2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Hani hamileler hep uyurdu oturduklari yerde uyurlardi falan ben hic uyyuyamiyorum gece 50 kere uyanip uyumaya debeleniyorum gece uykusuna hasret kaldim

Canım benim prilam diye bı ilaç veriyorlar kadın doğum doktorlari ama ben 8 ay kullanmistim hafifletiyor tam gecirmese de bı sor doktoruna istersen

Doktorum bana ilk aylarda mide bulantını ne kesiyosa onu ye istersen bütün gün peynir ekmek ye bebeğin gelişir onu sakın düşünme sıvı beslen demişti

Çok korktum bende benimde azaldı coraspirini kesti ama insan panik yapıyor
Bende öyle canım ilk kahve pıhtılı geldi aşırı korkmadım sonra 3 parmak kadar kırmızı geldi dedim heralde gitti ama gittiğimizde herşey yolundaydı dinlendim coraspirini kestim bugün 3 günğm çok şükür saba sadece parmak ucu kadar hafif kahve akıntı gelmiş okadar dahada yok olmasında inşalllah çok panik oluyosun cidden

Hani hamileler hep uyurdu oturduklari yerde uyurlardi falan ben hic uyyuyamiyorum gece 50 kere uyanip uyumaya debeleniyorum gece uykusuna hasret kaldim
Demekki depoların kan değerlerin iyiymiş canım yani sağlam depoların var ise depolardan çekse de bu seni etkilemiyor ben dün bi dışarı çıktım yani akşam 22:00 gibi uyudum sabah 09:30 a kadar tabi namaza falan kalktık ama yani yorulunca da baya sızıyor insan sanki inşaatta çalıştım altı üstü 100 metre yürümüşüdür

Kızlar kalp atışını duyduk çok şükür öyle bir stres ve heyecanla gittim ki anlatamam hayatımda daha heyecanlı bir bekleyişim olmamıştı sanırım hiç bir sınav stresine,düğün stresine benzemiyordu ama o sesi duyunca bitti çok şükür kendimi o kadar sıkmışım ki ağlayamadım bile gözyaşım bile düşüp düşmeme arasında kaldı ve tüp bebek doktorumuzla da ayrıldık yeni doktora da 2 hafta sonra gitmemi söyledi inşallah burdaki herkese Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah bulantılarım çok olduğu için de prilam yazdı gece 2 tane icecem

Evet bugun normal regl rengi gibi geliyor ama bozuk para kadar agrım filan yok doktor cagırdı öğleden sonra tekrardn

herkese selam gününüz güzel geçsin inşAllahhh
biz dün kontrole gittiiik
9+5 günlüğüz kollarımız bacaklarımız çıkmış yerimizde durmuyoruz zıp zıp
3 hafta sonra ikili test için çağırdı doktorum ama çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta siz ne düşünüyorsunuz?

Kalp atisi duydugumda kanlarima bakti doktorum tiroidim cikti sadece onun disinda hersey normaldi hatta dahiliyeye gittim tiroid icin dahiliyede bakti kan degerlerime mukemmelsin dedi masaAllah masaAllah ama ben uyumak istiyom normalde bende dokuz bucuk gibi uyyorum ama gece cok uyaniyorum özellikle cişe

Ben kusamıyorum ama benimde çok bulantım var günde belki 1 saat bulanmıyordur onun dışında hep bulanıyor ve yapabilecek hiç bişey yok maalesef

MaşaAllah maşaAllah maşaAllah canım idrar torbasına baskı yapmaya başlamış o zaman minnak desene

Selam arkadaşlar şimdi ben bugün bişi keşfettim midesi bulunanlar, benim gibi tansiyonu düşenler, içi kıyılanlar. Çözüm ayran imiş sabahtan beri 1 litreden fazla ayran içtim sanırım maşaAllah bomba gibi oldum o içimin kıyılması, böyle değişik bişi oluyordu tam mana veremiyordum o gitti elhamdulillah bende mide bulantısı olmuyordu ama gaz oluyordu, sürekli afedersiniz geğirme isteği oluyordu, ağırlık oluyordu bugün ayran içince sanki hepsi geçti… elhamdulillah bi deneyin derim hem faydalı tabi yüksek tansiyon problemi olanlar dikkatli olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…