2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kanaması olan arkadaslar bısey soracagım. Doktor size kaç gun yatıp dinlenin dedi? Bana burda bi doktor 2 hafta dınlen dedi öteki birkaç gun dinlenmen yeterli olur dedi. Hangısını dınleyecegımı şaşırdım.
Bana bir iki gün dinlen sonrada kendini çok yormadan hayatına dönebilirsin dedi

Kanaması olan arkadaslar bısey soracagım. Doktor size kaç gun yatıp dinlenin dedi? Bana burda bi doktor 2 hafta dınlen dedi öteki birkaç gun dinlenmen yeterli olur dedi. Hangısını dınleyecegımı şaşırdım.
Benim iki kere kanamam oldu canım ikisinde de iki gün yeterli geldi🙏🙏🙏

Kızlar 5+2 yim kanamam oldu doktora gittik yerlesme kanaması dedi keseyi gördük yinede allh bilir dedi basına böyle bişey gelen oldumu

Kızlar ikiz gebeyim aşırı mide bulantım varr hiç bir şey yiyemiyorum sürekli çubuk krakerle vs idare ediyorum. Gecen hafta kese görmüştük.
Çok korkuyorum bebeklerim gelişmeyecek diye hiç bsey yiyemiyorum bütün kokular iğrenç kusmaktan yataktan kalkamıyorum napıcam benn .. çok kötüyüm Allahım.

Kızlar 5+2 yim kanamam oldu doktora gittik yerlesme kanaması dedi keseyi gördük yinede allh bilir dedi basına böyle bişey gelen oldumu
5+1 de oldu şuan dinleniyorum geçti gibi aşırı azaldı coraspirini kesti pazartesi bidaha gitçem rahat ol dedi doktor olur böyle şeyler dedi

Kızlar ikiz gebeyim aşırı mide bulantım varr hiç bir şey yiyemiyorum sürekli çubuk krakerle vs idare ediyorum. Gecen hafta kese görmüştük.
Çok korkuyorum bebeklerim gelişmeyecek diye hiç bsey yiyemiyorum bütün kokular iğrenç kusmaktan yataktan kalkamıyorum napıcam benn .. çok kötüyüm Allahım.
Kaç haftalıksın benimde ikiz kese gözüktü ama pazartesi bebekler oluştu mu bakmaya gitçez çok şükür çok midem bulanmıyor belki haftam erken diye

15 gun yaticaksin dedi sadece wc icin kalk dedi bana ama bende kanama alani var kesenin yari boyutunda

Korkma canim bebekler simdilik senin yediklerinden degil depolarindan besleniyo 😍 henuz yediklerimizden beslenmeleri icin zaman var prilam diye ilac var vermedimi doktorun

Canım doktor özellikle uyarmıştı beni yemek yiyemezsen zorlama yiyeceğim diye zaten depolardan besleniyor diye sakin ol. Geçecek inşaAllah 🌺

Canım geçmiş olsun bir ara beni de vurdu bulantı ne yaptıysam geçmemişti sonra hasta çorbası dediğimiz sadece kaynar suya tuz, pirinç ve bir iki damla yağdan oluşan bir çorba yaptım pirinç pişince kuru nane atıp kapattım çorbanın altini azıcık yaptım o kadar iyi geldi ki anlatamam şimdi bulantım yok şükür 🙏 darısı sana canım.

Ne kadar sürdü acaba senin yogun değil benmde ama ayaklarımı havaya kaldrp yatınca cok az geliyo diğer türlü günlüğe geliyo 1tlden büyük biraz
Benim normal yoğun adet gibi gelmişti ilk geldiğinde düşük yaptığımı düşündüm kese iyiydi sonraki gün azaldı ped e gelecek kadar üçüncü gün yok denecek kadar azdı canim

Benim normal yoğun adet gibi gelmişti ilk geldiğinde düşük yaptığımı düşündüm kese iyiydi sonraki gün azaldı ped e gelecek kadar üçüncü gün yok denecek kadar azdı canim
Benimde dün akşam üstü geldi bugunde biraz geliyo inşallah kesilir agrım yok ama geliyo işte insanda korkuyo

Benimde dün akşam üstü geldi bugunde biraz geliyo inşallah kesilir agrım yok ama geliyo işte insanda korkuyo
Calismiyorsaniz dinlenmeye çalışın iyi geliyor geçmiş olsun stres yapmayın bebeğiniz etkilenmesin sağlıcakla doğsunlar inşallah 🙏🙏🙏

X