2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Selam arkadaşlar şimdi ben bugün bişi keşfettim midesi bulunanlar, benim gibi tansiyonu düşenler, içi kıyılanlar. Çözüm ayran imiş 🤣 sabahtan beri 1 litreden fazla ayran içtim sanırım maşaAllah bomba gibi oldum o içimin kıyılması, böyle değişik bişi oluyordu tam mana veremiyordum o gitti elhamdulillah 🤲 bende mide bulantısı olmuyordu ama gaz oluyordu, sürekli afedersiniz geğirme isteği oluyordu, ağırlık oluyordu bugün ayran içince sanki hepsi geçti… elhamdulillah 🤲bi deneyin derim hem faydalı 🥰 tabi yüksek tansiyon problemi olanlar dikkatli olsunlar
Ayran benim midemi bulandiriyo içemiyorum gecen hafta iciyodum gayette bu hafta icemiyom haftaya Allah kerim😀 yogurt sevmiyom diye ayran iciyodum onuda icemiyom

Ayran benim midemi bulandiriyo içemiyorum gecen hafta iciyodum gayette bu hafta icemiyom haftaya Allah kerim😀 yogurt sevmiyom diye ayran iciyodum onuda icemiyom
Tüh 🥹 gerçi benimde şuan böyle haftaya ne olcaz kim bilir ben ev ide yaptıklarımı çok içemedim de EKERin bir litrelik ayranını almıştım o an nedense sanki yıllardır buna susamışım gibi 🤣 ama dediğin gibi bu süreç çok değişik bi sevdiğimiz şeyi bir sonrakinde yiyemeyebiliyoruz. Geçecek ama zaman ne çabuk geçiyor baksana transfer olduk mu olcaz mı derken 8. Haftalardayız :)

Senin kanama ne alemde bu arada? Kontrolün ne zaman?

Tüh 🥹 gerçi benimde şuan böyle haftaya ne olcaz kim bilir ben ev ide yaptıklarımı çok içemedim de EKERin bir litrelik ayranını almıştım o an nedense sanki yıllardır buna susamışım gibi 🤣 ama dediğin gibi bu süreç çok değişik bi sevdiğimiz şeyi bir sonrakinde yiyemeyebiliyoruz. Geçecek ama zaman ne çabuk geçiyor baksana transfer olduk mu olcaz mı derken 8. Haftalardayız :)

Senin kanama ne alemde bu arada? Kontrolün ne zaman?
Kac gundur canim bisey istiyodu az once anneme yaptirdim yerkende midem bi hos oldu 😀 sonra oturdum agladim kadina onca zahmet verdim diye hos halada aglayasim var aglasam gunlerce aglarim heralde😀😀😀 benim kontrolum yarin sabah canim 8. Haftayi gorduk insaAllah 38leri goruruz 🥹

Kac gundur canim bisey istiyodu az once anneme yaptirdim yerkende midem bi hos oldu 😀 sonra oturdum agladim kadina onca zahmet verdim diye hos halada aglayasim var aglasam gunlerce aglarim heralde😀😀😀 benim kontrolum yarin sabah canim 8. Haftayi gorduk insaAllah 38leri goruruz 🥹
Ayyy hadi hayırla inşaAllah haber et 🤲🌺 inşaAllah doğumlarımız da kolaylıkla afiyetle sağlıkla hayırla olsun 🤲🤲🤲🤲🤲

herkese selam gününüz güzel geçsin inşAllahhh :anneadayı:
biz dün kontrole gittiiik
9+5 günlüğüz kollarımız bacaklarımız çıkmış yerimizde durmuyoruz zıp zıp 😂
3 hafta sonra ikili test için çağırdı doktorum ama çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta siz ne düşünüyorsunuz?
Nipt diye bir test varmış canım onu araştır ondan net sonuç alırsan 2 li teste gerek kalmıyormuş. Anne kanındaki fetal dna kalontısından analiz yapılıyormuş.bana da embriyoloğum tavsiye etti

Kalp atisi duydugumda kanlarima bakti doktorum tiroidim cikti sadece onun disinda hersey normaldi hatta dahiliyeye gittim tiroid icin dahiliyede bakti kan degerlerime mukemmelsin dedi masaAllah masaAllah 😀 ama ben uyumak istiyom normalde bende dokuz bucuk gibi uyyorum ama gece cok uyaniyorum özellikle cişe😀
Benim de troidim yükselmiş gebelik öncesi normaldi.östrojen takviyesi yükseltebiliyormuş.

Selam güzel anne adayları 🌸🌸🌸
Günlerdir okul temposuna alışmaya çalışmaktan ve uyumaktan yazamadım. Umarım herkes iyidir. ❤️ Dün okulda nöbetçiydim ve tüm derslerim de doluydu. Akşam kasığım ağrımaya başladı ve geçmedi. Bugün bu yüzden doktora gittim, muayene etti doktor ama kalp atışlarını duyamadı 😢 Gerçi kalp atışı randevuma daha 1 hafta var, kese var içi de dolu, haftasına da uyumlu ilerliyor. 6+1 desin, henüz erken endişelenecek bir şey yok dedi doktor ama ben çok korkuyorum şu an. 😢 Bize dua eder misiniz 🥺

Benim de troidim yükselmiş gebelik öncesi normaldi.östrojen takviyesi yükseltebiliyormuş.
Bana ilac verdi doktorum 25 mg 1 ay sonra bidaha baktir yeterli gelicikmi bakalim dedi normalde yuksek degil aslinda mesela sınır 4.5 ise benimki 3.7 ama bi rakam varmis gebelikte o rakamin ustundeymis ilacla duzelir insaAllah

