- 20 Şubat 2022
- 4.648
- 2.862
Canım benim prilam diye bı ilaç veriyorlar kadın doğum doktorlari ama ben 8 ay kullanmistim hafifletiyor tam gecirmese de bı sor doktoruna istersenKızlar ikiz gebeyim aşırı mide bulantım varr hiç bir şey yiyemiyorum sürekli çubuk krakerle vs idare ediyorum. Gecen hafta kese görmüştük.
Çok korkuyorum bebeklerim gelişmeyecek diye hiç bsey yiyemiyorum bütün kokular iğrenç kusmaktan yataktan kalkamıyorum napıcam benn .. çok kötüyüm Allahım.
Listede varım zaten 25 temmuz adım deniz4066yaşınız ve transfer tarihiniz nedir listeye ekleyelim :)
Benimde aralarında 1 gün vardı o kendini denkliyor şuan 10+2 olduk şükürBenimde ikiz gibi ama birinden şüpheliyiz biraz geriden geliyor :)
Doktorum bana ilk aylarda mide bulantını ne kesiyosa onu ye istersen bütün gün peynir ekmek ye bebeğin gelişir onu sakın düşünme sıvı beslen demiştiKızlar ikiz gebeyim aşırı mide bulantım varr hiç bir şey yiyemiyorum sürekli çubuk krakerle vs idare ediyorum. Gecen hafta kese görmüştük.
Çok korkuyorum bebeklerim gelişmeyecek diye hiç bsey yiyemiyorum bütün kokular iğrenç kusmaktan yataktan kalkamıyorum napıcam benn .. çok kötüyüm Allahım.
Ben de öyleyim canım ama üç yildir nerdeyse düzensiz uykularım kafamız rahat değil ondan bence sağlıkla alırız inşallah bebeklerimiziHani hamileler hep uyurdu oturduklari yerde uyurlardi falanben hic uyyuyamiyorum gece 50 kere uyanip uyumaya debeleniyorum gece uykusuna hasret kaldim
24 ağustos benimde biraz erken başlamış senini minikler sanki21 Ağustos 5. Gün embryosu canım
Bende öyle canım ilk kahve pıhtılı geldi aşırı korkmadım sonra 3 parmak kadar kırmızı geldi dedim heralde gitti ama gittiğimizde herşey yolundaydı dinlendim coraspirini kestim bugün 3 günğm çok şükür saba sadece parmak ucu kadar hafif kahve akıntı gelmiş okadar dahada yok olmasında inşalllah çok panik oluyosun ciddenÇok korktum bende benimde azaldı coraspirini kesti ama insan panik yapıyor
Kesinlikle kafamiz rahat degil kirk tilki dolaniyo iyimi nasil oylemi boylemiBen de öyleyim canım ama üç yildir nerdeyse düzensiz uykularım kafamız rahat değil ondan bence sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi
Demekki depoların kan değerlerin iyiymiş canım yani sağlam depoların var ise depolardan çekse de bu seni etkilemiyorHani hamileler hep uyurdu oturduklari yerde uyurlardi falanben hic uyyuyamiyorum gece 50 kere uyanip uyumaya debeleniyorum gece uykusuna hasret kaldim
Evet bugun normal regl rengi gibi geliyor ama bozuk para kadar agrım filan yok doktor cagırdı öğleden sonra tekrardnBende öyle canım ilk kahve pıhtılı geldi aşırı korkmadım sonra 3 parmak kadar kırmızı geldi dedim heralde gitti ama gittiğimizde herşey yolundaydı dinlendim coraspirini kestim bugün 3 günğm çok şükür saba sadece parmak ucu kadar hafif kahve akıntı gelmiş okadar dahada yok olmasında inşalllah çok panik oluyosun cidden
Sanırım ağrı olmaması önemliymiş inşallah hüzel şeyler duyarsınEvet bugun normal regl rengi gibi geliyor ama bozuk para kadar agrım filan yok doktor cagırdı öğleden sonra tekrardn
Kalp atisi duydugumda kanlarima bakti doktorum tiroidim cikti sadece onun disinda hersey normaldi hatta dahiliyeye gittim tiroid icin dahiliyede bakti kan degerlerime mukemmelsin dedi masaAllah masaAllahDemekki depoların kan değerlerin iyiymiş canım yani sağlam depoların var ise depolardan çekse de bu seni etkilemiyorben dün bi dışarı çıktım yani akşam 22:00 gibi uyudum sabah 09:30 a kadar tabi namaza falan kalktık ama yani yorulunca da baya sızıyor insan sanki inşaatta çalıştım altı üstü 100 metre yürümüşüdür
Amin inşallahSanırım ağrı olmaması önemliymiş inşallah hüzel şeyler duyarsın
Ben kusamıyorum ama benimde çok bulantım var günde belki 1 saat bulanmıyordur onun dışında hep bulanıyor ve yapabilecek hiç bişey yok maalesefKızlar ikiz gebeyim aşırı mide bulantım varr hiç bir şey yiyemiyorum sürekli çubuk krakerle vs idare ediyorum. Gecen hafta kese görmüştük.
MaşaAllah maşaAllah maşaAllah canım idrar torbasına baskı yapmaya başlamış o zaman minnak deseneKalp atisi duydugumda kanlarima bakti doktorum tiroidim cikti sadece onun disinda hersey normaldi hatta dahiliyeye gittim tiroid icin dahiliyede bakti kan degerlerime mukemmelsin dedi masaAllah masaAllahama ben uyumak istiyom normalde bende dokuz bucuk gibi uyyorum ama gece cok uyaniyorum özellikle cişe