- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 40
Yok canım çalışıyorum ped kullanmazsam her WC gittiğimde iç çamaşırımi değiştirmem lazım öyle bir imkanım yok maalesef fitil çok fazla akıntı yapıyor ve kanamam varCanım günlük ped kullanma bu süreçte, o yanmayı tetikler. Evdeysen sürekli çamaşır değiştir ya da tuvalet kağıdını katlayıp günlük ped niyetine kullan. Naçizane tavsiyem
Bugun tekrar hcg istemisti doktorum cok sukur 1800 cıkti. Ve karindan minik bir kese gordubenim durumumu yaşayan varsa umut olsun. Önceki değer için belki labarotuar hatasıdır artık sürece bakmaz dedi
Çok şükür gözün aydın canım, sağlıkla korkutmadan ilerlesin inşaallahBugun tekrar hcg istemisti doktorum cok sukur 1800 cıkti. Ve karindan minik bir kese gordubenim durumumu yaşayan varsa umut olsun. Önceki değer için belki labarotuar hatasıdır artık sürece bakmaz dedi
Ahh hadi gözün aydın canım, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun ikizleriniKizlar çok şükür bir sorun yokmuş ikiz olduğu için yerleşme kanaması olmuş coraspin kestik simdilik iyi dedi doktor inşallah devam eder böyle
Ya öylemi 6+2olduk bizde doktorum da öyle dedi uygulama da öyleResmen aynı gidiyoruz canımnekadarlık oldun
Allah razı olsun canlarım Amin inşallahAhh hadi gözün aydın canım, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun ikizlerini
Canımcım o zaman şöyle yapabilirsin, evde eski bir atletin ya da kumaş parçası vs varsa onu kes günlük ped niyetine kullan yanman geçene kadar. Onları da kullan at yaparsın günlük ped gibi.. Ben şu an pamuklu bezle dikilmiş günlük pedleri kullanıyorum, yıkayıp tekrar kullanıyorsun. Eski usul ama enfeksiyon vs yapmıyor, okulda 1-2 defa günlük ped kullandım hemen senin gibi yanma yaptı.Yok canım çalışıyorum ped kullanmazsam her WC gittiğimde iç çamaşırımi değiştirmem lazım öyle bir imkanım yok maalesef fitil çok fazla akıntı yapıyor ve kanamam var
Ben taze transfer 9. Günde 12.45 ile öğrendim ve değerim iyi dediler devam ediyor artışımherkese merhaba. gebeliği sağlıkla devam eden anne adaylarına bi soru sormak istiyorum..
Bugün transferimin 7. Günü. Kan değerim 43,8 çıktı. Aranızda 7. Gün kan testi vermiş olanlar var mı? Varsa değeriniz kaçtı? Açıkçası değerimin normal olup olmadığını çok merak ediyorum. Sevgiler
Canımcım senin transfer tarihin ne zamandı? Bende 6+3 üm.Ya öylemi 6+2olduk bizde doktorum da öyle dedi uygulama da öyle
Canım gözün aydın, sağlıkla kucağına al bebeğiniherkese merhaba. gebeliği sağlıkla devam eden anne adaylarına bi soru sormak istiyorum..
Bugün transferimin 7. Günü. Kan değerim 43,8 çıktı. Aranızda 7. Gün kan testi vermiş olanlar var mı? Varsa değeriniz kaçtı? Açıkçası değerimin normal olup olmadığını çok merak ediyorum. Sevgiler
Kaç haftalıksın canımGittim canım çok şükür herşey yolunda kalp atışını da duyduk
Benimde 8.günde 48 çıkmıştı sonra giderek arttı inşallah seninde artarherkese merhaba. gebeliği sağlıkla devam eden anne adaylarına bi soru sormak istiyorum..
21agustos ama transfer tarihine bakmıyoruz dedi son adet tarihim de 2 ağustosCanımcım senin transfer tarihin ne zamandı? Bende 6+3 üm.
Bende 15 ağustosta transfer oldum ve son regl tarihim 27 temmuz. Benim geç döllenme olmuş demek diye düşündüm şu an21agustos ama transfer tarihine bakmıyoruz dedi son adet tarihim de 2 ağustos
Canım oksaparı vurmaya başladıktan 2-3 gün sonra o şişlik bende de oluştu, şu an 4 aylık hamile gibiyim.. Doktora sordum, kullandığın ilaçlar şişkinlik yapar dedi..Kızlar bir şey sorucam sizlere. Karın kısmında şişlik olan var mı? Sanki 4 aylık hamile gibi karnım büyüdü ama şiş yani belli bu neden oluyo acaba. Kilo da almadım zaten çok bişey yiyemiyorum. Kasıklarımda hep bi ağırlık baskı var
BenKızlar aranıZda kan uyuşmazlığı olan varmı
Bende bugun kan verdim bakalım sonucu yarın cıkıcak negatif cıkarsa birşey oluyormu acaba benim biraz lekelenmem var doktor sonuca göre git iğneni yaptır dediBen28. haftada iğne vurulmamız gerekiyormuş canım ama onun öncesinde ciddi bir kanama olursa 28. hafta beklenmiyormuş..
Aaa öyle miymiş ben kan sulandırıcı kullanmıyorum canım progestan ve estrofem demek ki onlar şişlik yaptı artık bayadır kullanıyoruz çünküCanım oksaparı vurmaya başladıktan 2-3 gün sonra o şişlik bende de oluştu, şu an 4 aylık hamile gibiyim.. Doktora sordum, kullandığın ilaçlar şişkinlik yapar dedi..