Günlerdir okul temposuna alışmaya çalışmaktan ve uyumaktan yazamadım. Umarım herkes iyidir. ❤️ Dün okulda nöbetçiydim ve tüm derslerim de doluydu. Akşam kasığım ağrımaya başladı ve geçmedi. Bugün bu yüzden doktora gittim, muayene etti doktor ama kalp atışlarını duyamadı 😢 Gerçi kalp atışı randevuma daha 1 hafta var, kese var içi de dolu, haftasına da uyumlu ilerliyor. 6+1 desin, henüz erken endişelenecek bir şey yok dedi doktor ama ben çok korkuyorum şu an. 😢 Bize dua eder misiniz 🥺
Karindanmi bakti canim ? Acaba doktorunun ultrason aleti cok cok eski olabilirmi ayni seyi bi arkadasim daha yasadi evelsigun benim doktoruma gitti orda duydu devletteki alette keseyi zor bulmus doktor. Bi doktora dahami goruksen acaba. Devlete falanmi gidiyosun

Arkadaşlar merhaba, bugün kese randevum vardı. Keseyi gördük çok şükür. 4 hafta 5 günlük dedi. Benim son adet tarihim 3 ağustos fakat doktor asistanına yazdırırken 11 ağustos olarak yazdırdı. Ben de neden diye sordum. Hani o zaman kese ile son adet tarihi uyumsuz gibi mi oluyor dedim. Hayır sıkıntı yok dedi. Transfer tarihine (25 ağustos) göre hesap yapıyoruz dedi. Yine de içime sinen bi açıklama olmadı. Sizinkiler nasıl oldu anlatr mısınız

Canım benim gelişimi yerinde ise sıkıntı yoktur inşaAllah 6+1 bazı gebeliklerde duyulmuyor hatta 8. Haftaya kadar duymayanlar var ve korkmayın diye özellikle uyarıyor profesörler. Bekle sabret dua et inşaAllah gelişiminde sıkıntı yoksa bişi olmaz biiznillah. Vajinal mi baktı karından mı bu arada ?

Arkadaşlar merhaba, bugün kese randevum vardı. Keseyi gördük çok şükür. 4 hafta 5 günlük dedi. Benim son adet tarihim 3 ağustos fakat doktor asistanına yazdırırken 11 ağustos olarak yazdırdı. Ben de neden diye sordum. Hani o zaman kese ile son adet tarihi uyumsuz gibi mi oluyor dedim. Hayır sıkıntı yok dedi. Transfer tarihine (25 ağustos) göre hesap yapıyoruz dedi. Yine de içime sinen bi açıklama olmadı. Sizinkiler nasıl oldu anlatr mısınız
Size ultrason görüntüsünü veriyse orda yazıyordur sat kaç canım ultrason şuan bebeğin gelişimine göre yazar sol üst köede yada sağ altta oluyor sanırım

Size ultrason görüntüsünü veriyse orda yazıyordur sat kaç canım ultrason şuan bebeğin gelişimine göre yazar sol üst köede yada sağ altta oluyor sanırım
Canım son adet tarihim 3 ağustos, baktım ama bişey yazmıyor size de atim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 51
Karindanmi bakti canim ? Acaba doktorunun ultrason aleti cok cok eski olabilirmi ayni seyi bi arkadasim daha yasadi evelsigun benim doktoruma gitti orda duydu devletteki alette keseyi zor bulmus doktor. Bi doktora dahami goruksen acaba. Devlete falanmi gidiyosun
Vajinal muayene ile baktı canım, özeldeyim devlette değil. Gün gün değişir, muayene gününden çok önce baktık. Kese burada bak, içinde de bebek var görüyor musun ve haftasına göre de bir sıkıntı görünmüyor dedi ama içim içimi yiyor şimdi 🥺

Canım benim gelişimi yerinde ise sıkıntı yoktur inşaAllah 6+1 bazı gebeliklerde duyulmuyor hatta 8. Haftaya kadar duymayanlar var ve korkmayın diye özellikle uyarıyor profesörler. Bekle sabret dua et inşaAllah gelişiminde sıkıntı yoksa bişi olmaz biiznillah. Vajinal mi baktı karından mı bu arada ?
Vajinal baktı kuzum. Keseyi ve içindeki bebeği özellikle gösterdi, bak bu kese bu grilikte bebek.. Haftasıyla uyumlu ama kalp atışları için biraz daha bekleyeceğiz demek dedi. İnternetten okuyorum genelde 6. hafta duyulur ama duyulmayanlar da olabilir yazıyor ama umarım bebeğim nazlıdır sadece 🥺

Nipt diye bir test varmış canım onu araştır ondan net sonuç alırsan 2 li teste gerek kalmıyormuş. Anne kanındaki fetal dna kalontısından analiz yapılıyormuş.bana da embriyoloğum tavsiye etti
ya aslında kararsızım yaptırıp yaptırmamakta sonuçta çocuğum engelli olursa ki Allah hepimizin çocuklarını korusun aldıracak halim yok
ama doktorum yapalım deyince bende bişş diyemeden kaldım

Kalbini ferah tut ne olur
1 haftada bile öyle çabuk büyüyorlar ki
bende kalp atışını duyamadım doktor görmüştü hareketi
doktorun olumsuz bir şey olsa söylerdi bol bol dua et ferahlık versin RABBİM kalbine moralini de bozma miniğini üzme :)

X