum ki, başına böyle bir şey gelen oldu mu? Cevap verirseniz çok sevinirim
Ben erson beyde histereskopi ameliyati oldum ustelik tup bebek doktorum cem celik yonlendirdi... ameliyat yapdim dedi oyle israr etti ki yaptim diye inandik. Rahim filmi cekildim yapmamis gittim ben yaptim cektirdigin yer şöle böle dedi cem hocayla gorustu cem hoca dedi yaptim diyosa yapalim transferi onun yuzunden ilk olan transferim en kaliteli embriyom çöp oldu. Sonrasinda cem hoca tekrar ameliyat etti o yuzden ersonu hic sevmem vatan hastanesi bana hep ticarethane gibi gelmistir dikkat ettiysen butun dogum doktorlarinin takipcisi fazla... umarim erson beyde sen bi sorun yasamassin
Ya yazını okurken gözlerim doldu. O masumlara sabırla bakıyorsun onların istemeyerek de olsa yaptıklarına anlayış gösteriyorsun çok çok mutlu oldum gerçektenSevgili arkadaşlarım. Şuan 7+5 iz.
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim hassasiyetiniz ve güzel kalbinizeAllah o güzel kalbinin karşılığını versin inşallah, melekler bebeğini korusun, nedense çok duygulandım yazına gözyaşlarıma hakim olamadım, ailemde o kadar engelli var ki hem o yanıma ağladım hem de çok zor anne olma şansıma ağladım, inşallah sana çok okuyacağım, Allahım seni ve bebeğini korusun inşallah, melekler bebeğini her şeyden korusun inşallah, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Her bir cümlen çok kıymetli oldu benim içinYa yazını okurken gözlerim doldu. O masumlara sabırla bakıyorsun onların istemeyerek de olsa yaptıklarına anlayış gösteriyorsun çok çok mutlu oldum gerçektenRabbim güç kuvvet versin canım herkesin imtihanı başka… ama nacizane tavsiyem şu durumda önce kendini düşünmelisin önce kendi fiziksel ve ruhsal sağlığını sağlam tutacaksın ki başkalarına da yardım edebilesin. Bu kadar zor bir süreçten geçtikten sonra psikolojik olarak zaten zor süreçler atlatıyoruz ve kendi sağlığını öncelik tutmalısın. O minnoşların tabiki sana ihtiyaçları var ama sen iyi olmazsan onlara nasıl yardım edeceksin? Allah korusun ciddi bir rahatsızlıkta toparlayabilecek misin? Kendini ölç tart önceliğini belirleyip sınırlarını çiz canım. Bazen onu da yapayım buna da yetişeyim olmuyor çünkü çok yıpranırsın. Birde hamile kaldıktan sonra sadece biz anne olmuyoruz babalık hakkı da oluyor ona da kulak ver oldumu. Sonra bugünlerin bir daha geri gelmeyecek çok güzel hamilelik bir kere tadını da çıkar beni yanlış anlamanı istemem sadece ne çektiğimizi biz biliyoruz önce canına bakasın ki başkalarına yardımcı olasın mantığıyla yazdım. Dua edeceğim.
Ya yazını okurken gözlerim doldu. O masumlara sabırla bakıyorsun onların istemeyerek de olsa yaptıklarına anlayış gösteriyorsun çok çok mutlu oldum gerçektenRabbim güç kuvvet versin canım herkesin imtihanı başka… ama nacizane tavsiyem şu durumda önce kendini düşünmelisin önce kendi fiziksel ve ruhsal sağlığını sağlam tutacaksın ki başkalarına da yardım edebilesin. Bu kadar zor bir süreçten geçtikten sonra psikolojik olarak zaten zor süreçler atlatıyoruz ve kendi sağlığını öncelik tutmalısın. O minnoşların tabiki sana ihtiyaçları var ama sen iyi olmazsan onlara nasıl yardım edeceksin? Allah korusun ciddi bir rahatsızlıkta toparlayabilecek misin? Kendini ölç tart önceliğini belirleyip sınırlarını çiz canım. Bazen onu da yapayım buna da yetişeyim olmuyor çünkü çok yıpranırsın. Birde hamile kaldıktan sonra sadece biz anne olmuyoruz babalık hakkı da oluyor ona da kulak ver oldumu. Sonra bugünlerin bir daha geri gelmeyecek çok güzel hamilelik bir kere tadını da çıkar beni yanlış anlamanı istemem sadece ne çektiğimizi biz biliyoruz önce canına bakasın ki başkalarına yardımcı olasın mantığıyla yazdım. Dua edeceğim.