Evet gün gün hızla değişiyor her şey, senin de normal muayene günün değil erken baktık dedi ama yine de içimi korku sardı canımKalbini ferah tut ne olur
1 haftada bile öyle çabuk büyüyorlar ki
bende kalp atışını duyamadım doktor görmüştü hareketi
doktorun olumsuz bir şey olsa söylerdi bol bol dua et ferahlık versin RABBİM kalbine moralini de bozma miniğini üzme :)
3 gun sonra gitsen duyulcak demek hic korkma kuzum dua edelim insaAllah iyi olsun miniginVajinal muayene ile baktı canım, özeldeyim devlette değil. Gün gün değişir, muayene gününden çok önce baktık. Kese burada bak, içinde de bebek var görüyor musun ve haftasına göre de bir sıkıntı görünmüyor dedi ama içim içimi yiyor şimdi
Slm canım aynısı bendede oldu benimde son adet 3 Ağustos pazartesi gittim kese adet tarihine göre küçük biraz dedi geç yerleşmiş dedi olabilir böyle şeyler dedi bende çok endişelendim ama dr beni rahattlattı önemli olan keseyi görmemizdi bugün dedi ve gördük dedi sende rahat olArkadaşlar merhaba, bugün kese randevum vardı. Keseyi gördük çok şükür. 4 hafta 5 günlük dedi. Benim son adet tarihim 3 ağustos fakat doktor asistanına yazdırırken 11 ağustos olarak yazdırdı. Ben de neden diye sordum. Hani o zaman kese ile son adet tarihi uyumsuz gibi mi oluyor dedim. Hayır sıkıntı yok dedi. Transfer tarihine (25 ağustos) göre hesap yapıyoruz dedi. Yine de içime sinen bi açıklama olmadı. Sizinkiler nasıl oldu anlatr mısınız
8. haftada duydum ben ilk kalbi o da çok zor duymuştuk endişelenme sakım :)Evet gün gün hızla değişiyor her şey, senin de normal muayene günün değil erken baktık dedi ama yine de içimi korku sardı canımSen kalp atışı duyman gereken zamanda kalp atışı duymadın mı? Daha geç mi duydun? Nasıl oldu kuzum?
Canım sana doktor kaç gun dınlen demıstı ?Benim normal yoğun adet gibi gelmişti ilk geldiğinde düşük yaptığımı düşündüm kese iyiydi sonraki gün azaldı ped e gelecek kadar üçüncü gün yok denecek kadar azdı canim
Anladım canım bu ultrason da yazmıyor evet makineden makineye değişiyor zaten demekki daha erken biraz daha sabır inşaAllahCanım son adet tarihim 3 ağustos, baktım ama bişey yazmıyor size de atim
Şimdi şöyle düşünelim kalbi atmayan bebek neden gelişsin değil mi ? Gelişiyor ki haftasıyla uyumluVajinal baktı kuzum. Keseyi ve içindeki bebeği özellikle gösterdi, bak bu kese bu grilikte bebek.. Haftasıyla uyumlu ama kalp atışları için biraz daha bekleyeceğiz demek dedi. İnternetten okuyorum genelde 6. hafta duyulur ama duyulmayanlar da olabilir yazıyor ama umarım bebeğim nazlıdır sadece
Nasıl oldunuz? Yorumlarda gorunce merak ettım. İnşaallah her sey yolundadırEvet bugun normal regl rengi gibi geliyor ama bozuk para kadar agrım filan yok doktor cagırdı öğleden sonra tekrardn
Ahhh inşaallah canım inşaallah Allah hepimizin miniğini korusun3 gun sonra gitsen duyulcak demek hic korkma kuzum dua edelim insaAllah iyi olsun minigin
Oyy kuzum doğru diyorsun inşaallah dediğin gibidirŞimdi şöyle düşünelim kalbi atmayan bebek neden gelişsin değil mi ? Gelişiyor ki haftasıyla uyumluzaten o yüzden bizi belirli bir sürede çağırıyorlar ya görünsün diye yoksa hepimiz neden 15 gün bekledik :) rahat ol gelişiyor ise sıkıntı yoktur biiznillah
