2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kuzuuu 1 günde mi içtin 2,5 lt

Selam canım anne adaylarım

Bende çayı kahveyi kestim ama tamamen değil. Haftada 2-3 bardak çay ve 1 fincan kahve kaçamağı yapıyorum ama Çikolata filan da yemiyorum

evet k
Kuzuuu 1 günde mi içtin 2,5 lt
Evet kuzu ya ayran içinde böyle kendime geliyorum diğer türlü tansiyonum hep düşük abartmışım tabi farkında değilim bir baktım 2 şişe bitmiş 3. Şişe yarıya gelmiş abooooo dedim ben ne yaptım ama ayran var ya offff hamileliğinde neyi çok sevdin diye sorarlarsa ayran derim sanırım

Kızlarrrrr heyecandan unutmuşum yazmayı, gebelik testi kan tahlilimin yanlış çıkması üzerine 15 gün boyunca gebe değilim diye gezinirken ortalıkta ( sağlık bakanlığına şikayet ettim) ,3 gün önce istifra edip durmamdan kaynaklı gebelik testimi yeniledim ..ve anında beliren o çift çizgiyi gördüm hamileyimmmmmmdeğer 130binlerde , keseleri gördük 2 tane bebeğimiz var , kalp atışı çok az duyuldu henüz çok yeniler diye 30 una randevu verildi . İnşallah bırakmayacaklar annelerini çünkü 15 gün ilaç kullanmamıştım.. hemşirem bu mucize dedi, seninleler çok güçlüler .Allah isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin

Aaaaa negatif çıktı diye üzülürken hoooop birde 2 tane maşaAllah maşaAllah Rabbim korumuş,gerçekten mucize olmuş ama şunu anlamadım nasıl testte negatif çıktı ya tüp bebek merkezinde mi yaptırmıştın nerde yaptırmıştın?

Dışarıda tahlilleri yaptık, 0.26 değerle negatif denmişti. %99 ihtimalle kan tahlili doğru çıkarken %1 lik kısma denk geldik .. şansımız böyleymiş 15 gün geç varlıklarından haberdar olduk . Tek duam umarım iyilerdir çünkü estrofem ve progestanı bu süreçte kullanmadım. Sanırım vücudum yeterince üretmiş ki şuan benimleler .. cok karışığım halen evde bi değişik geziyoruz eşimle.

Yaaaaa çok sevindim tutunduklarına göre birde kanaman olmadı sanırım olmadığına göre demekki vücut ihtiyaç duymamış ya maşaAllah ne güzel bir haber sudan çıkmış balığa dönmüşsünüzdür şimdi ya Allah çok büyük gerçekten ne ilaca ne bişeye bakıyor aana onları bağışlamış elhamdulillah çok sevindim Rabbim korusun

Çok teşekkür ederim evet hiç kanama olmadı . Hemşirem de çok şaşırdı ilk kez bunu yaşıyorum dedi .. inşallah kalplerinin güzel attığını duyuyum şuan başka dileğim yok şuan

Çok teşekkür ederim evet hiç kanama olmadı . Hemşirem de çok şaşırdı ilk kez bunu yaşıyorum dedi .. inşallah kalplerinin güzel attığını duyuyum şuan başka dileğim yok şuan
Benim bir öğrencim de benzer durumda kalmış ve birde adet söktürücü kullanmış baya ona rağmen sağlıklı bir oğlu olmuştu. Allah ol dedi mi oluyor gerçekten ya Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı da nasip etsin cümlemize nasip etsin

İnanamıyorum ya çok değişik gerçekten bir mucize bu Allah size bağışlamış inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız valla şoklar içinde okudum çok tebrik ederim gözünüz aydın olsun

Ayyyy çoook sevindimmm sağlıkla al kucağınaa canım benim maşallah

Çok teşekkür ederim , bir süre 2. Transfer için başlıkları takip ediyordum . Ama hepte bu gruba ait hissedip kendimi dönüp dönüp yorumlarınızı okuyordum .

Allahım tüylerim diken diken şuan .çok şükür nasıl mutlu olduğumu anlatamam.harika bir süpriz ve anı.minnoşlar şakacı olacaklar belliki sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz .dualarımda biri daha var inşallah onun da en kısa zamanda güzel haberini alırız bizi unutmaz yazar buraya umarım .

Okurken duygulandim Allahim sen ne büyüksün. Boşuna demiyoruz minik mucizeler diye gercekten mucize olmuş cok sevindim gozunuz aydin

Okurken duygulandim Allahim sen ne büyüksün. Boşuna demiyoruz minik mucizeler diye gercekten mucize olmuş cok sevindim gozunuz aydin
Çok teşekkür ederim , bebeklerimiz şuan dünyadaki en güvenli yerdeler .Ve hissediyorlar onları ne kadar istediğimizi, henüz temas kurmadan nasıl bir bağ yakaladığımızı..bundandır güçlü olmaları. İsteyen herkesin tez vakitte bu duyguya ulaşması için dua ediyorum hep, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…