Ahh yaa içimi rahatlattın canım benim sağolasın8. haftada duydum ben ilk kalbi o da çok zor duymuştuk endişelenme sakım :)
Aminn canim bidahaki randevu ne zamanAhhh inşaallah canım inşaallah Allah hepimizin miniğini korusun
Haftaya salı canımcım yani normal randevu zamanımda çağırdı tekrar.. Rapor verdi 10 gün, dinlen dedi..Aminn canim bidahaki randevu ne zaman
Tabiki canım benim tüp bebek zor bir süreç gerçekten bunu yaşamayan anlamaz Rabbim emeklerimizi zayi etmez yeterki O’na güvenelim. İnşaAllah vakit buldukça bebişe yasin suresi okuyup armağan et süreki ayetel kursi ağzından düşmesin belki yapıyorsundur da ben yine de hatırlatayım istedim. Bu zamanlarda namaz kılıyorsan gece namazlarını zorla inşaAllah en yakın olduğumuz vakit Rabbime o vakitlerde dualar önemli inşaAllah Rabbim kolaylıklar versin canım Allah bebişini bebişlermizi korusun cümlemizin bizlere bağışlasınOyy kuzum doğru diyorsun inşaallah dediğin gibidirYine de dua istiyorum sizlerden
Oh oh iyi etmissin rapor iyi olmus dinlen kuzum halsizlik falan oluyo zaten yat aşşaHaftaya salı canımcım yani normal randevu zamanımda çağırdı tekrar.. Rapor verdi 10 gün, dinlen dedi..
Doktor rapor verdi 10 gün kuzum, işe gitmeyeceğim dediğin şeyleri yapacağım mutlaka, Allahım senden razı olsun hatırlattığın içinTabiki canım benim tüp bebek zor bir süreç gerçekten bunu yaşamayan anlamaz Rabbim emeklerimizi zayi etmez yeterki O’na güvenelim. İnşaAllah vakit buldukça bebişe yasin suresi okuyup armağan et süreki ayetel kursi ağzından düşmesin belki yapıyorsundur da ben yine de hatırlatayım istedim. Bu zamanlarda namaz kılıyorsan gece namazlarını zorla inşaAllah en yakın olduğumuz vakit Rabbime o vakitlerde dualar önemli inşaAllah Rabbim kolaylıklar versin canım Allah bebişini bebişlermizi korusun cümlemizin bizlere bağışlasın
Ya o kadar cok istedi ki doktorum onlarin bi kismini saglik ocagi yapiyomus haberiniz olsun ozelde biz 4800 verdik o kanlarla idrara saglik ocaginda yaptirin yapilanlari gitmeden randevuya yapilmayanlarida hastanede yaptirin daha az ucret odemis olursunuz6. Haftada olan arkadaşlar sizden bazı kan tahlılı testlerını istedıler mı? İstedılerse ne ıstedıler yazarmısınız? Ben mahremiyet bolgesınde oldugum ıcın henuz kendıme doktor bulamadım
Dün okulda aralıksız 6 saat derse girdim ve nöbetçiydim, yorgunluktan kasığım çok ağrıdı. O yüzden doktora zamansız gittim bugün o da gelmişken bakalım kalp atışını duyabilecek miyiz demişti. Kendini çok yormuşsun, kasığın ondan ağrıyor endişelenecek bişey yok ama rapor yazıcam dinlen, hassas bir süreçtesin dedi. Bende şimdi dediğin gibi yatcam aşşa kuzumOh oh iyi etmissin rapor iyi olmus dinlen kuzum halsizlik falan oluyo zaten yat aşşahic korkma bisey olmaz insaAllah bende baktim burda 9. Hafta duyanlar olmuş ah bu bebeler bizim yuregimizi hop hop etttiriyo
Ayyy 9. hafta mıııOh oh iyi etmissin rapor iyi olmus dinlen kuzum halsizlik falan oluyo zaten yat aşşahic korkma bisey olmaz insaAllah bende baktim burda 9. Hafta duyanlar olmuş ah bu bebeler bizim yuregimizi hop hop etttiriyo